Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  330
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Äänekoski
 • Ajoneuvot
  Type1 useita

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453455935

Recent Profile Visitors

1635 profile views
 1. Tuli tehtyä uusi 8-tapitusjigi, kun vanha alkoi käymään hieman epätarkaksi yli 200 porauskerran jälkeen. Nyt osuu taas tapit kohdilleen.
 2. Tuli väänneltyä rautalankaa.
 3. Riittääkö 9900rpm kiertävä ja 207hp? Ei tosin jokkiskäyttöön tehty mutta vapari kumminkin. Ei nuo siniset jouset ainakaan noista kierroksista olleet moksiskaan. Koneessa tosin melko keveä venttiilikoneisto.
 4. Hakusessa 1.4 keinut akseleineen. Elkää tarjotko vakioakselisia. Menevät vakionokalliseen tonnikuussataseen eli empit ja muut halvemmat menee ihan hyvin. Tarve Äänekoskella. Yhteydenotot yvllä tai viestiä numeroon O453455935. (Tiedetään että uusia saa kaupasta, mutta tämän moottorin budjetti ei enään siihen veny.)
 5. Jos enklanti taittuu niin täältä löytyy tietoa. Pari tällaista tullut remontoitua, hyvin tullut huomattua että nämä ovat ollet susia jo uutena. Ja näissähän oli vanhanmallinen pyöreä pihallinkoppa.
 6. Mulla jälleen yhdet klokkerin tekeleet työnalla. Istuvuus oli tälläkinkertaa täys kymppi. Tässä vehkeessä tulee kotelo etujalkatilassa tielle joten A-pilarista eteenpäin päätin kynnyksen tehdä uusiksi. Tuossa istuskelin ja pyörittelin tuota irtileikattua pätkää käsissä ja päätin porailla ja tutkia tuota etukiinnitystä tarkemmin. Muuta sanomista ei ole kuin että tuo vastakappale on tehty 2mm pellistä jossa on niittimutterit. Nuo m8 niittimutteritkin näyttää olevan hitsitäpeillä varmistettu tehtaan jäljiltä. Kannatta kunnolla yrittää suojata nuo sisältä kun tuolla ei mitään maalia ole.
 7. 16 on paperia ja tulee mukana noissa moottorin tiivistesarjoissa. (Ainakin mulla tullu.) 17 on peltinen prikka. Tuo pultin alle tuleva prikka kävi muistaakseni kuplan koneesta.
 8. On kokemuksia. Tekevät lähes pomminkestäviä hitsattuja vastapainokampuroita ja kaulojen koneistuskin on viimisenpäälle kuten on myös tasapainotuskin. Kaksi kampuraa tuotatin tutulla kun tuli toissakesänä suomessa käymään.
 9. Olisko ollut m8 kierretapilla ohjuriin öljyurat. Lopettaa noin puoli senttiä ennen kuin menee kanavan puolelta ohjurista läpi. Näin ne on ainakin täällä tehty eikä ole ollut kulumisongelmia.
 10. 2015 tuli muutos klokkerilla koteloihin. Suomeen noita taidettiin saada vasta myöhemmin.
 11. Kyllä juuri nuo. Kummatkin tuli neoretrolta. Olivat 3 päivässä läheisessä matkiksen pisteessä.
×
×
 • Create New...