Jump to content

jonih

Members
 • Posts

  321
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jonih

 1. Joo EBI:ssä tarttui mukaan vintage speediin teltalta.
 2. Täältä löytyy myös yksi CT moottori. Minulla ko. yksilö on hydenostajilla. Tönärin suojaputket on tosiaan näissä vähän haasteelliset löytää etenkin välitetyillä keinuilla. Itsellä jo kolmannet suojaputket oli sellaiset, jotka toimivat :)
 3. Petellähän tuo on ihan koristeena. Ei hän itse sinne suojan alle ole vielä tiettävästi koskaan löytänyt.
 4. Tarve seuraavanlaiselle loulaitin palloille: - loulaitin takapuskuri. Ilmeisesti -60 asti sama. Myös 60 -luvun versiota sopii tarjota, jollei oikeata löydy. - ovaalin / loulaitin poljin asetelma hässäkkä (kaasu, jarru, kytkin - polkimet) Jos tunnet halua luopua tarjoa: 040-5731116 / YV - Joni
 5. BBT:llä SPA:n moottoriradalla PAT:lla näkyi olevan myös, mutta enpä huomannut ottaa kuvaa!
 6. jonih

  Ilmajouset

  Itse tein aikanaan junakeulaan tappeihin vähän vahvistusta: Sittemmin nuo vaihtui säkkeihin, ajomukavuuden johdosta. Kahdesta autosta on kokemusta ilma iskarein ja ne on ainakin näissä tapauksissa olleet melko kovat ajaa yläasennossa. Toki tuo on kiini siitä minkälaiset iskarit on käytössä.
 7. Oletteko tulossa camping majoitukseen alueelle vai muualle? Meidän suomi-ruotsi-viro-englanti -ryhmä on jo alueella.
 8. Punainen pakettiautokin saapui kotisatamaan juuri äsken. 1311km näyttää GPS reissun kokonaismatkaksi. Ja keskikulutukseksi näyttäisi tulevan 6.6l/100km koko reissulle, vaikka paluumatkalla oli niin kova tuuli, että välillä tuntui, että liikutaan taaksepäin. Kiitokset kaikille, lystiä oli taas.
 9. Juu hänellä jäi kuulemma pää karvat föönaamatta lähtiessä.
 10. Surffareita tien tukkona nelostiellä!
 11. Hitaasti mutta sitäkin epävarmemmin kohde lähestyy pikkuhiljaa. https://volkkarit.paikannuspalvelu.fi/
 12. Mitä tämä nyt tarkoittaa... Herra valkoisessa valaassaan on soitellut minulle pitkin talvea, että mennään mennään! Onko siellä mut käynyt niin, että neiti punaisissa korkkareissa on päässyt takavarikoimaan lupa lapun? Meitä on vähän sekalainen seurakunta. Hessikistä ei taida olla kun tuo yksi punainen pakettiauto.
 13. Meitä on täältä länsirannikolta lähdössä 4 autoa. Kohteena VW kuhinoista tällä kertaa vain EBI. Minun tietääkseni turengin-tietäjä ei ole lähdössä, mutta mitä minä mistään mitään tiedä. Juhannusviikolla seilaa laiva yli ja siitä muutamalla stopilla kohti chimayta. Ebin jälkeen jatkamme näillä näkymin kohti Ranskaa. Porukalla liikkumiseen ei siis taida aikataulut nyt oikein osua, mutta törmätään ebissä.
 14. jonih

  Ilmajouset

  Pari kesää on sillä rullattu, joten kaipa se toimii. Mulla on tuossa hammastanko, mutta kyllä sen saa tehtyä apusimpukallakin.
 15. No juu kyllähän nämä asiat pistää ujostuttamaan. Linkin takaa löytyy tuo ns eka versio, jonka junaan tein säkeillä. Sittemmin tuli vielä värkkäiltyä parennaltu versio (siitäkään ei ole linkkiä, eikä edes kuvaa valmiista tuotteesta :)). Se siitä, ambulanssiprojekti jatkukoon!
 16. Voit lopettaa odottamisen, pari vuotta nyt tullut tällaisella ajeltua :) Kuplassa kanssa ollut tällainen viritelmä kohta 10v
 17. Näitä kaipaillaan edelleen. Eikö mistään löydy?
 18. Ok, kiitokset! Tarve siis edelleen jos näitä muilla on vaivana!
 19. Sidepultit 20mm, tukivarren laakeripinta 43mm
 20. Mittailen tarkemmat mitat, mutta tosiaan taitaa olla myös tuo sidepultin reikä eri kokoa. Jos kyse kokonaisesta akselista, tunnistaa eron varmaan helpointen apusimpukasta: Vanhempi apusimpukka on tämän näköinen: http://samba.rustyvw.org/38/slides/P1130949.jpg kun taas uudempi: https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/c236.0.607.607/17126506_1695086754122110_8534150225319690240_n.jpg
 21. Varhaisen junakeulan (55-63) tukivarret olisi tarpeen 1-4kpl. Tarjoukset mieluusti kuvien kera (laakeripinnoista) yv:llä tai puhelimitse. Erona uudempiin on tukivarren laakeripinnan halkaisija. Joni / 040-573 1116
 22. Mjoo saattaa olla, että keittiömestarin kanssa puuhastelut haluaa tahtomattaan (?) unohtaa tehokkaasti. Meillä on reitti vielä hyvinkin auki. Travemundeen laivalla ja sieltä takaisin on suunnitelma, kun kilometrejä tuntuu tulevan muutenkin riittävästi. Yleensä ollaan eka yönä suoraan laivalta ajeltu niin pitkälle kuin jaksaa ja sitten yöpyminen jossain bensiksen pihalla. Siitä on sitten hyvä jatkaa seuraavana päivänä. Wolfsburgissa seuraava yö on heitetty ilmaan, mutta saa nähdä. Tuo saksan läpiajo on ainakin tällä kertaa melkoista suorittamista, joten turhat stopit jäänee ainakin pohjois saksan osalta pois. Meillä on siis tavoite ajaa kroatian splittiin ja sieltä laivalla yli italiaan, sieltä ranska-belgia-hollanti-saksa-suomi. Mahdollisesti poikkeamme siis paluumatkalla EBI:ssä. n 4vk varattu aikaa suoritteelle. Hessikkiin tuskin poikkeamme, kun olemme vähän ajoissa liikenteessä sihen nähden (olikohan lähtö maanantaina helsinggistä).
 23. Teillähän oli -13 EBI:ssä, meidän keittiömestarin kanssa pastan keitosta hieman erimielisyyksiä. Pitäisikö konsultoida myös häntä kirja asiassa? Meitä on lähdössä 4 autoa kohti etelää, mutta näyttää siltä, että hessikki jää väliin. Muita optioita tsuumaillaan tässä vielä.
×
×
 • Create New...