Jump to content

aki

Members
 • Content Count

  595
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aki

  YBA-8

  Itse olen ostanut vastaavan Volvon OG-osana
 2. Kyllä kiinteäjalkaisissa lämmönvaihtimet on - ne on vaan eri malliset kuin uudemmissa. Koneen alle tulevat kenkälaatikot on teollisuuskoneessa ilman läppiä ja putkien lähtöjä myös, automallissa nuo löytyy.
 3. No ei se ihan noinkaan ole. Kyllä se ALV maksetaan aina jonnekin. EU:n sisältä ostettessa maksat sen myyjäyrityksen kansallisuuden mukaan lokaalin ALV:n siinä (arvonlisäverollisessa) hinnassa. Useimmissa maissa se toki on pienempi kuin täällä. Mutta kokonaishintaan toki vaikuttaa tuo CIF-hinta ja tullin + veron maksaminen siitä, kuten yllä on todettu.
 4. Trailertukku Raisiossa myös vuokraa trailereita ja kärryjä, vahva suositus. Aki
 5. 356 skenessä perussäätö punaisille on eteen pehmeäksi ja taakse lähelle maksimia. Mulla on noin, mutta kokemuksen perusteella ajattelin kiristää keulaa vähän ja vastaavasti löysätä takimmaisia. Etu- ja takaiskarit on myös omilla numeroillaan ja eivät ole ihan samanlaiset ominaisuuksiltaan. Keltaisia Koneja ei suostella katukäyttöön. Nämä tosiaan eri merkistä, mutta alustat on kohtuullisen lähellä toisiaan.
 6. 2kpl splitin etuluukun avausvaijereita, vanhat/og. 30€ molemmat yhteensä, noudettuna Turusta 050 4868809 tai yv
 7. Laatikollinen osaa, ainakin 8kpl kromikehyksiä, 8kpl linssejä (symmetrisiä ja epäsymmetrisiä, Bosch ja Hella), juniksen umpio, juniksen peili, splitin/varhaisjuniksen laatikon kiinnitysosia +muuta pientä. 80€/koko laatikollinen noudettuna Turusta
 8. Kiitos linkistä, katsotaan ensin josko löytyisi lähempää
 9. WOSP, IMI tai vastaava, 12V jännitteelle ja 6V hammastukselle. 0504868809 /yv
 10. Ripustaa osaa linjalle pintakäsittelyä varten?
 11. Iso Porschen teollisuuskoneesta peräisin oleva hihnapyörä. Tämä on merkittävästi suurempi kuin 356/912 koneissa käytetty versio ja jopa suurempi kuin varhaisissa kiinteäjalkaisissa pre a pannuissa oleva. Tästä voinee askarrella parempaa jäähdytystä vaikka vintage speed pataan? 95€ sis. Smart postin kotimaahan 050 4868809 tai yv
 12. Eli periaatteessa ilmanpaine toimii lisäjousena iskarissa. Ymmärsinkö oikein, että vaikka sinulla on kiinteä kompura sitä ei välttämättä tavitsisi olla vaan voisi vaan laittaa paineen sisään irtokompuralla ja vastaavasti manuaalisesti päästää pois? Mistä noi iskarit olet hankkinut - kiinnostava vaihtoehto jos löytyy näille mitoille.
×
×
 • Create New...