Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1630
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by UltraVW

 1. Kokemuksia/ideoita, uudet mustat kilvet tuli vanhojen kuluneiden tilalle ja niissä tietenkin oli reiät väärässä kohdassa eli aivan kilven reunoissa. Ei tekisi mieli tehdä taas uusia reikiä oikeille paikoille, keskelle, vaan jospa jostain löytyisi oikean kokoinen taustalevy (tai joku muu idea) mustille kilville? Tuntuu vaan joka puolella olevan levyt vain eu tai ei kilville. Omaa typeryyttä kun en muistanut kertoa reikien kohdista.

 2. Elikkäs myynnissä otsakkeen mukainen turbosarja.  https://www.cbperformance.com/product-p/7169.htm

  Putkisarja/pakosarja on käyttämätön. Sumppu on käytetty kuten turbokin ja turbon kunnosta ei tietoa?

  Osapuutteena tämä pakopuoli https://www.cbperformance.com/product-p/7637.htm (halpa osa) tai en ainakaan löytänyt mistään. Sekä hukkaporttia ei löydy https://www.cbperformance.com/product-p/7241.htm

  Lisänä siis tämä sarja https://www.cbperformance.com/product-p/7170.htm Sekä painekotelot jotka myös uusia https://www.cbperformance.com/searchresults.asp?Search=apc&Submit= kaupan päälle putsarit joista toinen kansi kateissa sekä kasa muita putkia 

   

  Hinta-ajatus 750e , perspektiiviä hinnasta voi katsoa täältä  https://www.heritagepartscentre.com/eu/ac2517301t-cb-performance-hideaway-turbo-exhaust-manifold-header.html

   

  Turbo, perimätiedon ja omankin kokemuksen mukaan toimivana purettu turbo kuplasta, 99e

  Pakosarja kaikkine hilkkeineen sisältäen myös tämän pressure duct kitin https://www.cbperformance.com/product-p/7321t.htm  600e

  Sumppu 150e=MYYTY!

  Painekotelot+putsarit yht. 150e

   

  KOKO kasa nyt 750e! Ilman sumppua!

   

   

  Osat Vantaalla yv tai meili!  Vaihtoakin voi ehdottaa johonkin kuplan moottorin osiin, 87-94 tako pyttysarja, orggisaukoista tulevaan rosteri pakosarja(esim.csp high flow tai vintage speed tms.) 69-82 kampi, lohko, kannet ?

  1.jpg

  2.jpg

   

  4.jpg

  5.jpg

  6.jpg

 3. Mistä oikeanlaiset/pituiset pultit bermeihin, 5x205. Toiset vanteet alla enkä löydä enää bermin pultteja mistään? Nekin oli katkaistu pidemmistä pulteista kun kaikki on liian pitkiä?

  Onko siis jossain myytävänä oikean pituisia pultteja bermeihin? 
  Vaihtoehtoisesti voi suositella pinnapultti/mutteri settiä joka oikea? Kivijalkaputiikkia voi suositella jos pk seutu, muuten kaikki mitä interwebistä löytyy?

  Kiitos!

   

 4. On 10/10/2022 at 4:26 PM, Kharon said:

  Tasavirtanen helposti ei anna tarpeeksi jännitettä kierroksillakaan ja se sitten korostuu jännitehäviöiden myötä. Omassa KG:ssä on vaihtovirtalaturi ja jännitettä tulee kokolailla hyvin lampuille asti (12,x V) , mutta silti Bilteman LED-H4 -lampuilla sai ihan merkittävästi valotehoa lisää, suunnilleen siihen mitä H4-lampusta pitäisikin irrota, sillä samat polttimot käyttöautossa (tuhdit johdot ja releet ja akkuun 50cm ja 14,4V latausta) eivät juurikaan eroa oikeasta H4-polttimosta ("+120%" Osramin Nightbreakerit). KG:ssä ei tietty moisia ole ja kun LED generoi itse jännitteensä paikan päällä, niin erot lähtöjännitteessä kätevästi hukkuvat.

   

  Valokuviossa ei ole havaittavia eroja että hyvälaatuinen polttimo, joskin myös kallis, ~70e/pari (Biltema 42-2014). KG:n valokuuppaan tuo LED-härdelli mokkuloineen mahtui, en ole Kuplaan vielä kokeillut.

   

  Laillinenhan se ei tietenkään ole, joten aika sama sitten asennella tuo suoraan R2-kantaan adapterilla, vaikkapa tuolta:

  https://www.classiccarleds.co.uk/products/p45t-r2-h5-to-p43t-h4-bulb-adapte

   

  Voisi luulla että lähempääkin saa, mutta enpä löytänyt.

   

  Sitä en osaa sanoa miten paljon häikäisyä syntyy kun valoa tulee varmaan 10* se mitä vanhasta R2-lampusta, mutta toisaalta virtasta kuluu vain puolet.  Vielä kun muistaa että nykyautoissa on 5-10W ledit huomiovaloina yölläkin ja nehän on suunnattu 5 astetta yläviistoon, niin ei pitäisi pikku häikäisyillä erota mitenkään muusta liikenteestä, ennemmin päinvastoin.

   

   

  Ok, kiitos kattavasta tietopaketista. Nuo bilteman ledit tai vastaavat voisi olla kokeilemisen arvoiset jos vain mahtuvat kuuppaan, kallis kokeilu jos eivät mahdukkaan😀 tuskin saa palauttaa? Tarvitsevat kuitenkin tuollaiset adapterit varmaan, kuten kaikki ns.uuden malliset polttimot? En löytänyt minäkään lähempää kuin Englannista? Omituista? Adaptereilla voisi tietenkin kokeilla ensiksi jotain nightbreagereita tms? Täytyy varmaan aloittaa siitä että, tilaa tuollaiset adapterit?🤔 Täytyy vielä mittailla paljonko valoille tulee virtaa? Sulakerasia myös uusi, relettä ei ole, valonkatkaisin ja jalkanappi on ainoat vanhat osat järjestelmässä. 

×
×
 • Create New...