Jump to content

TF_Osku

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Niin ja kiitos jo tästä tiedosta! Olen sitten eilisen ihmetellyt lisää ja en vielä ole saanut varmaa selvyytä asiaan suurin osa siteeraa samoja asioita yhtä epätarkasti. Ja koska en ole pystynyt vahvistamaan enkä kumoamaan sitä että pää muotoilun olisi tehnyt alfred haesner. Ainakaan en ole pystynyt vakuutamaan itseäni.
 2. Niin siis puhut tästä artikelist? http://www.angelfire.com/wi/vw/bushistory.html Pistä ne lnkit kun kerran löysit sinne saksaan niin lukasen mitä ne kertoo mä saatan pari sanaa saksaa osatakin kun sielä hetki tuli asuttua. Flaamia en niinkään.
 3. Tämä kaveri on tuottanut enimäkseen kirjoja esim ilmajäähy moottoreista ja se on koulutukseltaan insinööri joten uskoisin että tiimissä joku muu on vastannut muotoilusta tosin en voi jälleen kerran olla varma toi tieto on aika suurpiirteistä, pitää varmaan vielä metsästellä ketä muita tossa tiimissä oli.
 4. Paljon oli tietoa mutta ei mainittu kuin että kuka veti projektia aerodynamiikka tarkastelujen aikaan. Muotoilijasta tuollakaan ei mainintaa. Luulisi että tuolaisen muotoilu ikonin muotoilia jossain olis mainittu mutta ei.
 5. Käsittääkseni ei, hän kyllä piirsi laatikon kuplan tekniikan pääle ja ehdotti että tämmönen mutta oli enemmän insinööri konsepti. Se mitä itse haen muotoilijana on se tyypi joka teki sen ikoniksi muodostuneet kasvot ja pyöreän muodon.
 6. Tänään tuli mielenkiintoinen kysymys eteen, kuka muotoili junakeulan? Tietääkö joku?
 7. Aloitin kirjeenvaihdon noista eristeistä vaikuttaa aika hyvältä.
 8. Niin siis jos nurkista löytyy käytetty niin kelpaa myös hyvin.
 9. Sanokaas mistä sais kasijarrukahvan ja Vaihde vivuston tangot jahilut. Käsijarru kahva tuli vain kappaleina pois ja vaihdevivuston tangot on enemmän kuin huonossa hapess ja helat ja hilut tietenkin uusitaan mutta jos tietää keneltä saa hyviä niin sekin kiinnostaa.
 10. Ja aikalailla kauniin kelin autohan tuo on mutta kyllä sekin varmaan joskus sadetta näkee.
 11. Juu siis tuo mädttäminen on yksi puoli jonka takia kyselen kokemuksia toinen on sitten se että esim keinonahka ei välttämättä kestä lämpöä riittämiin.
 12. Ulkonäkö syistä haluais että näyttäis alkuperäseltä, onhan se hifistelyä mutta laitan yks portti kannet ja 1500 putketkin niin ajattelin pitää linjan eli siellä on ollut eristettä joten jotain pitäis laittaa tilalle joka jos ei muuta niin näyttäis oikealta. Museopeliä värkkään jos en tullut maininneeksi.
 13. Mitä olette käyttäneet eristeenä lämppärin putkessa, alkuperänen tais olla asbestia joten arvetnkin ei varmaan sitä?
 14. Nyt tuli haettua putket ja sinkityt hydrauli putket tuli.
 15. Niin tietty Hydrauli putkeahan se, pitääpä hakea. Oletko muuten jatkanut niitä vai aina vaihtanut päästä päähä? Lähinnä mietin sitä lämppärin vaijeria sen pään sovite vähän arveluttaa.
×
×
 • Create New...