Jump to content

arkka

Members
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Ajoneuvot
  Typ1 -56-72 2xTyp3 -62 Typ25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arkka's Achievements

 1. Ketsan kanssa samoilla jäljillä, jos on tila missä riittävä lämpö ja ilmanvaihto, maalaat rauhassa pohjavärin ensin joka paikkaan (ei tule urakkamiehen laiskojapaikkoja), hiot, korjausmaalaat. Maalaat hiontavärin ja hiot, niin rupee tekemisen hedelmät tippumaan puusta. Tolla periksiantamattomuudella teet parempaa lopputulosta, kun mitkään hosuheikit. Jos pintavärin vetäminen jännittää, sen voi teettää "alihankintana".
 2. Halpaa ja hyvää automaalaria ei ole. Jos Vaasanseudulta etsit maalaria, parasta mitä tiedän, www.kronholms.fi , Kim Kronholm, lentokentän Laihianpuoleisessa päässä Tuovilantie varrella. Erittäin asiallinen kaveri, autoharrastaja itsekkin, eli ymmärtää kaiken autoharrastamisesta, oli se sitten kuplavolkkari tai hänen oma DeTomosa Pantera (CV todellakin kunnossa). Hinta varmasti selviää, kun käyt paikanpäällä kertomassa projektista.
 3. Sitten vaan hakemus sisään Classic VW Clubin stipendistä, CV on valmis. Upeaa jälkeä, jatka vaan kirjoittelua, kympin tekemistä on kiva seurata. Ja tällaisista kertomuksista opii muutkin "tekijät". Kiitos ja kumarrus.
 4. Ostetaan vanhemmanmallin Typ3:n hyväkuntoinen etupuskuri. Ari Viertola 0500-562140 tai yv tai ari.viertola@ekmansystems.fi
 5. Öiköhän noi oo "klöm plootit" väärällä puolella.
 6. https://www.vintagecarparts.de/ Pääsylintereitä kahta kokoa, 20,64 tai 19,05, todennäköisesti sulla 19,05. Onko levyjarrut edessä? Korjaussarja eri levyille ja rummuille. Ja alkuperäinen kysymyshän kuului, löytyykö jostain suomesta. En osaa vastata, omat riittää omiin autoihin.
 7. Auton runkonumero, niin katotaan varaosakirjasta oikea tuote. Nää vuosimallit kun vaihtuu tänikäsissä elokuussa, voi olla autosi vielä alkuvuoden -66 tai ettei olisi liian yksinkertaista, voi N-ja S-versio tehdä kepposensa.
 8. Muutakin eroa, kun ritilät. Porrasperän takalokarissa leveämpi yläosa, ei mene TL:n eikä Varianttiin.
 9. Mulle noin ykköskuvan verkot ja Cibiet. Laitan yv;tä.
 10. Olisko kullitettu puskurinpäällinen?
 11. Pitääkö olla huolissaan? 30 HP moottorin vauhtipyörästä päin kolmannen runkolaakerin lukitustappi päässyt syömään kulkusuunnassa reiän yläpäästä vajaan millin suuremmaksi (soikeaksi), pohjalta näyttäis olevan ok. Mitä tolle tekee, tappi liimalla kiinni, täyttää reikä ja porata uusi reikä, ?
 12. Sorry, vähän asian vierestä, mutta tarvitaanko halkaistavaan laatikkoon erikoistyökaluja purkamiseen/kasaamiseen?
 13. Hienoja mittareita, tilaustyö vai myynnissä? Uskaltaako kysyä, mistä tilasit osat? Myynnissä Suomessa? Typ3 kiekkamittariin kiinnostusta, laita vaikka yv:tä, jos et julkisesti halua. Tripillisen nopeusmittarin osat kiinnostais, jos niitäkin sais samasta paikasta kun kiekkamittarin osia. Typ3 Notchback ja Typ3 Squareback, molemmat vm.62
×
×
 • Create New...