Jump to content

jäärata raato


Guest loukusa91

Recommended Posts

tämmönen 1300 volkkarin raato, tuli minulle paperittomana vaihdossa sierraan. armeija aikana piti myydä moottori rahapulassa, myöhemmin kaduttanut. laatikonkin sain jo melkein irti, mutta se jäi vähän kesken kun ei mennytkään kaupaksi. noh, intti loppui ja auto seisoi ilman konetta 1-2v jenkkivani harrastuksen vuoksi. nyt syttyi taas kipinä näihin pokseri vehkeisiin, vedin auton sulamaan halliin ja nappasin lootan takas paikolleen. konekkin tarkotus hommata vielä tälle talvea että pääsee jääradalle takatuupparilla :) auto on siis pohjasta läpimätä, eikä siihen ole mahdollista saada papereita (on yritetty) joten lienee tämäkin jäärata-auto parempi vaihtoehto kuin jokkis. ps. ostetaan piikkirenkaita 2-4 kpl ;) päivitetään tänne miten rojekti etenee...

post-7454-1388836607169_thumb.jpg

Link to comment
Laita tuonne "Osto autot ja varaosat" puolelle haku päälle paperillisestä pohjalevystä, niin saadaan tämäkin yksilö takaisin liikenteeseen.

 

tuotapa en tullut ajatelleeksi. se olisi kyllä yksi vaihtoehto, tosin chevyvanista tulossa vaihdossa siisti kupla niin pitää katsoa mitä tälle tekee. suorahan tuo kori kyllä on...

Link to comment

1300 boxeria kasailtu, ainakin laakerisarjan+tiivistesarjan+öljypumpun ym. joutuu ostamaan ~ 200-300€ työstöineen. mutta raskiiko tällaista jäärata vehkeeseen laittaa, kenkää tulee saamaan aivan liikaa... ehkä golfin/jetan/passatin vesikone olisi viisaampi vaihtoehto, kestää eikä uusi maksa paljon mitään jos ei kestä, niitä tuntuu olevan paljon enemmän tarjolla kuin kuplan koneita... eikä ole välttämättä niin iso homma modata kuplan laatikkoon, mitä olen jokkisfoorumeita lukenut. vinkkejä ja kokemuksia, kiitos jo etukäteen... halpa vesikone voisi kiinnostaa ;)

Link to comment

eikä ole tarkoitus tosiaan nyt mitään jokkista rakentaa, tarkoitus on saada paperiton laho pohjalevy& kohtuullien kori iloiseen hyötykäyttöön, ei ole tarkoitus ajaa läjään tai katolleen tms. pelkästään kevyeen jäärata ajoon, kun ei tahdo sunny ja taunus riittää :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...