Jump to content

peruskallio

Members
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkkala
 • Ajoneuvot
  Kupla -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarkoituksena olisi vaihtaa vähän ahtimen välityssuhdetta. Samalla tekisi mieli saada kaasuläppä aukeamaan 100%. Jää nyt vähän vajaaksi. Kaasuläpän pää on epäkeskeinen, aukeaa alkuun hitaammin ja täyskaasua lähestyttäessä nopeammin. Sieltä ei oikein enää lisää ole saatavissa, tai on mutta aika ison kiekon joutuisi tekemään. Oletteko polkimen päästä ottaneet lisää liikevaraa? Runkotunnelia en halua alkaa avaamaan, onko jotain helppoa ratkaisua, ilman että vaijeri alkaa hieromaan suojaputken reunaan?
 2. Tigillä hitsailtu tuo eka kuvissa näkyvä, toinen on ”tehdashitsattu” jälki oli aika kamalaa. Vaihtelee eri puolille kokoajan ja jäähdyttää joka täpän välissä niin hyvä tulee. Nuo pyörät ovat hajonneet koska laturin kierteen pääteura oli niin matala että kiristyi sitä eikä tuota ropellia vasten. Oli siis löysällä vaikka mutteri oli väännetty perkeleesti kiinni. Nyt sekin murhe korjattu, saa nähdä kestääkö nyt. Remmiahdin omassa autossa tekee sen murheen että kone sammuu kuin seinään, puhallin siis pysähtyy todellä äkäiseen eikä moniurahihnakaan paljoa luista.
 3. Koeta löysätä puhallinkopan päistä ruuveja, (imusarjan läheltä, 1kpl per pää), kyllä se jonkun sentin paikallaankin varmasti nousee.
 4. Jos koneessa termostaatti paikallaan pitää tällä tyylillä koneen alapuolelta irroittaa varsi itse termostaatista. Muuten ei nouse. Ja se välitanko puhallinkopan takaa ainakin doghouse-versiossa. edit, välitangosta en olekaan varma
 5. Löytyi ne kitisevän puhaltimen osat, ravistikin jo aikalailla kierroksilla. Tuo ura holkissa on paljon matalampi toisella puolella.
 6. Saa paikallaan irti, konetta ei kauheasti tarvitse purkaa. Omassa motissa laturinjalka hankala irroittaa kun ahdin on sen päällä, olen ottanut ropellin paikallaan irti ja tämän jälkeen laturin saa nostettua pois (Vaihtovirta). Vakiommassa koneessa pääsee varmasti helpommalla jättämällä ropellin paikalleen ja irroittamalla laturinjalan sekä imusarjan. tasavirtalaturilla varustetusta ei muistikuvia...
 7. Jotain tämän suuntaista voi olla tapahtumassa, näitä on minulla mennyt useampikin. Yhdestä leikkaantui reikä pyöreäksi, kun kuuluisi olla 2 suoraa kohtaa. Se kitisi kun akseli pyöri reiässä tyhjää. Mutteri oli kyllä ”kireällä” mutta ei vain kiristynyt pyörää vaan jotain muuta vasten.
 8. Ei työmaan melussa oikein kuule ääntä, mutta katso että hihnapyörän takana oleva pelti on kiinni. Pitää ilkeää jos on löysällä.
 9. Nyt on kaksi vaihtoehtoa. Joko kytkimet toimii niinkuin kuuluukin ja jarruihin jää paine, tai sitten kytkimet jumissa. jos osaat ilmata jarrut voit koittaa avata ilmausnippaa (edestä ja takaa varmuudeksi) ja katsoa sammuvatko valot. Voi olla että tämän jälkeen joudut ilmaamaan jarrut, tosin joudut tekemään ilmauksen myös jos vaihdat kytkimet.
 10. Selvennykseksi topicin aloittajalle, nyt puhutaan letkuista jotka vievät nestettä jarrunestesäiliöltä pääsylinteriin.
 11. Sammuuko ne jos johdot(t) irroittaa kytkimiltä? Jos sammuvat on vikaa kytkimissä tai jarruihin jää painetta sen verran että valot palavat. Tämä voi johtua esim. Siitä että tanko joka menee polkimelta pääsylinteriin on säädetty liian pitkäksi. Kytkimen toiminnan voi tarkistaa yleismittarilla, pitäisi lepotilassa olla vastus ääretön ja kun jarrua painaa yhdistää (vastus n.0)
 12. Viittaa myös vuotoon pakoputkessa, saa happea ja seos pääsee syttymään. Laittaisin myös syötönkatkon, suotta sinne bensaa ajaa moottorijarrussa, säästyy vähän polttoainetta ja jarrupaloja.
 13. Eikö tuon reikäjaon saa tehtyä mihin vaan keskiöön mikä boorille sattuu sopimaan? Tai tekee sovitepalan väliin, samaan tapaan kuin vanteita laitetaan sopimaan eri jaoille.
 14. Imuvuoto nostaa tyhjäkäyntiä. Yleensä vähän tosin kierrokset vähän elää. Mitä isompi vuoto sitä korkeampi tyhäkäynti. Starttisprayta tai präkleeniä suhauttelee imusarjan liitoskohtiin ja tarkastaa onko kaikki alipaineletkut kiinni. jos löytyy vuotoa vaikuttaa hetkellisesti tyhjäkäyntikierroksiin.
 15. Kuulostaa alhaiselta, mutta jos startti saa akun käytännössä oikosulkuun niin kai se jännite voi noin alas tippuakin. Luulisi tosin johtojen alkavan savuamaan. Mitä sen lepojännite on? Koittaisin akkua johonkin toiseen laitteeseen, saisi vian rajattua, tai sitten toisella toimivaksi todetulla akulla startata sitä autoa.
×
×
 • Create New...