Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  262
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Recent Profile Visitors

1238 profile views
 1. Moposportilta saattaisi löytyä.
 2. Eli tuon paketin saa joku tulla hakemaan ilmatteeks pois. Moottori 1.6 vaparidiisseli joka purettu ja lohko maalattu mustaksi. Kaikki osat merkattu ja tallessa eli kasaat vaikka turbokoneen tosta johonkin vehkeeseen. Samaan pakettiin saa mukaan nelilovisen laatikon joka irrotettu samasta autosta. Kummallakin ajettu 350tkm ja toimivina irrotettu, kone tuli purettua tarkastusta varten mutta suunnitelmat tekniikan suhteen muuttuivat. Sijaitsee Äänekoskella ja vain nouto. Yhteydenotot soittamalla numeroon O453455935 yv:siin en vastaile.
 3. Se on ulkoinen takaiskuventtiili, kun tuon mallisessa bensapumpussa ei ole sitä sisäänrakennettuna. Mistä sää tollaisen olet löytäny? Mullekkin kelpais. Tosin ei sille vielä ole käyttöä kun tuossa -77 kuplassa on vieläkin alkuperäinen tehtaan hihna käytössä vaikka kolmas konekkin jo menossa.
 4. Aukeaminen riippuu myös ulkolämpötilasta. Noissa minun korjaamissa kaasareissa aukeamisajat asettuvat 2-20minuutin välille. Tämänhetkisessä omassa 30 pict-1 avautumisaika näin 30°c helteellä noin 6 minuuttia.
 5. Nyt olisi tuokin aikalailla valmis. Hiilariteipit vaihtuu jossainvaiheessa johonkin muuhun materiaaliin, mutta nyt mennään tällä kun ei muutakaan tähän hätään saanut. Ja sitten voinkin siirtyä seuraavan ikuisuusprojektin pariin.
 6. Itsekkin odottanut osia jo useamman viikon. Soitin sinne noin viikko sitten ja vastaus oli ettei kaikkia osia löydy varastosta joten meni tilaushommiksi.
 7. Laakereihin ite käyttänyt ihan perus 20w50 öljyä ja nokkiin ja nostajiin sitä tahnaa. Paineventtiileitä ja jousia ei kannata vaihtaa jossei ne ole vahingoittuneet, itse olen silotellut paineventtiilin männistä skraadut hienolla vesihiomapaperilla.
 8. Tuollaista tuli rakenneltua kynnyksen hitsaamisen sijan. Vielä pitäisi leikellä radiolle ja parille mittarille reijät jonka jälkeen tuon voisi verhoilla.
 9. Läpiummessa ne yleensä on. Kytkinvaijerin pätkällä ja porakoneella ite noita avannut. Liuottamista koitin joskus useammalla eri aineella muttei mikään pure tuohon karstaan. On siitä imusarjan lämmityksestä paljonkin hyötyä kesäkäytössäkin.
 10. Onko AA:n valmistamat. Jos on niin sarjan mukana tulleilla renkailla ei saapuristuksia kauheammin aikaan. Kahdessa kasaamassani koneessa oli sama ongelma että puristukset oli matalat, toinen oli 85.5 sarjalla ja toinen 90.5 sarjalla (molemmat uusia). Noiden koneiden jälkeen olen alkanut käyttää grantin renkaita ja heittänyt AA:n renkaat metallinkeräykseen.
 11. https://www.maatilankone.fi/tuote/suuntavilkku-ja-seisontavalo-8/ Nuo etu vilkut/parkit on ihan hellan ylesmallit. Tuossa linkissä olevat taitaa olla samat.
 12. Mikähän tämä mahtaisi olla? Hiottu vakionokasta ja oli 1915 koneessa. RT17 lukee vauhtipyörän päässä.
 13. Nuo tulee rälläyskäyttöön kun tulee joskus tuolla kilvettömällä pv:llä ajeltua tuolla montulla ja metässä.
 14. Tuollaisia valurautaklönttejä pitäisi alkaa vinguttelemaan.
×
×
 • Create New...