Jump to content

Typ3 koneen bensalinjan jakaja venttiili


Recommended Posts

Eli ghia on vähän nihkeä käynnistymään pidemmän seisomisen jälkeen (12h) ja kaikki pitäisi olla kunnossa b-pumppu on uusi linja on uusi kaasarit on uudelleen rakennettu sytkä pitäisi olla kohdallaan lampulla säädetty, kärjet ok ja välys oikea sytkäjohdot uudet tulpat uudet uusi virranjakaja. Mutta silti käynnistyminen on nihkeää mutta kun sen käyntiin saa niin sitten kaikki on hyvin.

 

Nyt sitten selaisin tuota osakirjaa ja siinä lukee että se mokkula jolla bensalinja jaetaan kaasareille on jonkunsortin venttiili eli miten sen pitäisi toimia ja mitä se tekee jos se ei toimi.

 

Ja sitten koneessa on uustuotanto b-pumppu eli voisiko siittä puuttua jonkunsorttinen venttiili tms että se valuttaisi bensat pois pumpusta ja sen takia ei käynnistyisi kunnolla.

 

Eli jos jollain on jotain ideaa että mikä tuota voisi vaivata niin kaikki ideat on tervetulleita kun alkaa omat ideat loppumaan.

Link to comment

Ok eli onko peruspumpussa suuntaventtiili vakiona ja onko tuolla jakohässäkällä mitään virkaa jos pumpussa on se venttiili. Ja mitä virkaa niillä bakeliiteillä on koska luulempa että ykreikäimareide kanssa niitä ei kuuluisi olla ainakaan varaosakirjan mukaan ja omassakaan niitä ei ole

Link to comment
Ja mitä virkaa niillä bakeliiteillä on koska luulempa että ykreikäimareide kanssa niitä ei kuuluisi olla ainakaan varaosakirjan mukaan ja omassakaan niitä ei ole

 

Jos ei ole bakeliittiä kaasarin ja imusarjan välissä niin moottorin lämpö siirtyy herkemmin kaasariin ja haihduttaa kohokammion tyhjäksi kun auto sammutetaan.

Link to comment

Vanhemmissa vakiopumpuissa joissa on peltinen suodattimen kansi keskeltä yhdellä ruuvilla kiinni ei ole suuntaventtiiliä tämän kanssa käytettävä sitä venttiilillä varustettua jakokappaletta,uudemmanmallisessa pumpussa sisäänrakennettu suuntaventtiili,neljällä ruuvilla kiinnitetyn valukannen alla.

Ei niitä bakeliittilaippoja nätä tosiaankaan oleva 1-reikä kansi malleissa,mutta Metake kertoi niiden tarkoituksen ja saattaisivat auttaa tässäkin tapauksessa.

Link to comment

Ok eli homma selvä Koetan ruutata kohokammiot täyteen ja koetan että auttaako se jos autaa niin kaivan kaasarien miljoonalaatikosta bakeliitit ja laitan ne sinne väliin ja heitän uuden ding dong tarvikepumpun menemään ja kunnostan vahnan vakio pumpun missä suuntaventiili ja heitän samalla sen jakokappaleen menemään.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...