Jump to content

jupsu

Members
 • Posts

  381
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Useita ilma- ja vesijäähyjä

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

2535 profile views

jupsu's Achievements

 1. Eli hakusessa 944losen alumiiniset takatukivarret ja jousilaatat. Pyörän navat on löydyttävä. Lisäpisteitä saa jos samaan pakettiin löytyy jarrut ja vetarit. Tarve Äänekoskella mutta voin noutaa kauempaakin. Yhteydenotot viestillä numeroon:0453455935.
 2. Talvikäyttiksen virkaa toimittavaa teiniräpellys rollaa pääsi jälleen tinaamaan. Vielä olisi sama savotta apparin puolelle sekä pohja vaatisi pari pikkupaikkaa. Niin ja tuulilasin karmikin pitäisi jostain taikoa että saa lasin liimattua paikoillensa kun entinen on päässyt vähän hapantumaan. Eihän tässäkään varmaan mitään järkeä ole mutta voisi sitä huonompaakin tekemistä keksiä.
 3. Sotketaan nyt edelläolevaa keskustelua ja pistetään kuva omasta käyttis/harraste farkusta.
 4. Välitetty ilmoitus Tarve Äänekoskella Yhteydenotot numeroon 040 749 3719 Eli otsikonmukaiset 5.7" kanget omilla kauloilla olisi hakusessa (kangen profiililla ei väliä). Tiedossa on että uusia saa kaupasta, mutta yritetään jos joltain harrastajalta löytyisi käypäset.
 5. Minusta se näyttää oikealle 12v hihnikselle. Joku vidurallaan kun laturi näyttää olevan sen sentin liian takana, vanha laturinjalan jälki on näkyvissä vielä laturin rungossa. Onko mahdollista saada koko koneesta kuvaa?
 6. Pistetään nyt tämäkin tänne kun jouduin lisäämään laatikkoon öljyä. Näin saa joutusasti öljyt laatikkoon. Ja jos käyttää limupulloa kuten tässä, ei kannata painaa täydellä paineella menemään (älkää kysykö mistä tiedän).
 7. Eipä täällä öljynvaihtohuoltoa kummallisempaa tapahdu.
 8. Viitisen vuotta jaksoin katsella takapuskurin reikiä ja lokareiden alareunasta irronneita pakkeleita sekä mustaa helmapeltiä. Otin ja hitsasin reiät umpeen sekä samalla naputtelin lokareita hieman suoremmiksi, ohut pakkelikerros ja maalia päälle. Tuli oikein hyvä näin parin päivän aikana tehdyksi.
 9. Ok, kiitos. Hieman arvelin että sillä ei mitään väliä ole, mutta kun en vain enään muistanut.
 10. Tyhmä kysymys, mutta kun ei vaan enään itse muista kun ei ole tullut jakajien kanssa pelattua hetkeen. Kumpi napa tässä bilteman puolassa olikaan plussa ja kumpi miinus? Niitä kun ei ole millään merkattu.
 11. Kyllähän tuolla kieltämättä hieman kuuma meinaa tulla jos kokoajan pitää lämpöjä täysillä. On sitä moni ihmetellyt kun ei ole lasit koskaan huurussa. Öljynkäryä ei mulla tule sisälle, tosin eipä tuo kone ole ikinä tippaakaan öljyä vuotanut tai kuluttanut. Mulla on koko lämmitysjärjestelmä käyty läpi, orkkis sorsat avattu ja hiekkapuhallettu sekä maalattu sisältä että ulkoa wurthin sinkki 300sella. Saman käsittelyn on saanut nuo lämpöputket. Kaksi paria olen jo sulattanut etujalkatilan ilmasuuttimia, yhdet taka- ja etujalkatilan matot, 2-laadun lasintiivisteen (ykköslaatu tuntuu kestävän) ja yhdet kaverin kengät. Ja kyseinen autohan on vuosimallia -74.
 12. Siitä en tiedä että miten kuumaa ilmaa sinne menee, mutta tuulilasin kulmista mittasin matka-ajossa -3°c pakkasella 96°c plussaa. Ja tämä oli täysin orkkis järjestelmällä, ilman minkäänlaisia puhaltimia.
×
×
 • Create New...