Jump to content

Hopla

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hyvinkää
 • Ajoneuvot
  VW T2 -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0440340733

Recent Profile Visitors

430 profile views

Hopla's Achievements

 1. Pieni päivitys tälle. Navetta tyhjätty ja lattiaa vahvistettu pitkin kesää. Elikkäs se prokkis on valmis. Tasaisesti kyselyä tullut ja paikat alkaa olemaan aika lailla täynnä. Mikäli hätä iskee niin laittele viestiä niin katsotaan onko miten tilaa kun kalusto saatu sisälle.
 2. Kuplapaja.com nyt äkkiseltää tuli mieleen. Tiedä sitten onko toiminnassa mutta soita ja kysy. Kouvolassa on mikonas.fi joka sitten oikeasti osaa noi ilmajäähyt. Moottorin irroitus nyt ei vaikeaa ole. Youtube pullollaan videoita. Tai sitten hommaat T2:sen korjausoppaan ja sieltä kohta kohdalta eteenpäin. 1600 moottori paino sen 120kg pyöristettynä. Isompi sit enempi. Hommaa kaveri siirtelemään ni ei hajoa selkä. 👍
 3. Varmaan tyhjentänyt tankin ja kaasarit dieselistä ja puhdistanut mutta ei ole kasannut sitten ihan loppuun asti. Itse tekisin niin että kone irti ja jollekin pajalle joka noita ilmajäähyjä tekee. Silloin tulee ainakin oikeasti katottua se motti kuntoon. Nyt jos siellä on jotain kikka kolmosia tehty kaasuttimille niin tulee nekin kuntoon samalla.
 4. Palliksen liukuoven lukkojumppaa kun ei meinannut ovi mennä kiinni.
 5. Teetkö Seppo custom tarroja kanssa?
 6. Nättiä työtä. Mikä idea tuossa kavennuksessa on? Leveemmät renkaat?
 7. Saattaa olla että tuollaisessa ladossa rupeat hitsaamaan ni syttyy koko lato tuleen. Eli säilytys ainoa mahdollisuus.
 8. Tuli tällainen pikku idea mieleen kun jutellut harrastajien kanssa ja miltei kaikilla tullut hieman ongelmia autojen säilytyksen suhteen niin kysyn tässä ketjussa, onko uudellamaalla jengillä tarvetta talvisäilytys mahdollisuuteen? Itselläni on tuollainen isohko navetta ajorampilla jonka viime kesänä korjasin. Sijaitsee hyvinkäällä. Tänä kesänä olisi tarkoitus tyhjätä navetta ja tarkistaa sekä paikoin vahvistaa lattia. Kylmä tilahan se on mutta suojassa säältä ja katseilta. Navetta on pihapiirissä ja tarkoitus on laittaa muutama kamera kaveriksi. Koko maatila on peltojen ympäröimä eikä sinne vie kuin yksi tie joten aika rauhallinen paikka kyseessä. Tarkoitus ei ole rikastua mutta voisi siitä jotain vuokraa ottaa niin voi käyttää nekin rahat sitten siihen navetan parantamiseen. Kysynkin onko 200e paha syyskuusta tuonne huhtikuuhun ja sitte vaikka 300e jos on koko vuoden ympäri? Mitä mieltä jengi? PS: voi siis tulla muualtakin kuin uudeltamaalta. PS PS: Voi säilöä muutakin kuin kuplia, palliksia ja junakeuloja
 9. EDIT: Vedetään pois myynnistä. Hierotaan hieman ja laitetaan nettiautoon tai huutokaupataan myöhemmin.
 10. Joo ajattelin käydä hakemassa ku meen kotia. Vois ehkä laittaa jopa sellaiset mistä kuuluisi musaakin.
 11. Hitsasin kyljelläni auton alla ja lensi jotain 1000 asteista korvaan. Nyt harmittaa
×
×
 • Create New...