Jump to content

kytkin-/vaihteisto-ongelmia?


Guest tupo

Recommended Posts

-73 1300 kuppelin voimansiirto ihmetyttää...ensinnäkin vaihdevälit eivät ole tarkat, vaan keppiä pitää aina heittää vähän sinnepäin, että saa vaihteen silmään. sitten, etenkin ykkösellä, kiihdytettäessä vaihdekeppi liikku edestakaisin noin viitisen senttiä ja joskus lyö jopa vaihteen pois päältä. vaihdekepi heiluu myös kakkosella ja kolmosella kiihdytettäessä melko mukavasti. nelosellaki varmaa heiluis mut potku ei riitä;/ kytkin on vähän tunnoton, ei kyllä jalalla tunne, että koska on kiinni...saattaahan se luistaakin.

 

eli mitä voisi tehdä? vaihtestoon oon kuullu laitettavan jonkun uretaanipusla-systeemin, että vaihdevälit tarkentuis. sitten ehkäpä kytkinasetelma uusiks? minkälaisia näit on, joku kestävä ratkasu..mielellää samantien sellai ->100 - ->150 hp asti...onko arvokkaita ja vaikeita asentaa? nyt ois kiva vaihtaa ettei sitte jää tien päälle joskus...kiitoksia etukäteen!!!

Link to comment

Vaihteiston kannatinkumit ja pusla takapenkin alla. sielä luukun alle,liikuta keppiä ja katso antaako pusla paljon myöten. Sitten vain rengasraudalla vääntelemään lootaa mikä kolmesta kumista on rikki. Yleensä takimmaiset on toinen irti vulkanoinneistaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...