Jump to content

tijula

Members
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tijula

 1. Nuo Klokkerholmit on kyllä tiedossa, mutta niiden sopivuutta yleisesti kritisoidaan. Mietin, että onko jotakin muita kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Pitää varmaan laittaa noista Klokkereista tilaus sisään..
 2. Mistä olette kyseiseen Kuppeliin noita kynnyskoteloita hommanneet ja mitkä sopii paikoilleen ja mitkä ei? Hintalaatu-suhde on enemmän kohtuullisen hinnan puolella. Mitään museotarkastuksen läpäisevää pilkun tarkasti entisöityä autoa ei nyt olla rakentamassa vaan toimivaa ja konttorille kelpaavaa harrastepeliä.
 3. Moi. Etuluukun saranat ja tuen voi laittaa minulle. Laitan YV:n
 4. Tuolla on varmaan ajeltu paljon aurinkoisella rannalla suolaisessa rantavedessä. On sen verran rapean näköinen alustastaan.
 5. https://huutokaupat.com/3217846/volkswagen-kastenwagen-1966-15-l-bensiini-3000-km
 6. Onko etuluukuissa muotoeroja? Itselläni on -60 kuplassa etuluukun sopivuudessa pientä epätarkkuutta. Tuulilasin edessä luukun sauma on luukun keskellä lähes nollissa ja reunoja kohti sauman leveys kasvaa. Luukun kulmassa sauma on jo lähes sentin luokkaa. Pahoittelut pimeästä kuvasta.
 7. Vm. -60 Kuplan radion peitelevyn siisti koristelista olisi haussa. Saattaa sopia useammankin vuosimallin listat. Kiinnityksessä olevat klipsit ja kumitutit on plussaa. Tarve Turun seudulla. Voin noutaa kohtuu matkan päästä jos sopivan hintaiset on tarjolla. nolla 4sataa 467427
 8. Tovi on taas vierähtänyt edellisestä viestistä... Mitäköhän asialle kuuluu?
 9. Itse ostin ikkunoiden sekä etu- ja takaluukun tiivisteet täältä: www.kaeferservice.de Olivat mielestäni erittäin laadukkaan tuntuisia ja sopivat kuin nenä päähän eikä hintakaan ollut mahdoton.
 10. Olen täysin samaa mieltä, että myynti-ilmoitus oli kaikilla tavoin ohjeistuksen vastainen.
 11. Kyllä taas täytyy ihmetellä keskustelun tasoa tuolla myyntiosastolla! Asiasta saa ja pitää kommentoida asiallisesti jos on aihetta, mutta keskustelun taso on nyt kuin kakaroilla hiekkalaatikolla.
 12. Ei kai noin siistiä kannata pellille hieroa...
 13. Tuo tipin kertoma pätee uudempiin penkkeihin. Niitä on tullut purettua ja koottua. Tuossa vanhemmassa ei ole kolmea piikkiä vaan verhoilun reunat ovat koko matkaltaan kiinni jossakin putkimaisessa. Tuo putki on hitsattu kiinni selkänojan runkoon. Miten verhoilukangas irtoaa tuosta putkesta. Se on nyt mysteeri.
 14. Ei taida olla palstalaisilla kokemuksia valmiista korjauspelleistä eikä varsinkaan tuosta Hoffmann:sta.
 15. Miten tuon selkänojan verhoilun saa nätisti irroitettua? Selkänojan alareunassa etusivun ja takasivun verhoilut on vedetty yhteen. Tuo kyseinen yhdistävä "tanko" on irronnut muusta selkänojan rungosta. Verhoilu ja toppaukset pitäisi saada irti ilman suurempaa tuhoa, jotta tuon yhdistävän tangon saa uudelleen hitsattua runkoon kiinni.
 16. Onko palstalaisilla kokemusta tästä saksalaisesta peltien toimittajasta: https://en.hoffmann-speedster.com Olen lueskellut palstalta keskusteluja korjauspeltien sopivuudesta tai sopimattomuudesta. jotkut kehuu yhtä ja toiset taas arvostelee samaa toimittajaa. Kotimainenkin valmistaja löytyy, mutta hänen valikoimansa on toistaiseksi hieman rajallinen näin "uuteen" autoon eikä hintakaan ole ihan edullisimmasta päästä. Tiedän, että jos haluaa ostaa hyvän ja halvan, niin pitää ostaa molemmat. Joku kultainen keskitie olisi varmaan budjetti ajatellen järkevin. Hyviä ja järkihintaisia vaihtoehtoja kuulisin mielelläni. Englanti taitaa olla nyt pois suljettu kun ei ole EU:ssa.
 17. Tarkemmin katsoen siltä se hieman näyttää.
 18. Oletko tämän nähnyt? https://www.tori.fi/varsinais-suomi/VW_Kuplan_etupuskuri_83544760.htm?ca=18&w=3
 19. Riippuu tiivisteestä. Muovilistalle on eri tiiviste kuin alumiinilistalle.
 20. Piruilua ja kiusantekoa....
×
×
 • Create New...