Jump to content

TF_Osku

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

356 profile views
 1. Ja aikalailla kauniin kelin autohan tuo on mutta kyllä sekin varmaan joskus sadetta näkee.
 2. Juu siis tuo mädttäminen on yksi puoli jonka takia kyselen kokemuksia toinen on sitten se että esim keinonahka ei välttämättä kestä lämpöä riittämiin.
 3. Ulkonäkö syistä haluais että näyttäis alkuperäseltä, onhan se hifistelyä mutta laitan yks portti kannet ja 1500 putketkin niin ajattelin pitää linjan eli siellä on ollut eristettä joten jotain pitäis laittaa tilalle joka jos ei muuta niin näyttäis oikealta. Museopeliä värkkään jos en tullut maininneeksi.
 4. Mitä olette käyttäneet eristeenä lämppärin putkessa, alkuperänen tais olla asbestia joten arvetnkin ei varmaan sitä?
 5. Nyt tuli haettua putket ja sinkityt hydrauli putket tuli.
 6. Niin tietty Hydrauli putkeahan se, pitääpä hakea. Oletko muuten jatkanut niitä vai aina vaihtanut päästä päähä? Lähinnä mietin sitä lämppärin vaijeria sen pään sovite vähän arveluttaa.
 7. Noniin nyt on vimmatusti hitsattu ja alkaa olla kori pikku hiljaa hitsaus hommien osalt loppu suoralla. Tölkki foorumin puolelta löytyy kuvia. Känsi auton kyljelleen tänään niin pääsen viimeistelemään pohjan, eli hitsaamaan viimeiset poikki palkit paikalleen ja pari pitkittäis runko palkin reikää vielä umpee ja hioa saumoja. Mutta ennenkuin hitsaan noi keski poikki palkit tuli tenkkapåå, eli osa noista vaijereista on vielä jumissa. Lämppärin vaijerit joku oli hitsanu kiinni korjaillessaan runkopalkkeja ja toinen käsijarru vaijeri ei liiku eteen eikä taakse. Saako jostain uusia putkia kuinka nopeella varo ajalla ja onko joku jatkanut noita onnistuneesti vai takerteleeko ne vaijerit aina siinä jatkos kohdassa. https://tolkkifoorumi.com/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=4557&start=120
 8. Toi vastapala joka on lattiassa on se joka tekee eron. eli se on väärällä mitoituksella, kun vertaa kuvia vierekkäin huomaa että reijät on alkuperäisessä sisempänä. Tosin mun tapauksessa tuon korjaaminen lattiaan liian vakikeaa joten korjaan ovia mielummin. Mutta kyllä se varmaan linjassa kuuluis olla.
 9. Mutta onko ne alkujaan istunut tehtaan jäljiltä?
 10. Itsellä on se tunne että noi ei ole tehtaalta istunut ja olen myös melko varma että saisin ne istumaan halutessani. Kysymys kuuluu onko se yli entisöintiä eli parempaa kuin tehtaan jälki.
 11. Eli ne joilla on junis niin vois kertoa istuiko osat alkuperasesti vai oliko ne aina hieman korolla alareunasta helmaan nähden. Jos teillä on istuva malli olis kiva nähdä valokuvia siitä. Jos olette korjannu noita ala helmoja niin modasitteko peltejä tai olisko niitä pitänyt modata.
 12. Iis pistetään nyt pari kuvaa tänne eli ongelma on että jos mun uuden helman neliö kolot linjaa uusien oven alareunan korjaus palan kanssa niin oven alareuna jää osia muutelematta noin 5mm ulemmas kori linjasta.
 13. Nyt on taas edistytty ja eteneminen löytyy täältä. https://tolkkifoorumi.com/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=4557&start=80 Ja sieltä löytyy myös hieman kyselyä liittyen sivu oven alareunan istumseen. Eli kuinka ne on tehtaalta istunut?
 14. Olisko sulla kuvaa rengaskotelon puolelta? Olen miettiny miten se sisäloksu loppuu.
×
×
 • Create New...