Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  337
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

1705 profile views
 1. Up. Nämä odottavat tuossa metallinkeräysastian vieressä.
 2. Itsellä tullut vastaan vakiokoneissa kaikennäköisiä messinkiosia. Mieleen tulee nyt äkkiseltään nuo messinkiset tönärin suojaputket (vakioita peltisiä vastaavat), sitten on tullut jonkun itse tekemät tönärit, nostajanpesän holkit, venan seetit, pytyn shimmit, kk-laakerit (kyllä, olivat kokonaan messinkiä), sitten on ollut yksi sarja 1600sen mäntiä jotka joku seppä oli holkittanut 1200sen tapeille ja viimeisenä 1300sen kanget mitkä tuplaholkitettu 1200sen männille. Siinä alkaa omalta osalta olemaan kaikki listattuna, osa noista on toki joidenkin seppien tekemiä virityksia.
 3. Jotain komposiittia nämä on. Kestävyyden kanssa ei pitäisi olla ongelmia kun kuulemma kestänyt 13000rpm pyörittämistä. Toimivuus selviää sitten kun tilamaani ropeli saapuu joskus tänne.
 4. Nuo tuli taas vastaan romujen seasta. Jäi yli levyjarrujen vaihdon yhteydessä. Kulumaa löytyy mutta en ala niitä mittailemaan, boorit ja kierteet ehjät. Saa noutaa ilmaiseksi Äänekoskelta, lähettämään en näitä ala. Yhteydenotot numeroon: 0453455935
 5. Ei kenelläkään ole kulkua Riihimäki-Äänekoski välillä? Pitäisi saada makaavalamppusen etulokasuojat kulkeutumaan Riihimäeltä metaken varastosta tänne Äänekoskelle omaan varastoon tai ainakin tähän lähiseuduille. Näillä ei mikään polttava kiire ole eli vaikka menisi kuukaudenkin päähän niin ei haittaa ainakaan itseä, tietenkin se on siitäkin kiinni jaksaako metake noita kuinka vauvan vielä siellä säilöä.
 6. Nämä kiinnostais mutta kuljetus Äänekoskelle ongelma. Täytyy selvittää liikkuuko kenenkään kyydillä tänne.
 7. Otsikonmukaisille kurkuille tarve kun omat on joku jm rakentaja kairannut 34mm kokoon. Plussaa olisi jos ovat 30mm mutta saan sorvattua 28mm myös sopivat. Tarve Äänekoskella mutta kulkeutuuhan nuo myös postilla. Tarjoa yv:llä tai viestillä numeroon O453455935.
 8. Tuli tehtyä uusi 8-tapitusjigi, kun vanha alkoi käymään hieman epätarkaksi yli 200 porauskerran jälkeen. Nyt osuu taas tapit kohdilleen.
 9. Tuli väänneltyä rautalankaa.
 10. Riittääkö 9900rpm kiertävä ja 207hp? Ei tosin jokkiskäyttöön tehty mutta vapari kumminkin. Ei nuo siniset jouset ainakaan noista kierroksista olleet moksiskaan. Koneessa tosin melko keveä venttiilikoneisto.
 11. Hakusessa 1.4 keinut akseleineen. Elkää tarjotko vakioakselisia. Menevät vakionokalliseen tonnikuussataseen eli empit ja muut halvemmat menee ihan hyvin. Tarve Äänekoskella. Yhteydenotot yvllä tai viestiä numeroon O453455935. (Tiedetään että uusia saa kaupasta, mutta tämän moottorin budjetti ei enään siihen veny.)
 12. Jos enklanti taittuu niin täältä löytyy tietoa. Pari tällaista tullut remontoitua, hyvin tullut huomattua että nämä ovat ollet susia jo uutena. Ja näissähän oli vanhanmallinen pyöreä pihallinkoppa.
 13. Mulla jälleen yhdet klokkerin tekeleet työnalla. Istuvuus oli tälläkinkertaa täys kymppi. Tässä vehkeessä tulee kotelo etujalkatilassa tielle joten A-pilarista eteenpäin päätin kynnyksen tehdä uusiksi. Tuossa istuskelin ja pyörittelin tuota irtileikattua pätkää käsissä ja päätin porailla ja tutkia tuota etukiinnitystä tarkemmin. Muuta sanomista ei ole kuin että tuo vastakappale on tehty 2mm pellistä jossa on niittimutterit. Nuo m8 niittimutteritkin näyttää olevan hitsitäpeillä varmistettu tehtaan jäljiltä. Kannatta kunnolla yrittää suojata nuo sisältä kun tuolla ei mitään maalia ole.
 14. 16 on paperia ja tulee mukana noissa moottorin tiivistesarjoissa. (Ainakin mulla tullu.) 17 on peltinen prikka. Tuo pultin alle tuleva prikka kävi muistaakseni kuplan koneesta.
 15. On kokemuksia. Tekevät lähes pomminkestäviä hitsattuja vastapainokampuroita ja kaulojen koneistuskin on viimisenpäälle kuten on myös tasapainotuskin. Kaksi kampuraa tuotatin tutulla kun tuli toissakesänä suomessa käymään.
×
×
 • Create New...