Jump to content

Td5

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 • Ajoneuvot
  Porsche 356B T6

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358405438733

Recent Profile Visitors

1054 profile views

Td5's Achievements

 1. Koneistaja welho kaivoi studit ulos vahingoittamatta kierretä poraamalla sen jyrsimessä. Studeissa on ylikoko ja lohkossa alikoko kierre, siksi olivat kovasti kiinni.
 2. Tarkennan kysymystäni, onko Suomessa EDM (Electrical DIscharge Machine) laitetta jollain koneistamolla? Jos on niin toivoisin yhteystietoja ko. koneistamoon. Täältä lisätietoja: https://www.engineering.com/AdvancedManufacturing/ArticleID/10100/EDM-101-Electrical-Discharge-Machining-Basics.aspx
 3. Hieno vastaus Tuomo, kiitos kovasti avusta.
 4. Katkesi studi 356 AL-lohkoon. Onko jollain koneistamolla laitteet millä semmosen saa pois? JV
 5. Volkkarin logo varmaan mallisuojattu, mutta onko logo alkuperäisissä Bosch latureissa?
 6. Kertoisitteko onko VW Bosch 6V tasavirta latureissa VW logo stanssattu, vai onko vain Bosch kirjain + numerosarja. Kuten kuvassa LJ / REG 180 / 6 / 2500 L3 Minullle on väitetty että VW latureissa on VW logo, Porschen latureissa ei ole.
 7. Missä olisi 4-pyörä suuntaus hyvä teettää PK seudulla?
 8. http://www.oldbug.com/volkyland.htm?fbclid=IwAR1D2X5mx09HIzx8dhIb34W6qghfNRl36to359lkDhhuUZFaOiu9KhwNtV8
 9. Löytyisikö englanniksi tai suomeksi ohjetta miten pinionin mittatyökalua 289 d käytetään? TIA Juha
 10. Josko näin Halloween viikonloppun vois heittää tyhmän kysymyksen? Vaihdatteko aina vauhtipyörän mutterin kun se on kerran käynyt kiinni? On mun mielestä niin järee mutteri et houkuttelis uudelleen käyttö. Kiristän mutterin EMPI momentinkertojalla, tämmösellä: http://www.aircooled.fi/tuote/6034/momentinkertoja-empi Tällähän saa sen kiristettyä johonkin momenttiin, eikä ”nyt on riittävän tiukalla”. Jos oma käytäntö ujostuttaa, yksityisviesti ihan OK.
 11. Mitäs mittoja kaipaat? On käsityön leimaa, mun on 221 ja 224 leveä, 375 korkeat ja 23 kehyksen korkeus. Ritilässä on pieni puolipyöreä kaulus johon tulee muoviprofiili.
 12. Näyttää et jossain kuplassa on saman näköistä pumppua käytetty. Volkkarissa on erilainen käyttösysteemi, mutta pumppu osa näyttää samanlaiselta. Minkäslainen pumppu arvuuttajan hyllyssä mahtaa olla, saisko kuvan jos pumppu olisi myytävänä ja se olisi Porschen pumpun kaltainen? Mahdollisen kuvan voi lähettää vane at-merkki rennlist.com Äkkiseltään luulisin et jos kalvo on samankokoinen / isku sama on tuotto sama, vai meneekö tämmönen tuumaile mettään? Volkkarin käyttö vivulla, Porschen suoravarsi, epäkesko jakajan käyttöakselissa.
 13. Pahoittelen mutta Volkkarit on hieman vieras alue minulle. Kerrottiin et yläosa on T3 ja Vikipediasta hain niin T3 on sen mukaan paku? https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Type_2_(T3) Mitenkähän tää eroaa Porschen pumpusta kun on sama kalvo ja näin ollen isku on tässä kombinaatiossa sama?
 14. Toisaalla kerrottiin että tässä Porschen pumpun alaosa, kalvosta alaspäin ja VW T3 pumpun yläosa. Onko joku löytänyt Pierburg pumppujen tuottoja? T3 käytettiin mm. 2.1l 85kW moottoria eli pumppu voisi riittää Porscheen?
×
×
 • Create New...