Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  322
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

1541 profile views
 1. 16 on paperia ja tulee mukana noissa moottorin tiivistesarjoissa. (Ainakin mulla tullu.) 17 on peltinen prikka. Tuo pultin alle tuleva prikka kävi muistaakseni kuplan koneesta.
 2. On kokemuksia. Tekevät lähes pomminkestäviä hitsattuja vastapainokampuroita ja kaulojen koneistuskin on viimisenpäälle kuten on myös tasapainotuskin. Kaksi kampuraa tuotatin tutulla kun tuli toissakesänä suomessa käymään.
 3. Olisko ollut m8 kierretapilla ohjuriin öljyurat. Lopettaa noin puoli senttiä ennen kuin menee kanavan puolelta ohjurista läpi. Näin ne on ainakin täällä tehty eikä ole ollut kulumisongelmia.
 4. 2015 tuli muutos klokkerilla koteloihin. Suomeen noita taidettiin saada vasta myöhemmin.
 5. Kyllä juuri nuo. Kummatkin tuli neoretrolta. Olivat 3 päivässä läheisessä matkiksen pisteessä.
 6. Neoretrolta taisi olla. -70 koppaan. Nyt ostin tuohon -67:kaankin klokkerin kotelot ja nekin sopi suoraan paikoilleen.
 7. Nämä uudet klokkerit olivat ainakin hyvät. Ei tarvinnut muokata että sai sopimaan vaan kävivät suoraan paikoilleen. Peltikin niissä nykyään millistä.
 8. Juu, on tiedossa. Tuossa kopassa ei ole ollut ainakaan 30v listoja eikä niitä siihen nytkään tule.
 9. Eli tarvetta olisi -67:kan kuplan alkuperäisille oville, täytyy olla ruosteettomat ja suorat, saranoissa saa olla väljää. Sitten tarvitsisi ehjän ja ruosteettoman nokkapellin. Kiveniskuja saa olla eikä vuosimallilla niin väliä kunhan vain on vamhanmallinen pitkä pelti. Ja viimeisenä tarvitsisi makaavalamppuset suorat lokarit. 0.8millisiä turha tarjota. Lokareiden täytyy olla 100prosenttisesti pari. Jos löytyy orkkislokarit niin niissä saa olla hieman hitsattavaa mutta jos taas löytyy tarvikelokarit niin niiden täytyy olla ruosteettomat. EDIT: lasikuitusetkin lokarit käy kunhan ovat vain ehjät ja vakiolevyset. Tarve Äänekoskella. Haku onnistuu Keski-Suomen alueelta, kauempaa sitten jollain muulla tavalla. Tarjoa viestillä numeroon O453455935.
 10. Itse käytin ennen kannet uudestaan jos halkeamat oli seetien välissä. Seetistä tulppaan halki olevat kannet heitin lavalle suoraan. Nykyään viskon lähes kaikki kannet lavalle kun uudet tulevat loppupeleissä halvemmiksi. Säästän ainoastaan halkeamattomat kannet.
 11. Edit: katoin jotenkin kieroon tota niin päät näyttivät 1300-1600 malleille, löytyyhän multa ilteltäkin tuollainen samanlainen näkäjään. Tulipahan upattua 🙂
×
×
 • Create New...