Jump to content

tijula

Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tijula

  1. Onko tuo ruskea vai beige? Valokuvat aina vääristää värisävyjä. Beigen väristä löytyy.
  2. Tämä ei nyt liity ilmavolkkareihin. Valmettiin pitäisi tehdä jarru/kytkinremppa pääsylinterien osalta. Tarjolla on sekä alumiinisia että valurautaisia pääsylkkyjä. Samat osat jarruissa ja kytkimessä. Onko palstalaisilla kokemusta kumpaa materiaalia kannattaa suosia kun lähtee pääsylintereitä uusimaan. Vanhat valurautaiset on aika ruosteisen oloiset, mutta kestääkö alumiini yhtään paremmin.
  3. Joskus on vaan hyvä katsoa sormien läpi ja olla hiljaa. Antaa toisten melskata. Ei ne pitkään yksin jaksa ääntä pitää.
  4. Hohhoijaa. Isot äijät kinastelee kuin pikkupojat hiekkalaatikolla. Eikö tämän voisi jo asianomaiset lopettaa. Ei tästä tule koskaan loppua.
  5. Tällaiset näkyy olevan tyrkyllä tuolla Torin puolella. Ovatko aitoja alkuperäisiä vai ei. https://www.tori.fi/pirkanmaa/_Pakoputken_lammonvaihtimet_123938800.htm?ca=18&w=3
  6. Millainen auto tässä on ympärillä?
  7. Tällaiset oli jokin aika sitten palstalaisella myynnissä:
  8. Hitsauksen ja laikkakoneen kanssa sitten tarkkana, ettei pala koko auto. Uretaanit pois ennen hitsausta.
  9. Lainaan aihetta. Soveltuukohan tämä ohje myös Kuppelin virtalukon avainpesän irrotukseen? Taitaa olla aika samoja palikoita käytetty eri vehkeissä. Itselläkin pitäisi lukkoja vaihdella, kun jokaiseen lukkoon on eri avaimet.
  10. En tiedä vaihtoehtoisesta öljytikun paikasta, koska kone on autossa kiinni ja kaikki pellit paikoillaan. Paljon on tullut vaihtoehtoisia mielipiteitä, kiitos niistä. Pääasia on, että kone toimii moitteettomasti.
  11. Öljytikun paikka on ihan kuplan vakio..
  12. Onko tällaista moottoria tullut jollakin vastaan? Koodin paikalla on vain VW-logo ja kirjain A. Mitään numeroita ei ole näkyvissä. Numeroita ei ole poistettu koska pinta on valun jäljilta. Mikä kone tämä mahtaa olla?
  13. Muistan vanhempieni vm. -74 oranssissa kuplassa oleen korin väriset nauhat uudesta asti.
  14. Moi. Tuli hommattua tällainen avo muiden kuppeleiden kaveriksi. Nyt kiinnostaisi jos joku tietää auton aikaisemmista vaiheista jotakin. Löysin auton pääkaupunkiseudulta ja aikaisemmin auto on ollut ilmeisesti Tampereen seudulla. Korinvaihto on tehty joskus 80-luvun lopulla. Kuva poimittu palstan historiasta ja on ilmeisesti 13 vuoden takaa. Tässä lähes uunituore kuva. Ei ole suuremmin matkan varrella muuttunut.
  15. https://huutokaupat.com/4235097/kurierwagen-vw-181
  16. Näyttää olevan hinattava laite, kun on kolmioheijastimetkin takana. :-)
  17. Torissa tällainen ilmoitus joka ei ole minun. https://www.tori.fi/etela-karjala/vw_kupla_vetokoukku_108684886.htm?ca=18&w=3
  18. Tuo on jonkin asteinen diagnostiikkapistorasia jota VW-huolto käytti.
  19. Olisko punaisessa jatkuva virta, jotta sulat palaavat sammutuksen jälkeen lepoasentoon. Jossakin on lisäksi maa. Nämä nyt pelkkiä ajatuksia..
  20. Vuoden -61 aikana taisivat vilkut ilmestyä etulokasuojiin. Olisko sitten virallisesti -62 malliin elokuussa -61.
×
×
  • Create New...