Jump to content

Pastori

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

930 profile views
 1. Näitä löytyy joka hintahaitarista, jos jaksaa vähä kyliä kierrellä ja kysellä, muutamalla satasella saattaa löytää ihan käyvän projektin, ite en oo ensimmäistäkään Volkkaria ostanu netistä, ja niitä on ollu kuitenki sen parikymmentä vuosien varrella..Kattonu vaan että jahas, tossa on auto, käyny jututtaan omistajaa ja lyöny nipun rahaa kouraan.
 2. Nyt on pallis aseteltu talliin ja projektia pikkasen aloteltu siivoamalla sisustan muhia pois, on se aina ihanaa kun on lasivillaa seinät täynnä siellä homehtumassa. Saas nährä mitä maalin alta löytyy jahka siihen vaiheeseen päästään. Myöskin saatu vihiä maalarista joka voisi tehdä alle kahden tonnin tuon työn ilmeisen laadukkaasti ilman kuittia, mutta en vielä tarkkoja yksityiskohtia tiedä, mitä työ pitää sisällään. Olisi kyllä enempi kun sata jänistä jos siihen rahaan saisi auton maaleihin, toki alunperin oli itte suunitelmana se toteuttaa, mutta aika ja lompakko sen kertoo miten ja mille ruetaan. Jahka loma alkaa reilun viikon päästä niin pääseepi tositoimiin. Stay tuned.
 3. Joo, eipä maha kannattee lähtä ruattii hakemaan koronaa, siellä kuitenkin tuo homma levinny aika tehokkaasti kuin hieman vetelä skeida tuulettimeen.
 4. No ei passaa ujostella, en ois muuten kehannukkaa Iisalmessa tulla jutulle muttaku tultiin mansikkakakkua tyrkyttään ihan puoliväkisten niin olihan se seuraan liityttävä, ja hyvää kakkua oliki!
 5. Kieltämättä tuon rahan ja ahneuden takia itelläkin monesti ollu mielessä lopettaa, enempi tölkkejä kuin ilmajäähyjä omistanut vuosien varrella, mutta volkkareita nekin. Tyypit raahaa rekkalasteittain saksaan raatoja dollarinkuvat silmissä kiiluen, ja täälä saa jostain ruosteisesta paskasta maksaa tuhansia että edes pääsee harrastuksessa alkuun. Ei se ainakaan uusia harrastajia houkuttele. Ennen sai kuplan kaljakorilla, nyt joutuu ottaan lainaa pankista. Ja kyllä ne kuppikunnatkin hieman hirvittää tapahtumissa, että ompa hienoja autoja ja uskaltaako noita edes lähestyä kun on vedetty semmoseen muodostelmaan että eihän tuonne kehtaa mennä ällistelemään. Mutta tämä on tämmöstä perus narinaa. Nyt asetin itselleni parin kolmen vuoden päähän projektin tavoitteen, että ei pitäs ainakaan ressiä liikaa pukata sen valmistumisen kanssa.
 6. Näissäkin tuntuu pieniä eroja olevan, liekkö vuosimallikohtaisia tms vaikka varustelu"taso" olisi se sama Helsinki. Mistähän löytäisi näistä tarkempaa infoa, aika huonosti inter njetistä mitään kattavaa westfalia tietopankkia löytyi.
 7. Tuossapa tuota arbeetin tynkää taas ois, iskarien vaihtoa ja puslien uusimista, johan ne vanhat ennätti muutaman vuosikymmenen alla ollakkin..
 8. Pari netistä varastettua kuvaa missä nuo ritilät näkkyy
 9. Mulla kärtyää yksi harrasteauto ihan hirveälle, bensahöyryt kulkeutuneet takatilassa olevan tankin paisuntasäiliön letkujen läpi lähemmäs 50v. Otsonointia mielisin mutta jos se tosiaan haurastuttaa kumia tai muovia, ehken kuitenkaan, kokeillaas softcarea ensteks.
 10. Emmää näistä mitään tiärä mutta jonkulaista koneistusta ritilöitten takaa näyttäs siellä olevan, ja jotain kaasuletkun tynkää kanssa.
 11. Tuommonenhan se olisi, tuo kuva ei ole omasta autosta, mutta tossa altaan alla se kaappi. Tuossa on kyllä pieneen tilaan ängetty kaikki mahdollinen, tuon hellan alla on sitte se Truman lämmitin
 12. Minä oon laiskuuttani tölkissä käyttänyt ulompiin niveliin noita liimattavia, ja synkro siis kyseessä. Hyvin on kestänyt rapia 30tkm. Tällä ajellaan todellakin autoa säästämättä pitkin mettiä, että siihen nähen ihan hyvät.
 13. Tekeekö muuten tommottis polttoainetoimisella lämppärillä mittää, onko ne minkään arvoisia kenellekkään vai heitänkö stenan koppaan. Sitten kans tuo kaasulämmitin, kannattaako rueta 40+ vuotiasta vanhaa Truman kaasulämppäriä kunnostaan vai nakkaanko senkin mäkeen, ei nimittäin kiinosta palaa hengiltä, näitä kun näkee netistä palavan alituiseen jostain syystä. Toki tuo jääkaappikin on kysymysmerkeistä suurimpia sisustuksen suhteen, ei varmaan ole ihan kaikki freonit enään sisällä, kunnostaako niitä joku vai voiko tommoseen yksikköön vaan plug/playnä vaihtaa kaapin toiseen?
 14. Kimppahalli/talli tuli nyt siivottua taas sitten viime kevään ja toinen pallukka siirretty ulos häpeään ruosteisia helmojaan, tällä viikolla Westyn aika siirtyä sisätiloihin ensi kertaa noin 15 vuoteen. Hiomakone laulaan ja uutta pintaa hinkaamaan.
 15. Mitä tuota käynyt muutaman kerran tökkimässä, on niin rapea että menee muruiksi jos yrittää tuosta nostaa.
×
×
 • Create New...