Jump to content

spege

Members
 • Posts

  683
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  1200 -63 ja -69, Kawasaki, Suzuki, Vespa, Crescent, 2xSaab

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400-424017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spege's Achievements

 1. Latausvalo palaa. Kuinka sen voi kytkeä pois?
 2. Ei toi peili olis sopinukaan. Ruuvit kai kyllä, mutta -63 peilissä on kiinni myös aurinkolippojen akseli.
 3. Enempi on kysymys siitä että vanhana kääkkänä oon käyttänyt loppuun ne tunnit jolloin seistään missään jonossa, oli se sitten Posti, MH, Linnanmäki, Malmin lentokentän pre cruise tai mikä vaan.
 4. Matkaennakko -maksutapa kuuluu historiaan. Tuli käyttöön Mesopotamiassa ja samoihin aikoihin Kaksoisvirtainmaassa jo ennen ajanlaskumme alkua. Kelpaa nykyään vain Mielensäpahoittajalle, josko hänellekään.
 5. Siis yritin tilata. Ainoot vaihtoehdot postiennakko tai MH ennakko. Häh. Kömpelöä, jäykkää, turhaa maksua. En tilannut. En ole vuosiin käyny missään kaupassa. Vaatteet, puutarhaletkun, suunnistuskartan, talvikengät, leipää, makkaraa ja Solex kaasuttimen on voinut tilata pakettiautomaattiin tai ovelle. Maksu etu- tai jälkikäteen ATK:ssa. Paruzzi saa pitää tunkkinsa - eiku peilinsä.
 6. Tänks Mikan. Tilasin. Saas nähdä voiko nähdä paremmin
 7. Lempo soikoon! No, mennään tuolla laajakulmalisukkeella. Ja kiitos 👍🏁
 8. Onkos 70-luvun taustapeilin kiinnitys kattopaarteeseen myös kolmella ruuvilla kuten vanhempienkin? Eli käykö uudempi 63seen? En oo mopilisti, ja nähdä pitäis.
 9. Etsinnässä sellaset istuinsuojat jotka laitetaan orkkispenkkien päälle. En siis halua verhoilla penkkejä, niissä ei ole mitään vikaa, mutta värinvaihto ihan virkistyksen vuoksi. Ei halpahallin velouria vaan ihan kunnolliset jotka kumminkin helppo poistaa kun mobilismi iskee. Punaiset, yksiväriset. Mistä?
 10. Vieläkö olet imareita vailla? Mulla mahtaa olla, kaivelen vkl. Neljän kympin parihinta sisältää rahdin.
 11. Tiedäthän että jos laitat muiden 77,5 millisten kaveriksi std 77mm pytyn ja männän ni ei haittaa mitään. Kone on silti 99% ok. No, ehkä teho tippuu noin 0,01 heppaa.
×
×
 • Create New...