Jump to content

peruskallio

Members
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkkala
 • Ajoneuvot
  Kupla -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huutokaupataan tämä pois nurkista pyörimästä. Vetari katkesi, jotain jälkeä tuli. Tilalle meni lukollinen malli, tämä jäi ylimääräiseksi. Ei kokeiltu tämän jälkeen. Ei tietoa merkistä/valmistajasta. Vauriot näkyy kuvissa, mielestäni kuitenkin toimiva kampe, ei halkeamia tai toleranssipinnoissa sanomista. Takuuta en kuitenkaan anna. Rattaat mukana, eli vetarit (puolikuita ei mukana) ja perävälitys paikalleen ja baanalle. Tuote nähtävissä pirkkalassa. Mahdolliset lähetyskulut voittajan piikkiin. Huutokauppa päättyy 22.8.2019 klo 21.00 tai 2min viimeisen huudon jälkeen. Minimihuuto 5€ Kuvia ei tähän saa ladattua enempää, lisätiedot 040 5372055
 2. Ei tätä ainakaan tyystin kuopattu ole. https://www.is.fi/autot/art-2000006160905.html
 3. GASKET MAKER SEALANT NUMBER 4 tätä olen käyttänyt, pitänyt parissa koneessa joiden parissa askarrellut, tosin useampaan kertaan.
 4. Superdiffi löytyy, vetari ketkesi sen ollessa paikallaan. Jotain jälkeä jäi, ei tarkkaa muistikuvaa mitä. Varmaan toimiva silti, hinnassa huomioidaan. Jos kiinnostaa voin kaivaa esiin ja ottaa jonkun foton nykytilasta.
 5. suihkutettavalla maalinpoistoeineella, merkkiä en muista, koetin poistaa maalia muovisesta osasta. Sulatti myös muovin altaan. Nuorena pienoismalleista poistettiin maalia jarrunestekylvyssä. Otti aikansa, mutta lähti ja muovi pysyi muodossaan.
 6. Mulla on kuparirenkaat, muistaakseni millin vahvuiset. Hehkuttaa ne etukäteen (punaiseksi ja veteen sen jälkeen) ei ilmennyt tarvetta kiristää, tietoa ei ole olisiko tarpeellista. En tiedä puristuvatko, ei tullut mittailtua jälkikäteen. Tuskin niin paljoa että olisi merkitystä. Dekki on 1.5, mikäli ne renkaat eivät puristuneet... ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia nakutuksen kanssa, ruttua tosin vain 8.5 Tsc-10 nokkana, vääntää 1500 lähtien ja huipputeho 5500. Ei tullut mopo;) välijäähdytin on mallia vesi-ilma maitopurkin kokoinen takapenkin takana. Vesikenno keulalla. tuolla on sekalaista kyselyä ja kuvia rakentelusta https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/12189-stroker-rotrex/?tab=comments#comment-141652
 7. Kolkista erikseen en mitään tiedä, mitta olettaen että samaa sukua kuplan kanssa, eivät ole sarjassa. sama johto kierää tosin kaikkien läpi, jos ennen ekaa lamppua kytkentä poikki, ei yksikään pala. Varoitusvalot eivät suoranaisesti liity mittarivaloihin. Niille tulee runkoon + ja ohjauksena - kantaan Ei olisi eka kerta kun valokytkimestä palaa vastuslanka poikki ja mittarivalot sammuvat... kokeile antaa vaikka jollain hyppylangalla jonkin mittarvivalon kantaan sähköä ja katso syttyvätkö sitten. edit. Tämä siis olettaen että kytkennät on samaa sukua kuplan kanssa
 8. Tämä haiskahtaa vahvasti jonkinsortin maavialta. Tarkasta alkuun että mittarin runko maadoittuu varmasti.
 9. En osaa sanoa paljonko tarvitsee jännitettä startatessa. Jos puolan jännite arveluttaa, voit vetää sille sähköt irtonaisesta akusta suoraan puolan napoihin. Irrota auton plus puolen kaapeli puolalta varmuudeksi. Suoraan puolan napoihin akku kiinni. jos et starttaa/pidä autoa käynnissä ei johtoja kannata jättää puolaan kiinni. Minuuteissa ei tapahdu mitään, mutta vartti alkaa olemaan pitkä aika. Saattaa käristää puolan... Riippuu siitä onko kärjet sattuneet jääneet auki vai kiinni. (sama voi tapahtua jos jättää autoon virrat päälle pidemmäksi aikaa kun kone ei käy)
 10. Mittaa puolan jännite siten, että miinuksen otat esim. Moottorin kyljestä. Taitaa nyt kärjet tehdä temppuja mittaustulokselle.
 11. Melkoista tuuria olisi, jos sähköä jotenkin hallitusti vuotaisi. Joskus törmännyt ”osittain” palaneeseen posliinisulakkeeseen joka päästi n.100 volttia läpi, mutta ei 230. Eiköhän sekin olisi loppunut jos jonkun kunnon kuorman olisi kytkenyt perään. Jos jossain huono liitos tms. Tulee kyllä ilmi, viimeistään kun joku laite lakkaa toimimasta tai johdosta kuoret sulaa... Jos laturi itsessään on kunnossa etsisin vikaa ensimmäisenä säätimestä.
 12. Täällä on pumppu tankin alla, mutta tuottoa on yli oman tarpeen. Paineensäädin tulipellissä koneen vieressä ja paluu takaisin tankkiin. Taitaa lämmetä ihan vaan kun kierrättää bensaa turhan kovalla teholla. Omassa tapauksessa säätyvä pumppu (en muista ohjataanko megaruutalla vai säätyykö itse) ratkaisisi ongelman.
 13. Mahtaisiko auttaa jos konepeltiä raottaisi? Laittaisi kokeeksi vaikka jotain alareunan väliin. Ei ainakaan maksa mitään jos kokeilee.
 14. Oli tänään ruiskulla varustetussa kuplassa samantapaista murhetta. Polttoainepumpun ääni muistutti lähinnä sirkkeliä ja alkoi menemään laihalle tyhjäkäynnillä. Ei enää afr-mittari näyttänyt kuin viivaa. Muuten kaikki toiminut ok, niin pistin tämän kuuman polttoaineen piikkiin. Ilmeisesti lämmin bensa=laiha seos? Vai laskiko polttoaineen paine kun pumppu alkoi sakkaamaan? Tarpeeksi laihalle kun vetää alkaa paukkumaan putkessa. Tässä ilmeisesti nurkkakaasarit? Epäilen että konehuoneen lämmöllä ei niinkään vaikutusta, vaan lämpö johtuu kansista imusarjoja pitkin.
×
×
 • Create New...