Jump to content

UltraVW

Members
 • Posts

  1630
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by UltraVW

 1. Totta tuokin ja niin pitikin viimeksi tehdä mutta tietenkin unohdin. Taitaa olla tosiaan helpoin vaihtoehto.
 2. Kokemuksia/ideoita, uudet mustat kilvet tuli vanhojen kuluneiden tilalle ja niissä tietenkin oli reiät väärässä kohdassa eli aivan kilven reunoissa. Ei tekisi mieli tehdä taas uusia reikiä oikeille paikoille, keskelle, vaan jospa jostain löytyisi oikean kokoinen taustalevy (tai joku muu idea) mustille kilville? Tuntuu vaan joka puolella olevan levyt vain eu tai ei kilville. Omaa typeryyttä kun en muistanut kertoa reikien kohdista.
 3. Haussa siis 2 öljynpainevenalla oleva lohko jossa jo aukaistu sylinterien aukot 90,5/92 sylkyille. Tarjoa millaista löytysi? Kuplaan? yv tai e-maili jne.
 4. Totta puhut! Hinnat on karanneet kyllä aika koviksi viime vuosina.
 5. Elikkäs myynnissä otsakkeen mukainen turbosarja. https://www.cbperformance.com/product-p/7169.htm Putkisarja/pakosarja on käyttämätön. Sumppu on käytetty kuten turbokin ja turbon kunnosta ei tietoa? Osapuutteena tämä pakopuoli https://www.cbperformance.com/product-p/7637.htm (halpa osa) tai en ainakaan löytänyt mistään. Sekä hukkaporttia ei löydy https://www.cbperformance.com/product-p/7241.htm Lisänä siis tämä sarja https://www.cbperformance.com/product-p/7170.htm Sekä painekotelot jotka myös uusia https://www.cbperformance.com/searchresults.asp?Search=apc&Submit= kaupan päälle putsarit joista toinen kansi kateissa sekä kasa muita putkia Hinta-ajatus 750e , perspektiiviä hinnasta voi katsoa täältä https://www.heritagepartscentre.com/eu/ac2517301t-cb-performance-hideaway-turbo-exhaust-manifold-header.html Turbo, perimätiedon ja omankin kokemuksen mukaan toimivana purettu turbo kuplasta, 99e Pakosarja kaikkine hilkkeineen sisältäen myös tämän pressure duct kitin https://www.cbperformance.com/product-p/7321t.htm 600e Sumppu 150e=MYYTY! Painekotelot+putsarit yht. 150e KOKO kasa nyt 750e! Ilman sumppua! Osat Vantaalla yv tai meili! Vaihtoakin voi ehdottaa johonkin kuplan moottorin osiin, 87-94 tako pyttysarja, orggisaukoista tulevaan rosteri pakosarja(esim.csp high flow tai vintage speed tms.) 69-82 kampi, lohko, kannet ?
 6. 1 kpl, uusi hellan heijastin pystäriin, vuosimallista en osaa sanoa mihin/mistä asti käy ? hp.30e tai vaihto hyväkuntoiseen harmaaseen kumimattoon, kuten kuvassa. Kuva pöllitty käferlandin sivuilta.
 7. 145 hommattu nyt 205/15/70 pari hakusessa myös
 8. Onko jollain jäänyt nurkkiin? Näitä kait ei saa erikseen vaan täytyy ostaa koko listasarja? Etu ja takaikkunan listat on jo joten nämä hakusessa? tarjoa! -65 kuplaan
 9. Eli 145:set löyty nyt 205:set hakusessa
 10. Mistä oikeanlaiset/pituiset pultit bermeihin, 5x205. Toiset vanteet alla enkä löydä enää bermin pultteja mistään? Nekin oli katkaistu pidemmistä pulteista kun kaikki on liian pitkiä? Onko siis jossain myytävänä oikean pituisia pultteja bermeihin? Vaihtoehtoisesti voi suositella pinnapultti/mutteri settiä joka oikea? Kivijalkaputiikkia voi suositella jos pk seutu, muuten kaikki mitä interwebistä löytyy? Kiitos!
 11. Saa ilmiantaa yv:llä itsensä, kaverinsa tai firman jos kuplan kattoverhoilun asennus luonnistuu? Kyseessä 65 vuoden kupla. Ilmaiseksi ei tietenkään hommaa tarvitse tehdä. Talli löytyy missä työn voi tehdä, vaihtoehtoisesti voin auton tuoda paikkaan missä työ tehdään.
 12. 1kpl 26mm solex pci kurkku: 10e 2kpl ei tietoa mihin kaasareihin kurkut: 34mm ulkomitta 26mm sisämitta ja korkeus 31,5mm: 10e pari
 13. Uppia, mattoja kaipailen edelleen ja harmaita?
 14. Uppia tälle, tarve harmaalle takamatolle vielä. Etumatto löytyi. Kuramatotkin kelpaa vielä?
 15. Vaihtuu, kaikenlaiseen pre-67 kupla osaan tms. välirahaa maksetaan yms.
 16. Ok, kiitos kattavasta tietopaketista. Nuo bilteman ledit tai vastaavat voisi olla kokeilemisen arvoiset jos vain mahtuvat kuuppaan, kallis kokeilu jos eivät mahdukkaan😀 tuskin saa palauttaa? Tarvitsevat kuitenkin tuollaiset adapterit varmaan, kuten kaikki ns.uuden malliset polttimot? En löytänyt minäkään lähempää kuin Englannista? Omituista? Adaptereilla voisi tietenkin kokeilla ensiksi jotain nightbreagereita tms? Täytyy varmaan aloittaa siitä että, tilaa tuollaiset adapterit?🤔 Täytyy vielä mittailla paljonko valoille tulee virtaa? Sulakerasia myös uusi, relettä ei ole, valonkatkaisin ja jalkanappi on ainoat vanhat osat järjestelmässä.
×
×
 • Create New...