Jump to content

panzza

Members
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panzza

  1. Edelleen etsinnässä etuakseli, käy kauempaakin kuin Pirkanmaa
  2. Hakusessa ehjä etuakseli. Säädettävä, mielellään tehdastekoinen, pallonivelkeulaan. Jos kavennettu, pitää löytyä myös raidetangot. Pirkanmaan alueelta, että saa hypistellä ennen kauppoja. Yhteyttä saa viestillä.
  3. Uppausta, sain käymään kun koputtelin starttia samalla, kun emäntä väänsi avaimesta. Eli pienellä jumpalla ajokuntoinen. Vielä liikennekäytössä mutta ei kauaa.
  4. Myyntiin pikkuvikainen kupla. Sumatra Grün, leimattu tänä vuonna. Moottorista ei tarkempaa tietoa, jos 1300 niin yllättävän pirteä. Jonkin verran huollettukin, kammen takastefa, tulpat, tulpanjohdot, moottoriöljyt ja suodatin, jännitteensäädin elektroniseksi. Sitten niitä vikoja... Startti tai solenoidi rikki, ei puhu avaimesta mitään. Tänään yritetty työntämällä, pari kertaa hörähti mutta ei lähtenyt. Polttoainemittari mykkä, uusittu jännitteentasaaja, ei apua. Ratissa, tai oikeastaan simpukassa, toiseen suuntaan enemmän kierroksia. Pitäisi siis irroittaa ja keskittää. Siinä vaivat, mitä itsellä tiedossa. Ei näyttelykuntoinen, ei puskureita. Toimii kuitenkin noinkin. Kuvia saa wasabilla. Ajettu Bif reissu onnistuneesti, sen jälkeen käytännössä seissyt pihassa. Löytyy Lempäälästä ja hintapyyntö tasan 2000€, ei vaihtoa. Tallipaikan poistuminen suurin syy myynnille. Numeron saa yv:llä.
  5. Myydään seuraavat: - puhallinkoppa dh, ei muita osia, pelkkä koppa, kaunis pinkki... 40€ - kaksi kampiakselia, 69 iskulla, kunnostettavaksi tai vähintään tarkistus 20€/kpl - läjä 1reikä kansia, kunto projekti. Yksi pari kapeampia, onkos nämä nyt sitten 25hp koneesta, imuaukko suoraan ylöspäin 15€/pari - öljynjäähdyttimiä muutama, tavallinen ja dh 10€/kpl - sekalaista kaasariromua, voi olla hyviäkin 25€ koko kasa - puhalletut, projektikuntoiset 2reikäkansien päällipellit 15€/pari Löytyy Lempäälästä, postikin tuo maksusta. Kulkeutuu myös Biffiin lauantaina.
  6. panzza

