Jump to content

BOCKBY

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BOCKBY

  1. Ralliromuja välillä... Pulsar GTI-R ja Celica StT165 GT Four
  2. Kaikki olisi valmista 1955cc+nx......mutta märkää keliä lupaa
  3. Kone menossa nippuun ja perävälitys vaihdettu.Ercot alla ja autoa/kuskia kevennetty.......ja peruttu!Kyllä mä yritin 🤓
  4. Onko tulossa kiihtyjiä??Mulla moottorin/laatikon huolto aloitettu.Romut nippuun ja radalle.
  5. Kiitos järjestäjille hienosta tapahtumasta mahtavassa miljöössä.
  6. Kyllä vois yrittää ens vuonna uudestaan kiihtymistä.Projekti Ovaliin pitäis väsätä turvakaari, paremmat välitykset ja dynottaa isommilla kaasusuuttimilla.Sitten nähdään mitä AA-männät kestää?Mäki asevarustelee Splittiä isosti, joten turpaan tulee!!🤓
  7. Kyllä määkin sit tuuun.....
  8. Mulla roikkuu tollanen "old school" pajalla.69x90.5,FK87,42/37.5 ,ahdin+carbonseal+Lortto 45mm.Ehkä valmistuu joskus tai romut kiertoon.
  9. Prosessi Wiimasta takaisin Panelwagoniksi on aloitettu.Varaosaauto haettu ja paloiteltu.Peltihommat sovittu Caracen kanssa ja maalari aloittaa urakkansa tammikuussa.Ei puutu kuin lisää voimaa koneeseen,ohjaus/jarrupäivitykset,ret- kisisusta ja stance kohilleen.Auto on museorekisterissä joten niissä rajoissa toimitaan.Mitäköhän tästäkin tulee??
  10. Hienoa Roope!Hyvältä ja nopealta näyttää!Lisää näitä WP...ym Jos vaikka itsekkin innostuis kilpurin kasaamiseen.
  11. Jussilta.....mutta se (hän) Ruotsin rengastukkuri tais siirtyä ajasta ikuisuuteen.
  12. Stanu katsastettu ja eka kauppareissu tehty Ovalilla.Aika kesy ilman kaasuja,mutta M&H 215/65-15 Racemastereissa hyvä pito ainakin uutena.
  13. Projekti koeajettu kylillä.Kaikki pelittää ja on täysin kuiva toistaiseksi.Tarrakilvet kiinni ja leikkimään läppärillä.
  14. Se on katumoottori 76x90.5 174hv.putki/remmi kiinni. Kaasusatsi vähän reipas tähän comboon.50 hv suuttimilla aloitetaan....kädet ristiin.
  15. Alkaa olla valmis (taas)sisäänajoon ja dynoon.
×
×
  • Create New...