Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. Hakusessa otsikon mukainen kaasutin ja imusarja. Kaasuttimessa pitää olla kaikki osat tallessa mutta saa vaatia korjaussarjan. Imusarjassa pitää olla esilämmityksen putket ehjät(pässinsarvet löytyy iteltä). Tarjoa ainoastaan alkuperäisiä, uustuotannot ei kiinnosta Tarve Äänekoskella Yhteydenotot yv tai viesti numeroon O453455935
 2. Tuo 1200 kampiakseli menee yleensä poikki tuosta 1 ja 3 kiertokangen kaulan välistä. Kuvissa ylempänä on 1200sen kampura ja alempana 1300sen kampura. Olen myös huomannut että tuossa 1200sen kampurassa on paljon enemmän teräviä kulmia joista halkeamata voisivat lähteä. Itse teetätin kokeeksi yhden 1200sen kampuran johon hitsattiin vastapainot ja nuo terävät kulmat pyöristettiin. Tuo kampura kesti ainakin viime kesän (koneessa oli 1300sen kaksreikäkannet ja nuo 83 milliset putket sekä englen w120 nokka) konetta kierrätettiin välillä lähemmäs 7500rpm. Sitäedeltävänä kesänä hajosi kaksi vakiokampuraa kummatkin noin 5300rpm jälkeen. Jos tuon alakerran käyttää auki kannattaa samalla pyöristää nuo terävät kulmat.
 3. Itse laittaisin nuo yllä mainitut pytyt ja männät, 1300 yksreikäkannet ( käy suoraan noihin pyttyihin eli ei tarvii avartaa ) ja sitten vielä nuo EMPIn epc tuplakaasarit yksreikäkantisen imusarjoilla. ( Edellämainitut voi tehdä alakertaan koskematta.) Jos avaat alakerran niin laittaisin sinne vielä tuon eagle 2280 nokan. Tällä reseptillä saa ihan mukavan vääntävän katukoneen jolla pitäisi pärjätä nykyliikenteen mukana. Voit lisätä tuohon vielä käärmeenpesän jos jostain satut löytämään 1200selle tarkoitetun mutta toimii hyvin vakiokaasarillakin. Kannattaa vain olla varovainen ettei kierrätä konetta kauheasti kun tuo kampiakseli ei kestä.
 4. Mittaamalla kamputan kk kaulan. Vakio kaula on 55mm, 0.25 on 54.75 ja niin edelleen.
 5. H-kampikammio ehkä huonoin viri aihio johtuen sen metalliseoksesta. Kaksi H-koodista konetta ollut itellä ja kummastakin sortui lohkon keskimmäinen laakeripukki ( nämä olivat 1600 yksreikäkansilla). Itse ottaisin aihioksi -70 lukusen kahella öp-venttiilillä olevan kampikammion.
 6. Noilla aa:n mäännänrenkailla ei tee mitään. Itellä on ollut samanlainen ongelma kaikkien aa:n sarjojen kanssa. Itse olen vaihtanut grantin renkaat aa:n renkaiden tilalle ja ongelma on poistunut.
 7. Tuollainen räpeltelemätön juniksen akseli olisi myynnissä. Kaikki nivelet jarrut yms ovat alkuperäiset. Akselin valmistusajankohta on tammikuu -60. Akselissa ei ole ruosterikiä. Hp:500€ Akseli sijaitsee Äänekoskella. Yhteydenotot yv:llä tai puh: o453455935
 8. Tuollainen vähänkäytetty vaimennin ja lämmönvaihtimien korjausputket olisi myynnissä. Vaimennin on alkuperäinen volkkarin vaimennin johon on hitsattu kumpaankin päähän lattaraudat ilmeisesti teollisuusmoottorin lämpösuojusta varten. Hp 150€ Yhteydenotot numeroon O453455935 tai yv:llä.
 9. Otsikon mukainen kampura hakusessa. Kelpaa hitsattu vakio tai uustuotanto. Max 0.25 alikoossa ja jos akselissa on ollut nitratut kaulat niin niiden pitää olla hionnan jälkeen uudelleen nitratut. Saa myös tarjota arpakuntoisia kampuroita. Hakusessa olisi myös oikean puolen dellorto 36drla kaasutin. Mielellään osiltaan täydellinen.
 10. Ei ole itselle tullut ikinä mitään sanomista puuttuvista pohjaanlyöntikumeista ja kiinnikkeistä.
 11. Ei se kupla sattuisi olemaan punainen?
 12. Tuossa lohkossa on noin 2% alumiinia loput taitaa olla magneesiumia eli ei kannata alkaa hitsaamaan. Ja jos hitsauksen saa onnistumaan niin tuo lohko tulee aika varmaan halkeamaan uudestaan. Onkos tuo lohko kahdella vai yhdellä öljynpaineventiilillä?
×
×
 • Create New...