Jump to content

MU

Members
 • Posts

  601
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MU

 1. Multa saat ton huohotintötsän.
 2. Kyllä, sarja taisi olla tarkoitettu Porsche puhaltimella olevaan nelkun koneeseen. Siinä ilmeisesti kannatin sijoittuu juuri noille kohdille mutta ei siitä mulle apua ollut.
 3. Vivustohan meni "helposti" kopan etupuolelle. Vaijerin veto lootan päältä vielä katottava.
 4. Hiljaista on edelleen moottori puolella. Sen verran käytin tyhjää moottoria paikoillaan että näin kaiken tarvittavan hilkkeen mahtuvan konehuoneeseen. Kaasuvivusto aiheuttaa vähän päänvaivaa, mulla on csp:n bellcrank vivusto mutta se ei kyllä tänne perän puolelle mahdu. Kokeilen josko se menisi puhallinkopan etupuolelle. Tai sitten hommattava joku Logmechin vaijerikaasu.
 5. Ei käy, uudempi ilman ruuveja, käännetään vaan paikoilleen.
 6. Joo, mä olen ainakin tilannut, just tuolta mikan linkistä. Ei vielä käyttökokemuksia.
 7. https://www.fvwa.fi/tapahtumat/?x118457=220840
 8. Lemin kuuluisuudet, Stamina ja tää Rodi. Hieno hankinta👍
 9. Tämä muutos on ollut jo pitkään mielessä ja nyt vanhan tasavirtalaturin kömähtäessä oli sopiva hetki päivittää virtapuolta. Biltemasta yleismallin vaihtovirtalaturi kainaloon ja kiinnikkeitä suunnittelemaan. Vähän alemmas olisi pitänyt laturi vielä saada ettei olisi tarvinnut leikellä puhallinkoppaa mutta kyllä se ihan kohtuullisesti siellä istuu.
 10. Kun alkaa öljynlämmöt ahdistaa voi vetää laput silmille 🙈
 11. Paruzzilla tommonen matala lätkä, sitä en tiedä miten noihin vanteisiin istuu. Osuuko edessä rasvakuppiin? https://www.paruzzi.com/fi/beetle/jarrut-vanteet/vanteet-renkaat-ja-tarvikkeet/2456/
 12. Maalarivelho tehnyt taikojaan.
 13. Tämä moottoriprojekti ollut vähän jäissä kun on tullut tuota koria hierottua maalauskuntoon. Maalarin kanssa on diili tehty ja jos vaikka ens kuun aikana sais värin pintaan. Kansia aloin vähän siistimään sillä vaikka ns. valmiit kannet ovatkin niin onhan näissä aina sanomista. Suurimmat hommat kanavissa seetien juuressa, koneistusten jäljiltä. Muuten lähinnä valujälkien siivoilua. Lohkoa vähän avarrettu, nyt pyörii kankien kanssakin. Puhallinkoppa sai pohjavärin pienten paklailujen jälkeen. Kun trikkeri pyörä valmistuu saa viedä kampurapaketin tasapainotukseen.
 14. Ok, sittenhän tämä ratkeaa helposti.
 15. Onko näitä miten muutettu 12 volttisiksi? Vastuksen avulla kyllä mutta onko muita ratkaisuja. 1956 kyseessä. Tarvikkeena saatava 12V ankkuri näyttäis sopivan -58 eteen päin.
 16. Maalarille menoa odotellessa, sisustan tuumailua. Voittaa noi hionta hommat.
 17. Rahtien hinnat on moninkertaistunut parin viime vuoden aikana.
 18. Näinkin se voi olla, mut jos ei kelpaa niin sit vedetään itse.
 19. Hiontaväri pinnassa, kohta vois alkaa etsimään maalaria.
 20. Olen kyllä ihan pihalla näissä ruisku asioissa. Ostin Kittilän Karilta Karmanissa olleen ruisku sarjan, se on kuvan eculla. Joku Autotunen tuote. Löytyy myös tuo CB:n anturi jakajan paikalle mutta sitä ei ilmeisesti hukkakipinä käytössä tarvita. Tässä on Cherryn pitkäkierteinen anturi, sen saa kyllä peltien alle jemmaan. Jakajaa en haluaisi säilyttää. Normi katukäyttöön tulee, eli hukkakipinä llä varmaan fiksuinta?
 21. Se jäi mainitsematta että hihnapyörähän on alumiinia, niin luulisi ettei se häiritsisi luettavuutta vaikka trikkeri ja hihnis olisi halkaisijaltaan saman kokoiset? Vai mitenhän on.
 22. Ongelmana on ettei takana ole oikein tilaa tuoda trikkeriä irti hihnapyörästä. Sen takia ajattelin että tekisi siitä niin ison että anturi pystyisi sitä lukemaan.
×
×
 • Create New...