Jump to content

peruskallio

Members
 • Posts

  725
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkkala
 • Ajoneuvot
  Kupla -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

peruskallio's Achievements

 1. Ei kai siinä mitään varsinaisesti tapahdu ainakaan mekaanisessa mielessä. polttoaine sytytetään kohdassa jossa paras palorintama syntyy vasta kun mäntä on jo matkalla alas ja tämän johdosta saadaan vähemmän tehoa. näillä polttoaineen hinnoilla tietysti vaikutusta kukkarossa kun samaan lopputulokseen pitää polttaa enemmän ainetta.
 2. Momenttihan riippuu onko mutteri 8.8 vai jotain muuta. Silti luulisi tuon 10nm kestävän, toki aika helposti tulee pinnpultitikin kampikammiosta ulos.
 3. Jälkikasvua olisi kiva tutustuttaa kuplan kyytiin, mutta turvavyöstä loppuu mitta kesken. olisikohan kenelläkään Tampereen lähistöllä sopivaa jatko ylimääräisenä? Tai tietoa toimiiko tuollainen yleismallinen vanhoissakin autoissa? 040 5702O55
 4. Eikös siellä öljyä ole sisällä. Lienee aika hankkia uusi puola.
 5. Itse laittaisin / laitoin tämän vakioautoon. Vakiopuolalla toiminut hyvin. Kai se kutitellussakin moottorissa menee. muuta huonoa en ole kuullut kuin hinnan pitämistä kalliina. Toimivaksi kuitenkin todettu. https://www.paruzzi.com/fi/volkswagen/sahkoosat/sytytysjarjestelma/2246/
 6. En nyt lähde vastaan väittämään koska kaikki viestissäsi pitää paikkansa, mutta koneessa on sama bensapumppu ja kaasarit kuin ennen remppaa, joilla oli toiminut. Tämä kerrotaan aloitusviestissä. syystä jota ei kerrota tehty remppa ja vaihdettu remontoidut kannet, joista ei ole mitattu palotiloja. tätä taustaa vasten, jos oletetaan että nokka on lähelle vakio ja kone pyörii mittausta tehdessä ”normaalia” nopeutta onko 8bar muuten tiiviille koneelle hyvä tulos?
 7. Mittasitko kansista palotilat? männänrenkaiden päittäisvälys? Äkkiseltään kuulostaa puristus bareina aika maltilliselta. hetki kun näitä viimeksi olen mittaillut, mutta perstuntumana väittäisin että luokkaa 10bar pitäisi rempatussa koneessa olla.
 8. https://tammerjarru.fi tuolla joskus teetätin uudet kitkapinnat kun ei siihen hätään uusia löytynyt. Ei mielestäni ollut kallista ja seuraavana päivänä valmiit.
 9. Ei siitä mitään tarvitse lisää irroittaa, ehkä iskari jos haluaa paremmin liikevaraa. Itse olen nuo irroittanut lyömällä porakiilan sinne ala ja yläpallon mutterien väliin, on kartiolla reiässä kiinni. Laita mutteri löysälle takaisin suojaksi. myydäänhän tarkoitukseen oikeitakin työkaluja, mutta onnistuu noinkin.
 10. Omastani sain ne auki lukkopihdeillä. mutta mitä virtalukon irroitukseen tulee, vahva muistikuva olisi että olen virtalukon kokonaisena pohjineen ottanut irti pystäristä paikallaan. Ei mitään käsitystä onko samanlainen tässä tapauksessa. Rattilukko piti ainakin olla auki (avain paikallaan) ja kahdella ruuvilla joku lipare irti. Pitiköhän viikset olla irti? Johdot sai jostain ala/takapuolelta kaivettua irti ja ja avaimesta vetämällä tuli koko paketti ulos. Tästä aikaa +10 vuotta, eli suhtaudu pienellä varauksella.
 11. Lidlin keskikäytävälöytöjä. Monen näköistä sieltä on tullut ostettua, yleensä ollut tyytyväinen. Katsotaan nyt, 3 vuoden takuu löytyy. Ihmettelin että näitä oli vielä hyllyssä, mainoksessa oli vissiin pari viikkoa takaperin.
 12. https://www.is.fi/autot/art-2000008736399.html volkswagen lopettaa kansanautojen valmistamisen
 13. Ainoa kerta kun itsellä on mennyt suodatin tukkoon oli kun vesipumppu prätkässä alkoi vuotamanaan koneen sisään. Kierroksilla ei tainnut olla ongelmia mutta tyhjäkäynnillä paineet tippui. kuplassa ei liene ongelma ellei pääse sadevesi koneeseen.
 14. Kawan pleksi herättää vahvan mielleyhtymän kotimaiseen tuotteeseen. Useita kymmeniä tuhansia kilometrejä katteettomilla mopoilla ajaneena heivaisin pienetkin pleksit vaikka veneeseen ja ajaisin nakuna. Ravistelee vähemmän ja näyttää paremmalta. Tietysti jos avopotalla vetää niin kimalaiset ei satu naamassa niin kovaa pleksin kanssa.
 15. Tämän parempiin kuviin en tällä hetkellä pysty. Eiköhän näistä olennainen käy ilmi. B-pilareihin ei jää montaa senttiä.
×
×
 • Create New...