Jump to content

www.volkkaripalsta & www.fvwa.fi


Guest Valtsu

Recommended Posts

Guest Valtsu

Kertokaas viisaammat että miks yhden yhdistyksen juttuja puidaan kahdella keskustelupalstalla?? Selkeestihän kummallakin palstalla höpistään täysin samoja asioita.

 

Onko tässä joku juju vai onko kyse vaan turhan isosta hernemaissipaprikapussista väärässä paikassa?

 

EDIT: niin ja tässä ei nyt ole tarkoitus ärsyttää ketään (vaikka onkin eka postaukseni tälle palstalle). Seurannut olen jo pitkään näitä teidän tarinointejanne ja meinasin jatkossa vaikka vähän osallistuakin jos ei ny tämän alotuksen jälkeen tunnareita viedä :)

Link to comment
Seurannut olen jo pitkään näitä teidän tarinointejanne ja meinasin jatkossa vaikka vähän osallistuakin jos ei ny tämän alotuksen jälkeen tunnareita viedä :)

 

Juu ja täällä ei noi tunnarit lähe vissiin aivan heti niinku menemään, vaikka eipä ne kyl toisellakaan palstalla lähe heti kättelyssä mihinkään.

Link to comment

Samaa jengiä on aika paljon molemmilla palstoilla.

 

Volkkaripalstalla keskustelu näyttää olevan huomattavasti "henkilökohtaisempaa".

Volkkaripalastalla aiheet keskittyy huomattavasti enemmän moottoreihin ja niiden rakentamiseen - "tehojen metsästykseen" ja rakentamisen vinkkeihin yms.

 

Yhistyksen palstalta taasen löytyy paljon paremmin asiaa esim. sisustuksesta, mallivuosien eroista, Volkkareista yleensä. Siellä on hyvää tuo mallikohtainen jaottelu topiceille

 

Nää oli mun havainnot molempia palstoja päivittäin vilkuilleena nyt reilun ½ vuoden ajan. Molemmat palstat toimii hiton hyvin - eli kyssäreihin vastataan, myös meille aloittelijoille. Tietoa jaetaan, eikä sitä pantata. Ja "isällisiä" ohjeita saa. Sitten kun menee mielipiteet ristiin vastaajien kesken, niin keskustelu lähtee rönsyilemään herkästi ohi alkup. topicin, mutta tämähän on inhimmillistä :)

 

-J

Link to comment
Guest ritariässä

fvwan puolella on tosiaan enemmän tiukkapipoisia. enpä myöskään olisi uskonut millainen soppa tuli laittaa rinnan esille motonetin ja hotcarsin julkisia nettihintoja.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...