Jump to content

MU

Members
 • Posts

  640
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MU

 1. Aika vähissä on ovaalin tankin alla alkuperäisosat. Etukolmiota myöten tainnut kaikki vaihtua.
 2. CB Performance näitä on myynyt eli Osakauppa.comin kautta voisi tilaus onnistua.
 3. Ei se karkeus niin tarkkaa ole mutta joku 400-600 käy ainakin. Tää hiontahomma on ihan normaali toimenpide näillä nyky laakereilla.
 4. Virtajohtoa sinne ei tulekkaan vaan äänimerkin maadoitus tapahtuu tööttinapin kautta. https://www.jbugs.com/VW-Tech-Article-Steering-Wheel-Horn-Diagrams.html
 5. Tekisin esimerkki koneenkin nurkkatuplilla. Toimivuus yksikurkkusia parempi.
 6. MU

  Bug in fin 2023

  Mistä tämän tunnistaa viiskutoseksi?
 7. MU

  Bug in fin 2023

  Country Buggy https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Country_Buggy Kyseinen yksilö voitti people`s choice äänestyksen sekä valittiin vuoden volkkariksi.
 8. MU

  Bug in fin 2023

  Tää on kyllä kova juttu. Hatun nosto jo tässä vaiheessa tämän junailleelle taholle.
 9. Vakio tasauspyörästö alkoi osoittaa antautumisen merkkejä ja öljyjen mukana tulikin pari sattumaa. Tuohikotin tehtaalta superdiffillä vahvistettu tilalle niin jos sillä taas hetken pärjäisi.
 10. Nuo on varmasti fiksu ratkaisu jos haluaa vain vinkkarit vilkkumaan, itse halusin myös jarruvalot vilkun tahtiin vilkkuviksi sekä etuvilkut niin tuossa CSP:n boxissa on lähdöt myös niille.
 11. Selvisi tämäkin kun juotti alemman nastan liitoksen auki niin löytyi tuo ohut käämille menevä lanka. Eli se takaisin tuohon nastaan ja oikean puoleiseen lampulle menevään johtoon releen vilkkusignaali. Tuo ylin nasta on vilkun merkkivalolle.
 12. Nyt on vaan hakusessa tuo vinkkarin kytkentätapa käytettäessä tätä relettä: https://www.csp-shop.com/en/electric/semaphore-relais-12v-953-227-csp-30544a.html Sähkötekniikka(kaan) ei ole vahvinta osaamisaluetta enkä haluaisi käräyttää mitään.
 13. Onkos kuka asennellut näitä CSP:n vinkkarivehkeisiin tarkoitettuja vilkkureleitä? Mulla ei nyt ymmärrys riitä miten tuo vinkkareiden kytkentä pitäis hoitaa että valo vilkkuisi niiden ylhäällä ollessa. Tuohon alempaan nastaan kun tuo virran niin vinkkari nousee ja valo syttyy palamaan orkkistyyliin. Ohjeissa neuvotaan jotenkin katkaisemaan yhteys valolle ja tuomaan vilkkusignaali suoraan lampulle. Osaisiko joku vääntää rautalangasta miten näitä on toteutettu.
 14. Kaverini hoiti mulle kaikki ompelutyöt joten paljoa en osaa niistä kertoa. Mutta keinonahan alla on käytetty 5mm vaahtomuovi tyyppistä pehmustetta jonka läpi ompelu on tehty.
 15. Paljon on vielä ovaalissa tehtävää mutta saa jo kylmät otettua.
 16. MU

  Ahistaako?

  Kiitos, mutta taitaa löytyä omasta varastosta siedettävät.
 17. MU

  Ahistaako?

  Mutta paljon paremmin ei mene lasitavarankaan kohdalla, korkeampi on alkuperäinen.
 18. MU

  Ahistaako?

  Kyllä vain, tämän kohdalla mulla on varmaan väärä tiiviste.
 19. MU

  Ahistaako?

  Jos tuossa kolmiotiivisteessä oleva kieleke on puolet paksumpi kuin kourussa oleva ura niin ei auta vaikka olisi miten "taiteellinen" asentaja. Tällä kertaa vika ei ole asentajassa, se on varma.
 20. MU

  Ahistaako?

  Kyllähän sen tietää tän päivän tarvikeosien laadun olevan ihan hanurista mutta sitä odottaa että ne olisi edes jotenkin käytettävissä. Ovaalin oviin tilailin läjän tiivisteitä mutta käyttökelpoisia niistä ei ole juuri mitkään. Tuuletusikkunankehyksen ja lasin välinen tiiviste liian paksu että sais lasin paikoilleen, tuuletusikkunan takareunan tiiviste liian paksu että menis pystypilariin, ovilasin u-tiiviste pystypilarissa liian paksu että lasin saisi herkästi liikkumaan, ovi lasin kannatinrauta kiero kuin korkkiruuvi, ei mene lasi paikoilleen... Lista on loputon. Ja kyse ei ole siitä että pitäisi halvalla saada osat, hyvistä osista olisin valmis maksamaan hyvän hinnan.
 21. No eipähän niistä kauniit tullut mutta kyllä niistä lämpöä irtoaa se mikä noista tarvikepöntöistäkin mitkä ei sitten mahtuneetkaan mulle.
 22. Joo, pin koodia käytetty jo aiemmin mutta ongelmana on tilanahtaus näiden orkkis tyylisten vaihtimien kanssa.
 23. Ok, eli tämä ominaisuus olisi hyvä olla. Yhtenä ajatuksena oli käyttää nelkun koneissa käytettyjä läppiä, nehän on irrallaan lämmönvaihtimista. Tai ehkä sen voisi toteuttaa sähköisillä pakoputkiston ns.cutout venttiileillä.
×
×
 • Create New...