Jump to content

krille

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vöyri

Recent Profile Visitors

1565 profile views

krille's Achievements

  1. Ok,hyviä vinkkejä tullut.Kiitoksia tasapuolisesti kaikille!😀
  2. Pienen kamppailun jälkeen lähti ulosvetimellä sitkeästi pois.Oli ruostetta akselissa,jonka puhdistin karhunkielellä pois.Uutta osaa nyt pian paikoille. Kannattaakohan laittaa vähän rasvaa akselille ennen kasaamista?
  3. Ok,tätä vähän pelkäsin,no täytyy huomenna yrittää ja katsoa mitä tapahtuu.Toivotaan että irtoaa helposti.
  4. Ok,eli ulosvetäjä kehiin sitten.Onko nämä yleensä irronnut helposti?
  5. Onko kukaan vaihtanut kuplan sisempää 12V tasavirtalaturin hihnapyörän puoliskoa?On,kiilalla kiinni.Omassani on käytetty vääriä shimmejä ja syönyt niin syvän uran että ulompaa hihnapyörän puoliskoa ei millään saa menemään suoraan.Vipattaa koko ajan.Niin ajattelin jos tällaisen setin tilaisi ja vaihtaisi laturi paikalla. Onnistuukohan? http://www.aircooled.fi/tuote/4121/laturin-hihnapyora-126v-musta-alkuperainen
  6. Eiköhän nuo rupea narisemaan enemmän tai vähemmän myöhemmin?Tiedä sitten.. Toinen vaihtoehto ässäkuplassa voisi olla,että laittaa kumipuslat sisempiin(epäkeskopulttien paikalle),ja uretaanipuslat vakajan paikalle Niin pääsisi vähän helpomalla sitten kun rasvaaminen alkaa.
  7. Ok.Mukana on pieni pussi hyvää sitkeetä rasvaa,mutta se ei riitä mihinkään.Onko mitään muuta kestävää rasvasorttia?
  8. Olen laittamassa ässäkuplaan uudet uretaanipuslat etupäähän.Toimiiko niitten rasvaamiseen kuparitahna?
  9. Mig hitsi.Migatronic 161i rallymig.Että pääsee askartelemaan..Ensivaikutelma hyvä..
  10. Hienoja vinkkejä tulee.Luulen kyllä että yritän modata letkua ensiratkaisuksi.Voihan tuo ehkä lähteä helpollakin irti..mutta,haluan ajaa tuolla autolla tänä kesänä myös:)
  11. Kiitos,no mulla on se uudempi systeemi ilman alaputkea, eli pelkkä letku ilmansuodattimeen.Mun tuurilla menee lastuja koneeseen joten jonkinlaiseksi letkun modaamiseksi menee tämä juttu nyt.H elpot jutut menee vaikeaksi..
  12. No niin,tilasin uuden huohotusletkun,ja on liian lyhyt.Tai ei oikeastaan ole,vaan öljyntäyttö/ huohotinboksi pitää pyöräyttää puoli kierrosta auton menosuuntaan päin, koska nyt se on väärässä paikkaa, joka aiheuttaa sen että letku on liian lyhyt.Ja siihen tarvitaan linkissä oleva työkalu,jota mulla tietenkään ei ole: http://www.aircooled.fi/tuote/1643/oljyntayton-kiinnitystyokalu-t123 Kokeilin myös muuta tarvikeletkua,joka tekee sen että letkuun tulee vekki,ja paikat sitten tukossa,eli orkkismallinen letku paras. Onko tämän mutterin avaamisessa mitään "vaaroja"? Esim mutteri hajoaa tai öljyvuotoja jne?
  13. Tässä asiallista ja hyvää faktaa.Juuri näin:)Suurkiitokset!
  14. Kiitos!Tämä pitäisi olla helppo homma,mutta voi tietenkin mennä vaikeaksi jos tuo bakeliitti hajoaa.Ei oikein teksi mieli avata tuota konetta. Ja vielä..Onko kellään käyttökokemuksia tästä? http://www.aircooled.fi/tuote/1339/polttoainepumppu-tasavirta-t12-865775-brosol Ainakin lukee että on laadukas
×
×
  • Create New...