Jump to content

Vierasosia


Guest Mika Raussi

Recommended Posts

Guest Mika Raussi

Kellään kokemuksia seuraavista?

 

-T5 transportterin takajarrut kuplaan.

Nyt on 9000 saabin levyt joka nurkassa. Edessä noin 300mm jäähdytetty levy 54mm männällä ja takana vähän pienempi jäähdyttämätön levy 33mm männällä. Pääsylinteriksi vaihtuu gt golfin 22.2mm pääsylkkä.

Noi portterin jarrut ois 38mm männillä ja noin 300mm jäähdytetyllä levyllä. Tasapaino jää vieläkin eteen, vaikka ei välttmättä edes paljoo tarviis.

Kokemuksia, ajatuksia?

 

-Fiksu jarrunestesäiliö.

kakkos kopan kolehvissa taitaa olla toi pääsylkkä vähän kallellaan, eli vaikka siitä sattuis säiliä pääsylkän päälle suoraan, niin ei se välttämättä oikeen fiksu oo kun kuplaan toi sylkkä tulee suoraan. Onks missään muissa golffeissa pääsylkkä vaakatasossa ja säiliö suoraan päällä?

 

-Etuiskarin yläpään kumit, mutta isommat. Näitä tai jotain vastaavaa kaiveltiin tänään oikeen hartaasti pitkin varaosaputkan hyllyjä, mutta ei oikeen löytyny mitään järkevää. Pitäs laittaa vähän ylimäärästen tukivarsien tapasen raudat kuplan persiiseen, että saa säkit niihin kiinni. Tarviis saada toiseen päähän kelluva kiinnitys. 626 mazdassahan oli kallistuksenvakaaja tälläsellä systeemillä kiinni. Muistaakseni vaan 8mm pultilla, joten tässä ei koko oikeen riitä. Eli tarkotus ois olla tanko, jonka molemmat päät on gummeilla korvallisessa kiinni.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Jaa no sit mie oon googlettanu väärin. Tai siis ne kuvat mitä oon löytäny onkin ollu vääriä. Onks GTI:ssä kans suorassa?

 

Gummiongelman taisin tässä ratkastakin. Biltema autto tässä jonkin verran kun siellä on hyllyt myymälän puolella ja ne on semmottiis avonaiset, että pääsee helposti kattelemaan. Käsiin jäi golf2 kallistuksenvakaajan tanko. Aika valmis ja passeli palikka tähän käyttöön.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Pitäs golffin säiliötä käydä kyselemässä tossa kun ehtii, mutta kovasti kun tässä googletteli, niin selvis, että volvo 240 säiliö sattuu muuten vakioon sylkkään suoraan jos joku tämmöstä sattuu kaipailemaan.

 

En tiiä onko muille tuttu, mutta tämmönen osaputiikki löyty kun http://www.skruvat.fi . En tiiä muuten, mutta osian selaamiseen aika näppärä tuntus olevan. Jarrulevyä etsivälle varsinkin oiva nettikauppa

Link to comment
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...