Jump to content

mattio

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Masku
 • Ajoneuvot
  RPB GT -71

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358405911451

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Tänään sitten projektin viimeinen vaihe. Autoon tilatut uudet/vanhat/alkuperäiset kilvet ruuvattiin paikalleen. Heti piti käydä kylillä nauttimassa urheilullisesta kyydistä! Kuvissa myös auto vuoden -92 asussa.
 2. Projekti katsastettiin tänään huomautuksitta! Seitsemän vuotta ja 3 päivää kului auton restauroinnissa. Nyt tilapäisissä kilvissä, mutta alkuperäiset kilvet (FBN-948) tilattu.
 3. Mielenkiintoinen tieto. Eipä ole koskaan tullut vastaan tuollaisia lasikuitukehyksiä.
 4. Osat meillä on jo. Umpiot tiettävästi juuri 99 Saabista ja kehykset Opel Commodoresta. Olleet alunperin tässä projektiautossa.
 5. Auto uhkaa sittenkin valmistua lähiaikoina! Puuttuu enää ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät. Niin, ja katsastus!
 6. Auto oli tarkoitus saada valmiiksi ja katsastettua kesäkuussa, mutta pahempi sairastuminen (ei korona!)sekoitti aikataulun. Talliin palaillaan elokuussa ja katsotaan saadaanko projekti maaliin. Paljoa ei enää puutu.
 7. Auton historiaa kunnioittaen kaikki on pyritty tekemään itse; verhoilu, kojetaulu, kokonaan uuden etuakselin ja jousituksen asennus, kaikki sähkötyöt ja maalaus jne. Moottori "piti" ostaa valmiina kun kohdalle sattui täysentisöity yksilö.
 8. Suuri päivä tänään. Auto sai maalin päällensä kotitallissa. Suoritin automaalarin lyhyen oppimäärän katsomalla muutamia youtube videoita. Tämä on siis ensimmäinen itse maalattu projekti. Eihän se nyt ihan ammatilaisen kädenjälkeä vastaa, mutta ei kyllä maksanutkaan yhtä paljon. Jälki on omaan silmään riittävän hyvä. Värisävy lienee aika lähellä auton alkuperäistä väriä. Pari päivää kuivatellaan ja sitten alkaa nautinnollinen loppukokoonpano!
 9. Sisustuksen viimeistelyä. Kahvat sisäpuolelle ja ulkopuolelle. Ovipahvit paikoilleen, Jarrut saatiin viimein ilmattua, kun löydettiin oikean etupyörän jarruletkusta vuotava liitos.
 10. Aina nämä kiinnostavat. Lupaavalta näyttää projektisi, rakenteluintoa!
 11. Merkittävä päivä tänään. Auto liikkui ensimmäistä kertaa noin 24 vuoteen omin voimin. Moottori, vaihteisto ja kytkin toimivat hienosti, jarrujen kanssa tarvitaan vielä hienosäätöä. Hieno tunne kun projekti on saatu tähän vaiheeseen noin 7 vuoden (oikeastaan kesän) uurastuksen tuloksena.
 12. Tallissa tapahtuu taas. Tarkastettiin sähköt ja koekäynnistettiin talven jäljiltä moottori, joka lähti laakista käyntiin. Viimeistellään vielä pohjamaalausta ja tänään maalattiin takaluukku lopullisella värillä ihan malliksi. Näyttää mielestämme aika hyvältä.
 13. Mielenkiintoinen juttu tämäkin, kiitos!
 14. Mielenkiintoinen postaus!
 15. Huippumielenkiintoinen löytö. Paljon kiitoksia postauksesta!
×
×
 • Create New...