Jump to content

nyki

Members
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  Kupla -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nyki's Achievements

 1. Kannattaako/tarvitseeko öljyjä laskee vaihteistosta pois, kun alkaa stefoja vaihtamaan?
 2. Tänään ihmettelin kuplan konehuoneessa erikoisia tippoja vasemmalla jäähypellin päällä. Ekana säikähdin että ohhoh bensaa vuotaa jostain kohti letkusta, mutta tarkempi tarkastelu suuntautui puolaan. Näyttäisi niinkuin olisi toinen liitin siinä märkä. Puolaanhan tulee piuhaa myös kaasuttimelta mutta kaasuttimen puoli vaikuttaa kuivalta. 12 voltin puola vuodelta yks ja kaks, voiko se siis vuotaa jotain tököttiä, sisällä jonkinlainen eriste?
 3. Tai 155R15. Tarve 2 kpl hyväkuntoiset, tarjoa (ei valkosivuja).
 4. Miksi öljysihdissä on jousi, mikä sen merkitys on? Mikä ero on öljypohjan kansissa, 25/30hp versus uudemmat moottorit?
 5. Näyttäis olevan ainakin vanhoissa pinnapulteissa kierre koko matkalla...
 6. Aihetta sivuten, onko öljypohjan pinnapulttien reiät alkujaan "läpireiät" eli pinnapultti kiertyy vaikka kokonaan lohkon sisään jos tarpeeksi sitä kiertää? Jos näin on, niin täytyis varmaan pinnapultin vaihdossa käyttää jotain lukitetta ja jättää oikealle kohdalle?
 7. Mystistä, kokeilin tänään uudelleen jännitemittausta niin pikku hiljaa alkoi laturi työntämään jännitettä ja heräsi henkiin kun malttoi pitää kierroksia yllä.
 8. Netistä löytyy lukuisia ohjeita, joissa kuitenkin monessa vähän erilaista viestiä joten ei oikein tiedä mitä noudattaisi. Täytyypä lähtee kokeilemaan tuon edellisen postin liitteen mukaisesti!
 9. Miten tuollaista 31 pict-3 kaasaria säädetään oikeaoppisesti?
 10. Tein tämän ja hienosti pyöri laturi, mutta ei vaan ala lataa. Tuon jälkeen volttimittaus ohjeen mukaisesti. D+ navalta jännitemittarilla mitattaessa työntää vain n. yhden voltin. Onko laturi siis viallinen? Laturi ollut pitkään irrallaan enkä tiedä toimintahistoriaa.
 11. Eikös sähkökaavioiden perusteella myös Kuplassa ainakin 1967-70 ole 5-napainen valorele, liekkö sama ku toi - 67 juniksen? Mikähän lie tuollaisen orggis varaosanumero tai minkänäköinen? Ilmeisesti siis Kuplan 5-napaisella voisi myös korvata -66:ssa olevan 6-napaisen näissä 6V->12V muutoksissa?
 12. Miksi vaseliinia? Onko pakko 😁
 13. Onko paineasetelma vanhempaa mallia keskirenkaalla vai uudempi malli ilman rinkulaa?
 14. Tästä case saver / sylinteriaukon reikä löytyikin hyvä keskustelu, kun jaksoi penkoa ja hakea viestejä läpi:
 15. Onko tietoa/linkkiä johonkin, jossa olis kootusti tietoa näistä kansien merkinnöistä, koosta ja venttiileistä?
×
×
 • Create New...