Jump to content

jonih

Members
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo EBI:ssä tarttui mukaan vintage speediin teltalta.
 2. Täältä löytyy myös yksi CT moottori. Minulla ko. yksilö on hydenostajilla. Tönärin suojaputket on tosiaan näissä vähän haasteelliset löytää etenkin välitetyillä keinuilla. Itsellä jo kolmannet suojaputket oli sellaiset, jotka toimivat :)
 3. Petellähän tuo on ihan koristeena. Ei hän itse sinne suojan alle ole vielä tiettävästi koskaan löytänyt.
 4. Tarve seuraavanlaiselle loulaitin palloille: - loulaitin takapuskuri. Ilmeisesti -60 asti sama. Myös 60 -luvun versiota sopii tarjota, jollei oikeata löydy. - ovaalin / loulaitin poljin asetelma hässäkkä (kaasu, jarru, kytkin - polkimet) Jos tunnet halua luopua tarjoa: 040-5731116 / YV - Joni
 5. BBT:llä SPA:n moottoriradalla PAT:lla näkyi olevan myös, mutta enpä huomannut ottaa kuvaa!
 6. jonih

  Ilmajouset

  Itse tein aikanaan junakeulaan tappeihin vähän vahvistusta: Sittemmin nuo vaihtui säkkeihin, ajomukavuuden johdosta. Kahdesta autosta on kokemusta ilma iskarein ja ne on ainakin näissä tapauksissa olleet melko kovat ajaa yläasennossa. Toki tuo on kiini siitä minkälaiset iskarit on käytössä.
 7. jonih

  BC2019 & EBI8

  Oletteko tulossa camping majoitukseen alueelle vai muualle? Meidän suomi-ruotsi-viro-englanti -ryhmä on jo alueella.
 8. Punainen pakettiautokin saapui kotisatamaan juuri äsken. 1311km näyttää GPS reissun kokonaismatkaksi. Ja keskikulutukseksi näyttäisi tulevan 6.6l/100km koko reissulle, vaikka paluumatkalla oli niin kova tuuli, että välillä tuntui, että liikutaan taaksepäin. Kiitokset kaikille, lystiä oli taas.
 9. Juu hänellä jäi kuulemma pää karvat föönaamatta lähtiessä.
 10. Surffareita tien tukkona nelostiellä!
 11. Hitaasti mutta sitäkin epävarmemmin kohde lähestyy pikkuhiljaa. https://volkkarit.paikannuspalvelu.fi/
 12. jonih

  BC2019 & EBI8

  Mitä tämä nyt tarkoittaa... Herra valkoisessa valaassaan on soitellut minulle pitkin talvea, että mennään mennään! Onko siellä mut käynyt niin, että neiti punaisissa korkkareissa on päässyt takavarikoimaan lupa lapun? Meitä on vähän sekalainen seurakunta. Hessikistä ei taida olla kun tuo yksi punainen pakettiauto.
 13. jonih

  BC2019 & EBI8

  Meitä on täältä länsirannikolta lähdössä 4 autoa. Kohteena VW kuhinoista tällä kertaa vain EBI. Minun tietääkseni turengin-tietäjä ei ole lähdössä, mutta mitä minä mistään mitään tiedä. Juhannusviikolla seilaa laiva yli ja siitä muutamalla stopilla kohti chimayta. Ebin jälkeen jatkamme näillä näkymin kohti Ranskaa. Porukalla liikkumiseen ei siis taida aikataulut nyt oikein osua, mutta törmätään ebissä.
×
×
 • Create New...