Jump to content

jupsu

Members
 • Posts

  373
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

2187 profile views

jupsu's Achievements

 1. Minusta se näyttää oikealle 12v hihnikselle. Joku vidurallaan kun laturi näyttää olevan sen sentin liian takana, vanha laturinjalan jälki on näkyvissä vielä laturin rungossa. Onko mahdollista saada koko koneesta kuvaa?
 2. Pistetään nyt tämäkin tänne kun jouduin lisäämään laatikkoon öljyä. Näin saa joutusasti öljyt laatikkoon. Ja jos käyttää limupulloa kuten tässä, ei kannata painaa täydellä paineella menemään (älkää kysykö mistä tiedän).
 3. Eipä täällä öljynvaihtohuoltoa kummallisempaa tapahdu.
 4. Viitisen vuotta jaksoin katsella takapuskurin reikiä ja lokareiden alareunasta irronneita pakkeleita sekä mustaa helmapeltiä. Otin ja hitsasin reiät umpeen sekä samalla naputtelin lokareita hieman suoremmiksi, ohut pakkelikerros ja maalia päälle. Tuli oikein hyvä näin parin päivän aikana tehdyksi.
 5. Ok, kiitos. Hieman arvelin että sillä ei mitään väliä ole, mutta kun en vain enään muistanut.
 6. Tyhmä kysymys, mutta kun ei vaan enään itse muista kun ei ole tullut jakajien kanssa pelattua hetkeen. Kumpi napa tässä bilteman puolassa olikaan plussa ja kumpi miinus? Niitä kun ei ole millään merkattu.
 7. Kyllähän tuolla kieltämättä hieman kuuma meinaa tulla jos kokoajan pitää lämpöjä täysillä. On sitä moni ihmetellyt kun ei ole lasit koskaan huurussa. Öljynkäryä ei mulla tule sisälle, tosin eipä tuo kone ole ikinä tippaakaan öljyä vuotanut tai kuluttanut. Mulla on koko lämmitysjärjestelmä käyty läpi, orkkis sorsat avattu ja hiekkapuhallettu sekä maalattu sisältä että ulkoa wurthin sinkki 300sella. Saman käsittelyn on saanut nuo lämpöputket. Kaksi paria olen jo sulattanut etujalkatilan ilmasuuttimia, yhdet taka- ja etujalkatilan matot, 2-laadun lasintiivisteen (ykköslaatu tuntuu kestävän) ja yhdet kaverin kengät. Ja kyseinen autohan on vuosimallia -74.
 8. Siitä en tiedä että miten kuumaa ilmaa sinne menee, mutta tuulilasin kulmista mittasin matka-ajossa -3°c pakkasella 96°c plussaa. Ja tämä oli täysin orkkis järjestelmällä, ilman minkäänlaisia puhaltimia.
 9. Mulla on toteutettu tällätavalla yhteen koneeseen, jossa oli aikaisemmalla kokoonpanolla öljyongelmia. Kammion kyljet oli puhkottu ja jyrsitty suoriksi. Kotelot oli jyrsitty umpitavarasta ja hitsasin niihin vielä loiskelevyt myöhemmin. Hyvin auttoi öljyongelmiin eikä enään hörppinyt ilmaa.
 10. 6-6,5° Vaihtelee hieman kansien välillä.
 11. Eli tarkennusta otsikkoon, mulla menee tuolla alustassa 10mm ulkohalkaisijalla olevat rosteriset polttoaineputket (meno ja paluulinja). Näille pitäisi löytää päähän an6 liittimet joihin saa sitten ruuvattua liittimen teflonletkulle. Edellisen alustan kanssa ei ongelmia ollut kun siinä oli bensapuoli an8:silla joten siihen löysin oikeanlaisen helmiliittimen, mutta eipä niitä tietenkään tälle tämänhetkiselle kokoonpanolle tunnu löytyvä. Eli vinkkejä kaivataan miten tämä kannattaisi toteuttaa ja mistä löytyisi sopivat hilppeet.
 12. Hakusessa vakiokokonen (170/175mm) teräshihnis, tai kelpaa myös csp:n musta aluhihnis. Orkkis peltisiä turha tarjota, niitä löytyy muutama lihalaatikollinen. Ensisijaisesti hakusessa bergin "vakiopainoinen" tai painava hihnapyörä mutta tuo scp alumiininen kelpaa myös. Ja se jo tiedetään että uusia saa kaupasta mutta eipä ole cspltä kuulunut vaikka jo 3kk odoteltu, niin yritetään jos täältä löytyisi nopeammin. Yhteydenotot viestillä nro: 0453455935.
 13. Tuli runkotunnelista poistettua kaikki ylimääräinen.
 14. 12kpl On meinaan tullut kokeiltua, koko koppa lämpökoteloita lukuunottamatta (oli korroosio hieman haukannut) tuli hinkattua pellille. Pakkeliakin oli paikoitellen 1,5cm.
 15. Minä sovittelin kuvanmukaisia seatin sporttipenkkejä yhteen omaan kippoon mutta mulle tulikin kaaret ja niiden mukana kupit. Nämä oli erittäin jämäkät istua. Tuolle ne olisi ylimääräisenä jos jotakin kiinnostaa, edullisesti saisi hakea pois. Niskatuet puuttuu mutta ne käynee muistakin vaggilaisista.
×
×
 • Create New...