Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

1442 profile views
 1. Taitaa tämänpäivän hommat olla pulkassa. Apparin kylki saatu pellille ja nokkapellin raot saatu kuriin. Kädet alkaa olemaan siinäkunnossa että huomisen voisi melkein tehdä jotain muuta.
 2. Joku tuon kuplan edellisistä omistajista oli päättänyt ettei tuota koppaa enään irroteta alustasta ja mennyt hitsaamaan sen saumalla alustaan jokapuolelta kiinni. Minäpä päätin toisin ja otin puukkosahan ja rälläkän käteen.
 3. Tuli hommattua hieman varastontäytettä. Edit: kuten eräs tarkkasilmäinen jo tajusi että tästä kuvasta löytyy myös se lyhytiskuinen "erikoiskampura".
 4. As41 valusia nuo teollisuuskoneet joissa isot ö-kanavat ja kaksi öp venttiiliä. Onko sullakin vauhtiksen takana 3 pytyn vahvistus? Ei eroa muuten millääntavalla normi AS merkinnällä varustetusta kampikammiosta.
 5. Elikkä jälleen kerran olisi irs swapin aika. Tarvetta olisi tälläkertaa tukivarsille jarruhilppeineen ja vääntösauvoille. Itseltä löytyy jo laatikko sekä vetarit ja loput osat tulee uutena. Voin myös ostaa koko alustan takaosan jos sellainen löytyy vaikka sitten laatikon kanssakin. Tarjoa vain ehjiä tukivarsia kuvien kera, mätiä löytyy jo ihan tarpeeksi. Tarve Äänekoskella, mutta haku kauempaakin saattaisi onnistua. Yhteydenotot yv:llä tai numeroon: O453455935.
 6. Tuli tehtyä omaan käyttöön taas hieman nostajia. Kupupäisiähän noiden pitäisi olla mutta nuo on vedetty tasaisiksi. Tulevat käyttöön ainoastaan suhtkot mitoissaan olevien vakionokkien kanssa.
 7. 64x94 kone olisi tulossa, eli ei ihan mikään normi kone. Kampura on oma tekele. Muuta en tuosta uskalla vielä paljastaa.
 8. Läppäkotelon vivuston värkkäilyä.
 9. Käyttiksen jarruremppa meneillään. Juu tiedetään ei ole ilmajäähy, mutta sellainenkin kuvasta löytyy joten ei pitäisi tulla kenellekkään ihottumaa.
 10. Tuollaiset goodride SW601 kitkat jäi ylimääräiseksi. Paistoleima on vuodelta 2010 mutta renkaita on siitälähtien säilytetty lämpimässä kunnes ne viimetalvena laitettiin kuplan alle ja siirrettiin tallista toiseen eli näillä ajettu alle 200km. Halkeamia ei ole. Hp:100€ yht. Nouto Äänekoskelta ja yhteydenotot numeroon O453455935
 11. Sain tuon bussin jakajan valmiiksi. Jos sitä seuraavaksi alkaisi koneen alakerran osia putsailemaan niin saisi senkin kasattua.
 12. Vedät tuon "männän" akselin pihdeillä poikki ja lyöt takaisin kiinni ilman piuhaa.
×
×
 • Create New...