Jump to content

Hermanni

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 • Ajoneuvot
  Liikkuva Cal-look kuplaprojekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuli vaan mieleen ihan näin ummikkona että ei kai imurin asentaminen purunpoistoon olis liian hankalaa, vaikka ns. tuhkaimuri-välipesällänin ei menis kuumat lastut koneeseen asti? Olis vähemmän siivottavaa eikä menis niippal kamaa lootan liikkuviin osiin.
 2. Littee 8" umpikotelossa apparin penkin alle.
 3. Kattoteline kiinnostaisi kovasti, myytkö erikseen? Yllytin myös tuttua tällä ilmolla harrastuksen pariin...
 4. Just sain Alpon täyteen rompetta, 8 muuttolaatikollista randomkamaa, mm valoja, pakopuolen osia, jarruosia, sähköosia, pari weberituplaa, palliksen luukkuja ja takasivulasi sekä juniksen etupuskuri...
 5. Viimein tulossa luopumaan turhista rojuista! Läjässä vastapurettua välimallin palliksen luukkua, aivan laidasta laitaan pisteosaa ilmajäähyistä sekä 2 kpl Weber -tuplia: 44IDF ja 45 IDF, putsattuina ja korjaussarjoilla. Toisesta veprusta kohon akselin korvake osin murtunut mutta korjattavissa. Lisäinfoa tulee myyddän -osastolle kunhan inventaario etenee.
 6. Mmm... Syncropallis korotuksella ja swamppereilla Mad Max -tyyliin...
 7. http://tuotteet.etra.fi/haku/tiivistenauha!
 8. Uskaltaisin jori väittää että jos pohja on mainitsemassasi kunnossa nin huoneenlämmössä asennettuna ja hyvin rullalla hierottuna pysyy varsin hyvin.
 9. Noin näkymättömiin paikkoihin homeen poistoon ja myös ennaltaehkäisyyn kondenssiveden takia suosittelen hakemaan rautakaupasta Boracol 10 Rh -nimistä kamaa. Tappaa talossa ja puutarhassa ja pesun jälkeen vielä ohuelti kun sumuttaa ja jättää nin ei pitäis ihan hetkeen kasvaa mitään. (halpa ruippipullo käy, isommilla pinnoilla sellanen 5 litran erikseen pumpattava paineruisku on pop)
 10. Itse vedin umpipallukkaan ihan reilusti tuota: http://hifix.fi/verkkokauppa?cat=25&tuote=305 Moottoritilan päälle kaks kerrosta ja kaikki lattia- ja seinäpinnat kertaalleen, lisäksi lämpöeristeet vanerien alle. Ilmanottokanavat takanurkissa vois kyllä vielä vetää yli mutku rookeri kahella tuplawebrulla vaan kuulostaa niin hyvältä... Ohjaamossa ovet on vedetty kertaalleen mutta poppikoneiden takia pitää vielä miettoiä jäykisteitä. lattiaan vedin kerroksen ja lokareiden päälle vielä kerroksen tuota: http://hifix.fi/verkkokauppa?cat=25&tuote=274 Kattoon pitää vielä vetää kunhan kattoluukun paikka on mietitty ja tehty. Juu ja sellasen rullaimenkin tuolta löytää, ehdoton laite noissa hommissa. Kahvan kpäällä saa pyöreereunasiin peltipokkauksiin nussakasti uppoomaan. Tavara venyy hyvin, joskin alumiinipinta saattaa syvempiin koloihin hieroessa haljeta mutta ei vaikuta tehoon. Toisaalta tota nyt voi levittää pieninäkin paloina, helpoiten ite oon paloitellut katkoteräveitsellä pakkauksen pahvia vasten. Suosittelen poikien virmaa noin äänieristyksen ja ratioitten kannalta muutenkin.
 11. https://www.facebook.com/SahkoKleinbusSamk?fref=ts Ja somerajoittuneille: Kyseessä on Satakunnan ammattikorkeakoulun täyssähkö-pallis.
 12. http://www.rimsntires.com/specs.jsp Lontoonkielinen varsin selkeä ja hyvä laskuri. Ensin alustan ja korin muutokset, vakiovanteet paljaana kiinni ja metrimitan kanssa kontalleen.
 13. Vituiks meni ku Jeesuksen pääsiäinen. Jarruletkun vaihtoon käydessä ekalla työkalukontaktilla putki poikki. Joudun täten perumaan osallistumiseni ellei tämä tavoita valkoista ritaria kiiltävässä haarniskassa joka tänä iltana tai huomisaamuna tulis moisen vian fiksaamaan. Edit: ostin mätänetistä 5m putkea, levittimen ja muttereita. Ehkä huomenna nousee motivaatio että uskallan kokeilla. Sit pitää vielä hizata apparin penkin alakiinnike kun edellisten omistajien kitti- ja kusilaituviritykset petti.
×
×
 • Create New...