Jump to content

Mazzem

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Raahe
 • Ajoneuvot
  VW kupla -70

Recent Profile Visitors

1048 profile views
 1. Hyvinki paljon jo paloteltu pallis osina. Löytyy kuvan romppeet ja lisäksi kohtuulliset etu ovet, takaluukku ja etu akseli. Kysymällä lisä infoa ja hinnat alkaen 5€ Romppeet raahessa Matti o5o5189o44
 2. Onko näiden peltiosien laadusta kokemuksia?
 3. Jos brexit nyt tulee sopimuksella 29.3 niin siirtymä aika vuoden loppuun. https://tulli.fi/yritysasiakkaat/brexit Jos taasen ilman sopimusta niin käsitellään EU:n ulkopuolisena 30.2 alkaen.
 4. No nii elikkä kupla lähti ja haave osittain toteutettu ja hommattu -67 bussi projekti. Vielä ei ole ehtinyt kummemmin aloittaa kun paperit arkistosta ja lattian laikkausta ja kauhisteltu työn määrää. Tätä ei kuitenkaan tullut hommattua sillä menttaliteetillä että pakko olla tiettyyn päivään mennessä valmis vaan tehään ku siltä tuntuu ja ehditään.
 5. Nuita mitä joskus kokeillu niin valaistukseen ei sovellu. Valokuvio surkea ja ei juuri valaissut. Voi toki olla että kalliimmat on parempia mutta tuskin kannattaa liikoja odottaa.
 6. Tommonen moottori olisi joutilaana. Alkujaan teollisuusmoottori. Purin moottorin ja näyttäs ettei ole remppaamisen jälkeen käynyt lainkaan. Remppaajasta tai vaihdetuista osista ei mitään tietoa, kun tuli auto kaupan mukana. Nokka-akseli näyttäs uudelta. Vauhtipyörä mukaan joka on 180mm kytkimelle ja pinnat koneistettu. Hinta 260€ Pannu Raahessa ja o5o5189o44 tai yv. Matti
×
×
 • Create New...