Jump to content

Pastori

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

863 profile views
 1. Tekeekö muuten tommottis polttoainetoimisella lämppärillä mittää, onko ne minkään arvoisia kenellekkään vai heitänkö stenan koppaan. Sitten kans tuo kaasulämmitin, kannattaako rueta 40+ vuotiasta vanhaa Truman kaasulämppäriä kunnostaan vai nakkaanko senkin mäkeen, ei nimittäin kiinosta palaa hengiltä, näitä kun näkee netistä palavan alituiseen jostain syystä. Toki tuo jääkaappikin on kysymysmerkeistä suurimpia sisustuksen suhteen, ei varmaan ole ihan kaikki freonit enään sisällä, kunnostaako niitä joku vai voiko tommoseen yksikköön vaan plug/playnä vaihtaa kaapin toiseen?
 2. Kimppahalli/talli tuli nyt siivottua taas sitten viime kevään ja toinen pallukka siirretty ulos häpeään ruosteisia helmojaan, tällä viikolla Westyn aika siirtyä sisätiloihin ensi kertaa noin 15 vuoteen. Hiomakone laulaan ja uutta pintaa hinkaamaan.
 3. Mitä tuota käynyt muutaman kerran tökkimässä, on niin rapea että menee muruiksi jos yrittää tuosta nostaa.
 4. Juu tuskin hoitelee, se on liikennekäytöstä poistettu että ei pitäisi rullata lisää veroa. Sillä on ne ulosotossa, mutta sepä ei oo mun ongelma jos joutuu niistä ongelmiin 🙂
 5. Juu, auton ympäriltä piti kirjaimellisesti hakata metsää pois tieltä että saatiin se kiskaistua tielle. Eli jonnin aikaa siellä metsässä veroja keräillyt. Vuonna 2024 sitte bussfestiin letkassa 😉
 6. Vieläkö tuo Oulaisten romu makaa kylellään, siellä maannu vuodesta 70.
 7. Joo ei niitä ole maksettu edellisen omistajan toimesta vuosikausiin, sillä tässä ei olekaan kiirus tehdä kun niitten kuoleutumiseen menee aikansa. Toki aina vois rueta jumppaan runkonumeroita jostain hylystä mutten jaksa semmoseen rueta, ainakaan vielä
 8. Sisustaa tuossa purin joku tovi sitte pois tieltä, nyt aika karskin näköinen sekasikiö, kun vuosien varrella ollut useamman värinen. Lattia oli onneksi tervattu sisältä, niin ei päässyt tuo lastulevy/muovimatto hirvitys tuhoamaan peltiä. Oli nimittäin aavistuksen märkää muhaa maton alla.. ja seinät luonnollisesti täytetty lasivillalla ja teipattu muovi päälle että varmasti muhii kunnolla..
 9. Mulla on tuohon toiseen pallikseen jottain klonkkerin peltejä.. saa nähä miten passaa.. Tähän nyt ei tarvi näillä näkymin kun muutamia pieniä paikkoja tehdä etukaarien sisälle ja lattiaan, eli suht ok homma
 10. Semmosta oisin kysynyt, että millä prosentilla porukka maalauttaa autojaan, kun ainakin projektiketjuissa näyttäisi aika monella uunissa olevan autoja, ja moniko maalaa ihan itte? Lähinnä siksi utelen kun tuota kustannusrakennetta katselen niin se ei ihan ilmasta hommaa ole, varsinkaan kun en ole kerennyt asuntolainoja maksella pois tai työelämässä muutenkaan oltua 40:tä vuotta. Kotimaalarit ja tallien sepät, mitä erityisjärjestelyitä olette tehneet maalausympäristön luomiseksi otolliseksi? Meillä on aika iso kimppatalli missä on ns. heittopaikka joka kooltaan kyllä soveltuu ruiskun kanssa heilumiseen, lähinnä mietin tuota muitten tallilaisten kannalta, että pitäisikö esim rakentaa joku väliaikainen muoviteltta tms ettei maali leviä jokapaikkaan? Minulla on itsellä joku automaalit.netistä ostettu ruisku, ei varmaan paras muttei paskinkaan, jotain pikkuosia sillä maalannut. Mitä nyt joskus yhden Tölkin telalla maalasin, niin ihan ok siitä tuli, mutta toki ne pohjatyöt on se vaativin osuus ja jos siinä laistaa, sitä ei kovinkaan ammattilainen maalilla paikkaa. Tuo pallisprojekti tässä pikkuhiljaa alkaa rantautua talliin ja korityöt lähestyy, pohjaltahan se pitää aloittaa, kirjaimellisesti. Oletteko minkälaisia mössöjä/maaleja "alapohjaan" laittaneet jahka sen olette pellille vetäneet? Tyhmiä kysymyksiä mutta tyhmä on kysyjäkin. Kiitos ja anteeksi.
 11. Off-topic ja anteeksi mutta säätääkö joku oulussa kaasareita? Olisi kolmen suora DCOE kaasuttimia säädettäväksi..
 12. Ite ku abaut kaiken tekkee, tai ainaki on tekevinään niin pysyy ne kustannuksekki kurissa, sen verta pihtari ja köyhä että osat ja maalit on ainoat mitä ostetaan :) Tässä onneksi taitaa jyvittyä useammalle vuodelle nuo kustannukset niin ei niin paljoa ainakaan vielä ahista. Kerranki ois mahollisuus tehä ajan kanssa, katotaan miten hermo kestää ja millon ruetaan oikomaan..
 13. Onko täälä muuten jollain kokemusta noitten puuviilujen/laminaattien vaihdosta/kunnostamisesta? Nuo kaappien rungot on ehjät mutta päälliset ajan kanssa rispaantuneet aika rumiksi osittain. Uudet kaapistot maksaa niin vitullisesti että ei kannata edes ajatella sitä vaihtoehtoa.
 14. Eli jos on ehjää, mielellään vihreää koneluukkua taakse tarjota niin yyveetä tai puhelua. 0442699835
×
×
 • Create New...