    Bug in fin 2023

    Jos joltakulta löytyy ehjät etupenkkien sivukiskojen muoviliukupalat, ottakaa mukaan Ruovedelle. Tarve -71 kuplaan ja molempiin penkkeihin eli neljä kappaletta.
  7. Varaosiksi myydään, leimassa oleva portteri. Katsastettu helmikuussa. Tänään moottoritievauhdista kajahti ilmeisesti kone, 1.9 TD ABL. Ehjä vaihteisto, muokattu AAZ:n pumppu, uudet takamadallusjouset. Kori on pelleiltään kokolailla karu ja paljon on hommaa, jos haluaa vielä leimata. Mutta vaihtaa tähän koneen, niin ajaa vielä helmikuulle. Ajettu n.440 tkm. Auto on isäni mutta osaan kyllä kertoa siitä kaiken olennaisen, oma vanha auto. Tarjousten mukaan mennään mutta kun hinta pitää olla, niin aloitetaan vaikka 100€:sta. Auto löytyy Lempäälästä, soita 040-183 44 8yksi.
  8. Tarve olisi kahdelle peltivanteelle, 4,5" leveät ja ET saisi olla iso, yli 40. Jako 4x130, kapselikyhmyillä. Saa olla 4" leveys, jos sattuu löytymään. Saisi olla siistit, pienet naarmut ja ruostepilkut ei haittaa. Ihan projekteja en tarvitse. Renkaita ei tarvita mutta jos sellaiset on vanteilla, saa olla. Tarve Lempäälässä, yhteyttä yv:llä. Nouto Pirkanmaan alueelta tai järkevän matkan päästä. Voin myös vaihtaa, löytyy lähinnä moottoriosaa, esim. käyttökelpoinen 88 mäntä/pyttysarja, sliparit.
  9. Tarve olisi 2R kansiparille. Ei tarvita venttiileitä eikä jousia, lukkoja sekä lautasia. Saa toki olla mutta voi siis puuttuakin. Kaikki pinnapultit oltava ehjät, kierrereiät pelleille kunnossa. Saa olla isommilla venttiileillä, tällöin oltava ainakin venttiilit mukana. Ei saisi olla yltiökairatut eikä lasketut. Eli jos löytyy täysin vakiot 2R kannet, tarjoa. Mieluusti Pirkanmaalta, pääsee hypistelemään. Hinta kunnon mukaan mutta hulluja en maksa. Tarve Lempäälässä.
  10. Eikös tämä ole? Tai sitten olen lopullisesti seonnut...
  11. Vähän kyllä heittelee valot, nyt kun mainitsit.
  12. Löytyykö pallonivelisen säätökeulaa? Sais olla ehjä, mätiä en tarvitse. Mielellään Pirkanmaan alueelta. Myös droppiolat tarvittaisiin. Jos on kavennettu, sais olla sopivat raidetangot mukana. Tarjoa hinnan kanssa. Nouto.
  13. Voisiko johtua latausreleestä myös toinen täällä kysymäni erikoisuus polttoainemittarin humppaamisesta? Kun viisari humppaa latausjännitteen kanssa aika yksiin.
  14. Mistäköhän voi johtua, kun sammutan kuplan, jää latausvalo palamaan? Kun kääntää virrat takaisin päälle, syttyy öp valo, niinkuin pitääkin, ja latausvalo sammuu. Kun auton käyttää pikaisesti käynnissä ja sammuttaa, kaikki taas normaalisti. Tasavirtalaturilla.
  15. Kiitoksia vinkeistä, tilataan.
  16. Sähköinen polttoainemittari humppaa kierrosten mukana. Nousee kun painaa kaasua ja laskee normaaliin, siis siihen määrään, mitä on bensaa, kun kaasun päästää tyhjäkäynnille. Ei ole kokemuksia kuin vaijerimittarista, mitä pitää vaihtaa/tarkistaa/hinkata? Kiitos.
  17. Tämä toimi eilen n.20km koeajolenkin. Poistin mopon filtterin pumpun painepuolelta. Olis pitänyt kokeilla tuo ensimmäisenä...
  18. Hakusessa kuplaan 4x130 vanteet. Aluvanteet etusijalla mutta käy ehkä pellitkin. -71 vuosimallinen, vakiot lokarit ja akselit. Takana saisi olla leveät, edessä menee joku 4,5"-5" vanne. Tarjoa kuvien ja hinnan kanssa. Pirkanmaan alueella nouto, kauempaa varauksella. Yhteyttä yv tai tähän alle. Ostaja Lempäälässä. Sen verran olen pervo että slotit tai kokonaan umpinaiset alut kiinnostaa eniten. Mutta katsotaan mitä löytyy.
  19. Auto haettu. Kesti kotimatka puolet kauemmin kuin meno. Paikanpäällä vaihdettiin puola ja konkka, säädettiin kärkiväli ja tarkistettiin käyttötanko. Kaikki ok. Täytyy seuraavaksi jatkaa tutkimuksia kun auto saatiin kotipihaan. Polttoainesuodatin on se euron mopomallin muovinen, se lähtee joka tapauksessa. Onko tankissa jotain sihtiä? Aina kun auto sammui, oli suodatin melkein tyhjä.
  20. Tämähän siis käy ihan kaikilla kylmänä. Kuumana sammuu. Täytyy tehdä perustarkastukset ja ottaa työkalut ja toimintalaatikkoon puola, kärjet, konkka, tulpanjohdot, tulpat ja uusi bakeliitti. Luulisi jonkun noista olevan vian aiheuttaja.
  21. Lähtee käyntiin komeasti, ei mitään oireita. Kun ajaa hetken, n.5km, ja moottori lämpiää, sammuu parin nykäisyn jälkeen. 20 min. jäähdyttelyn jälkeen lähtee taas käymään ja pelaa sen 5km. Olisko puola sökö? Kärjet uusittu, konkka ja puola vanha. Tämmöistä pitäisi mennä katsomaan viikonloppuna. Omassa oireili kylläkin virtalukonpohja samalla tavalla.
  22. Kuplaan (-72) hakusessa orkkis astinlaudat. Ei tarvi olla uudet mutta hyvät. Vaihdossa olisi antaa rosteriset astinlaudat, louversit etupäässä. Jotain naarmua ja jälkeä mutta varmasti oikeilla aineilla kiillottamalla saa uuden veroiset. Lempäälässä ja yhteyttä yv:llä.
  23. Löytyykö täältä tai jos tunnet jonkun aloittelevan pinstripe/kynäruiskumaalarin? Nyt olisi harjoituspintaa tarjolla yhden kuplan verran. Pirkanmaan alue tai sovittaessa mahdollisesti kauempanakin. Täältä löytyy tallitilat ja paineilmaa. Kuvalla/kuviolla ei niin väliä eikä väreilläkään, tarkoitus on antaa mahdollisuus harjoitella ilman sössimisen pelkoa. Ota yhteyttä, jos tällainen tilaisuus kiinnostaa.
  24. Vahva veikkaus on, että palat on hitsattu väärin. Emännän auto on täysin erilainen ajettava ja siitä vakoilin säätöpalojen asennot ja on aivan erilaiset, kun omassa. Ajokorkeus suunnilleen sama.
×
×
  • Create New...