Jump to content

Jagz

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jagz

  1. Jagz

    Sini -66

    Oli muuten tiukassa toi iskarin alempi holkki tossa pultissa... 😅
  2. Jagz

    Sini -66

    Taas tuli mutteria vÀÀnnettyÀ. Ensin alkoi ÀrsyttÀÀ likaiset iskarit. Ajattelin ettÀ irroitan ne ja putsaan ja maalia pintaan. No apparin puolen iskarista oli mennyt alempi pusla rikki (saattaisko olla siitÀ olisi johtunut mÀrÀllÀ asfaltilla joskus perÀssÀ tuntunut voblaus?) No eihÀn sinne voinut rikkinÀistÀ osaa takaisin laitta,joten hain uudet iskarit ja laitoin ne kiinni.
  3. Jagz

    Sini -66

    PientÀ nÀpertelyÀ. Virranjakajasta puolalle menevien johtojen siistiminen.
  4. Jagz

    Sini -66

    Jee! Paruzzille oli vihdoin ja viimein tullut taas nÀitÀ savun vÀrisiÀ takavalon kuoria. Vanhat alkoi olla melko sumuiset ja meinasin niitÀ alkaa kiillottelemaan. Autoglymin kiillotussetti ois maksanut 40e,uudet kuoret paruzzilta 6e. Laatu nÀissÀ ei oo mikÀÀn paras,mutta kyllÀ ne asiansa ajaa.
  5. Jagz

    Sini -66

    Yritin laittaa,mutta sitten toi tÀyttöputki jÀÀ löysÀlle.
  6. Jagz

    Sini -66

    Askartelin tota huohotus systeemiÀ. En tiedÀ mentiinkö tÀs perse edellÀ puuhun kun tarkoitus oli pÀÀstÀ eroon alkuperÀisestÀ rumasta putkesta, ja nyt tilalla on ruma letku...
  7. Vanha gt on ottanut vÀhÀn osumaa niin tarvis saada uus.
  8. Jagz

    Sini -66

    25mm spacerit taakse. Nyt tuli rengas hyvin lokarin kaarelle.
  9. Jagz

    Sini -66

    Ei alkuperÀisessÀ muuta vikaa ollut kuin ettÀ se oli omasta mielestÀ ruma. Nyt moottori nÀyttÀÀ kliinimmÀltÀ.
  10. Jagz

    Sini -66

    https://www.tarvikemotti.com/tuote/huohotinsailio-03l-suodattimella/ Esim jotain tollasta. Mut helpompihan se ois vaan vetÀÀ letku suoraan maahan.
  11. Jagz

    Sini -66

    Onko antaa vinkkejÀ mitÀ kautta ja miten kiinnittÀisin sen letkun? Harkitsin kyl sellaista pientÀ kerÀyssÀilötÀ tulipeltiin pultattuna,mut se tulis kyl melko korkealle ja ei se öljy taida kovin pitkÀÀ matkaa ylÀmÀkeen valua.
  12. Jagz

    VW inno

    Konepelti pÀÀsi kellarin seinÀlle sinisen ledin kanssa. VID-20231111-WA0005.mp4
  13. Jagz

    Sini -66

    NÀin meinasin tehdÀ.
  14. Jagz

    Sini -66

    Ajokausi ohi..auto talliin,vahaa pintaan ja miettimÀÀn ettÀ mitÀs sitÀ sit tekis. Pieni yhteenveto ajokaudesta. -kaasaripÀivitys onnistui hyvin,moottoriin tuli ihan uutta puhtia ja oli pitkÀstÀ aikaa kiva ajella. - ainoo mikÀ aiheutti ongelmia oli koneen huohotus. PitemmillÀ matkoilla filtteri hönki öljysumua konehuoneeseen. PitÀÀ varmaan asentaa jonkinlainen huohotussÀiliö...niin ja tallin kynnykseen peruuttaessa osunut ja hieman vÀÀntynyt pakosarja kolisti koriin,joten sitÀ pitÀÀ hieman fiksata. - katsastinko tÀn kesÀllÀ? En,mutta 650 km tuli silti ajettua ja nautiskeltua kesÀn aikana.
  15. Matalien kierrosten mittari. -66 leimalla,kirpparilta parilla eurolla. en mĂ€ tĂ€tĂ€ mihinkÀÀn tarvitse, mutta kun oli halpa 😄
  16. Jagz

    Sini -66

    Ja öljytikun laitoin sitruunahappo kylpyyn ettÀ voi maalata ton kahva puolen mustaksi.
  17. Jagz

    Sini -66

    PientĂ€ hienosÀÀtöÀ vielĂ€. ÖljyntĂ€yttöputken vaihdoin tollaseen mattamustaan.
  18. Jagz

    Sini -66

    Vinkit on aina tervetulleita.
  19. Jagz

    Sini -66

    Melkein valmis. Kaasuvaijeri ja jakajanjohdot vielÀ kiinni, niin vois kokeilla kÀynnistyykö...
  20. Jagz

    Sini -66

    Sori,meni ilmansuunnat sekaisin 😄
  21. Jagz

    Sini -66

    Mahtuisi,mut en laita. Pysyy siistimmÀn nÀköisenÀ konehuone kun saa romua pois silmistÀ. Laitan sen tonne tulipeltiin vasemmalle ylös.
  22. Jagz

    Sini -66

    Noh...sit kun imarit oli kiinni niin aloin laittamaan kaasaria siihen pÀÀlle,eihĂ€n se siihen mennyt kun oon siirtĂ€nyt ton puolan tonne reunaan 😅 Nyt pitÀÀ keksiĂ€ tolle puolalle joku uus nĂ€ppĂ€rĂ€ paikka ..
  23. Jagz

    Sini -66

    Olin laittamassa kaasareita kiinni,mutta noi empin imusarjat on sen verran paksua valua ettÀ niitÀ ei mahtunut kiristÀÀ rÀikÀllÀ kun hylsy ei mahdu mutterin ympÀrille vaikka hieman viilasin imareista tavaraa pois. No kaveri sit sorvas mulle hylsystÀ ylimÀÀrÀiset pois ja sain imarit kiinni.
  24. Nyt on jĂ€nnĂ€ toteutus đŸ€”
  25. Tulppia vaihtaessa huomasin ettÀ vanhat oli tehty venÀjÀllÀ ja uudet Intiassa. Onko kukaan huomannut noissa kÀytössÀ mitÀÀn eroa?
×
×
  • Create New...