Jump to content

5x130 jako 5x205 rumpuihin


Recommended Posts

Ilmeisesti on ajatuksena käyttää jotain orkkis 5x205 rumpua joka on jo autossa kiinni? Äkkiseltäähän sitä miettisi asiaa niin että vaihtaisi jotkut oikealla jaolla olevat rummut autoon ja voisi unohtaa adapterit? Ne kai tietty yleesä on leveämmälle kengälle mistä seuraa parempi jarrutusvoima sun muuta ikävää... Ehkä pieni harmi verrattuna adapterikikkareen tuomaan epäkohtaan? Jos adapterit on se ainoa tapa edetä niin ehkä joku koneistuskontakti tekee paremmat täällä härmässä? Tomminbilletistä olen tainnut tilata vastaavat kilkkeet jo useampaan autoon. Yhtään laillisempia ne ei tietty ole mutta elän uskossa että parempi laatu kuitenkin. ;) Tämän kaiken varmasti tiesit jo, perimmäinen kysymys jäänee ratkaisematta?

Link to comment

Kyllä kyllä, lähinnä tämä pysyvä jaonmuutos mietityttää koska samaan autoon on myös 5x205 jaolla olevaa rengastusta varattuna. Parempi jarruteho toki olisi plussaa mutta sille ei sinällään tässä tapauksessa ole suurta tarvetta.

Link to comment

Hommasin itse sambasta vanhan liiton alumiinivaluiset adapterit saman tyyppiseen ongelmaan. Ajatuksena on, että ovat keveämmät ja ehkä paremmin tehdyt kuin pellistä pokatut. Noi billetvalmisteet on varmaan paras ratkaisu ellei tosiaan lähde rumpuja muuttamaan. Sokeisiin rumpuihin saisi vaikka kaksikin jakoa porattua.

Link to comment
  • 3 months later...

Jarrukilpi jossa sylinterit on kiinni, niitäkin on erilaisia ja leveellä hihnalla, leveen hihnan rummuilla on erilaiset jarrukilvet myös. Saksasta laadukkaita rumpuja joihin voi vahvaan materiaaliin tehdä sekä 205 ja 130 jaot. Myös levyjä saa joihin voi kehittää kummatki jaot. Heikillä taitaa olla mallikappale etulevystä 205 jaolla johon saa 130 x 5 jaon myös ku on matskuu vaffasti. Hese 040 5153867

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...