Jump to content

TF_Osku

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. Olisko sulla kuvaa rengaskotelon puolelta? Olen miettiny miten se sisäloksu loppuu.
 2. Kyselin muuten sulta syksyllä niitä peltejä ja ainakaan sillon et myynyt pitääkö vielä paikkansa?
 3. Joo noin itsekin arvelin että sen kuuluisi olla. Pitää keskustella Heritagen kanssa missä mättää.
 4. En kyllä löydä tuota kohtaa kuvistasi. tässä minun kohta kuvana josta näkyy tuo porras. pituus eroa ei kuvasta näe mutta kun laittaa sisäkotelon paikalleen se on ilmeinen ja I-palkit on autossa ehjät ja alkuperäiset tällä puolella.
 5. En tiedä vilkuilinko lian hätäisesti mutta suurin osa on etu palkista ja juuri tuon osan alue puuttuu kuvista. Tämä on siis takapalkista ei etu palkista. etu palkin osat näytti sopivan hyvin. En oikein keksinyt mitn sain lisää kuvai mutta katselin ne mitkä linkistä näkyi.
 6. Joo siis molemmat hattu profiilit sekä musta että punanen kuvassa vaikuttaa oikeilta tosin ylemmän pituutta en pääse koittamaan käytännössa vielä, ehkä en koskaan voi olla että leikkaan vain runkopalkkien ulemman osuuden pois ja vaihdan uuteen. Ja se on juuri noin epäilyttävällä portaalla myös oikeaa runkopalkkia vasten. Syy miksi kaivoin noi hattu profiilit oli just tarkistaakseni ratkasisko ne ton oudon portaan ja lyhyyden, Itseltä on kadonnut jäljettömiin koko alempi hattuprofiili kuin myös päät tunkin korvineen. Jos jollakulla on hyvä valokuva siitä miltä pitäis näyttää auttais ehkä hieman tätä arvaus leikkiä. Itsekin ihmettelin koloa ja mietin että mitä varten.
 7. Terve tilasin tossa englanista Heritagelta kasan peltejä ja suurin osa oli hyvän oloisia ja autoon sopivia sitten oli nämä: Third Row Outrigger to fit the Right Hand Side > T2 Split 1950-1967 Part Code: 211703136 Third Row Outrigger to fit the Left Hand Side > T2 Split 1950-1967 Part Number: 211703135 Pistin tästä jo kyselyä heritagelle mutta kysytään myös täältä. ongelmia on kaksi toinen on se että tuo osa ei asetu linjaan muiden rankojen kanssa ja on pari senttiä lyhyempi se toinen ongelma on se että tuo palikka ei myöskään asetu samaan linjaan runko kotelon kanssa. Homma vaikuttaa siltä kuin minulla olisi väärän auton osa mutta numeron mukaan pitäis sopia, tietäkö joku mistä kenkä puristaa? Ja -65 juniksesta siis kysymys.
 8. TF_Osku

  Bonanza GT

  Terve voisit kokeilla Saksan bonito klubia http://38630.dynamicboard.de/t1161f5-Bonanza-und-Hallo-aus-dem-Saarland-1.html#msg3049515 siltä löytyy jotain tietoa näistä. Joo hyvä olis osata saksaa mutta kai sieltä jokunen lontoon kielen osaaja löytyy. Itse bongasin sun kyselyt heidän kautta.
 9. Joo toi näyttää oikeammalta, multa todellakin unohtui noin puolet sit se parikyt pinnaa menee eri kertoimiin eli toi on varmaan tontilla.
 10. Ja kai se harrastamisessä on kivointa tehdä itse, tosin on myös asioita joita ei saa tehtyä itse niin kyllä se valmiin ostaminenkin aina on vaihtoehto.
 11. Kyllä tolla hinnalla voi aivojaan hetken rasittaa.
 12. Luulen että tuossa tuli otettua huomioon vain taka jarrun siirtämä paino eteen se muutuu vielä enemmän kun myös etu jarru siirtää painoa eli pitää tarkistaa laskelma.
 13. Toki vielähän tohon tulee se että lämpimät renkaat saa vielä kylmää kumia erilaiset kitka arvot jotka siis hieman muuta arvoja kovissa nopeuksissa koska kitka paranee.
×
×
 • Create New...