Jump to content

Mazzem

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Raahe
 • Ajoneuvot
  VW kupla -70

Recent Profile Visitors

874 profile views
 1. Mazzem

  H4 led ajovalopolttimet

  Nuita mitä joskus kokeillu niin valaistukseen ei sovellu. Valokuvio surkea ja ei juuri valaissut. Voi toki olla että kalliimmat on parempia mutta tuskin kannattaa liikoja odottaa.
 2. Tommonen moottori olisi joutilaana. Alkujaan teollisuusmoottori. Purin moottorin ja näyttäs ettei ole remppaamisen jälkeen käynyt lainkaan. Remppaajasta tai vaihdetuista osista ei mitään tietoa, kun tuli auto kaupan mukana. Nokka-akseli näyttäs uudelta. Vauhtipyörä mukaan joka on 180mm kytkimelle ja pinnat koneistettu. Hinta 300€ Pannu Raahessa ja o5o5189o44 tai yv. Matti
 3. Eli tölkkiin puhaltimen esivastus. Uusi alkuperäinen. Osan nro: 251 971 284 E Hinta 20€ Tölkin uudet tarvike jarrukengät. Sopivuus mahtaa löytyä tuote numerolla googlaamalla. Hinta 10€ Romppeet Raahessa ja posti kuskaa etäämmälle. Matti o5o5189o44/yv
 4. Mazzem

  1300 -70 typ1

  Tämä lähti jatkamaan törinöitä itä-suomeen. Jatketaan syksyn päälle uudella ilmajäähyllä harrasteluja.
 5. 1300 pytyt. Kilometreistä ei mitään hajua mutta hyvin toimi ja ei kuluttanu öljyä. Männäntapin lukot puuttuu. Hinta 30€ Puhallinkoppa josta lämmitys lähdöt poistettu. Hinta 20€ Rojut raahessa ja mielellään nouto Matti o5o5189044/yv
 6. Etu umpiot eri paria. Bosch ja lasissa teksti importe dällemagne ja toinen hella. Molemmat made in germany. Kunto patina ja molemmissa kehyksissä vähän lommoa. Hinta parille 25€ Romppeet raahessa ja mieluiten nouto Matti o5o5189o44/yv
 7. Mazzem

  1300 -70 typ1

  Täytyypä nyt tuoreeltaan sanoa, että tulipa makia vetonen mylly. Puristuksethan jäi 10:1 lopullisella kokoonpanolla. Toinen asia on sitten taas kauanko kestää mutta sehän selviää vain kokeilemalla. Alavääntö on kyllä huikea. Aika helpolla lopeensa sai säätöihin nuo empin epc 34 nurkkakaasarit. Öljytkin pysyy tuolla doghouse jäähdyttimellä sisällä joka eniten mietitytti koko hommassa puristuksien ohessa. Enään ei ole tietoakaan tuon kiina 009 jakajan kuolleesta alueesta kaasua polkaistaessa.
 8. Mazzem

  1300 -70 typ1

  No niin tulipa tuossa tempastua moottori irti ja alettua pytty jumppaan. Kun 2 reikä kannet hommasin ja palotilat mittasin niin ne oli 34cc. Dekkiä en vielä tarkastanu mutta jos olettaa sen olevan lähellä vakioa 1.52 niin puristussuhteeksi tulisi 69/85.5 vermeillä 10.3:1 joka kuulostaa aika rajulta. Moottori muuten vakio paitsi pikku kärmes, empi epc 34 nurkkakaasarit ja 2-r kannet. Onko nuo rutut jo aivan liikaa? Mitä tässä nyt googletellu niin 8:1 rutut olisi melkolailla optimi.
 9. Aircooledin sivuilla kyllä oli, että sen voi laittaa. Toinen puoli on pienempi kuin toinen tossa typ3 ”adapteri” tiivisteessä.
 10. Juu taidan sitte jättää tuon 6mm pinnapultin kierrelukolla paikalleen ja poraan nuo avoinaiset kaksi isommaksi. Lähinnä mietitytti tuo 6mm pinnapultti, että pysyykö kiinni kunnolla.
 11. Eli tohtiiko nuo vaan porata isommaksi kun vanhassa jäähdytin 6mm ja DH:ssa 8mm pinnapulteilla? Tiivisteethän pitää vaihtaa kammion ja DH jäähyn jalan väliin typ-3 mallisiksi.
 12. Mazzem

  MM-futis 2018

  Olihan tuo venäjän voitto ällöttävää katottavaa, mutta tuloksestahan näissä pelataan. Ja ei en todellakaan kannata espanjaa.
 13. Mazzem

  Keinuista

  Eli tuli auton mukana kahdet keinut ja nyt niitä aloin tutkimaan ja huomasin että kuvassa vasemmassa on ilmeisesti imuissa välitetyt keinut. Mitkähän mahtaa olla ja voiko noita/kannattaako laittaa vakio jousi rikkojen kanssa tai noilla hieman kötöstyksen näköisten rikka säätöjen kanssa paikoilleen? Pakosissa on vw:n merkit mutta imuissa ei.
 14. Mazzem

  Palstalaisten muut projektit?

  Älä sitten mene painevaraajaa sörkkiin. Lähtee ku ohjus jos siinä vikaa. Jos tuo musta ulkopelti ravollaan yläreunasta niin varovaisuutta irrotukseen. Sillon varaajan kierre korkannu ja lähtee melko kyytiä.
×