Jump to content

kupla ei käynnisty


Guest janin

Recommended Posts

kyseseessä 1300 -67. tulpille tulee kipinä jotka on vaihdettu puola on vaihdettu samoin kärjet. kaasarille annettu suoraa bensaa mutta ei lupaa,auto ollut lämpimässä tallissa muutaman kuukauden käyttämättä.

Link to comment

Juurikin noin ja monella muulla tapaa... itsellä 2 tai 3 konkkaa hajonnut ja oireina ollu; auto sammuu ajosta, seisoo minuutin ja taas toimii 200 metriä ja sammuu ja jne... joskus ei sitten lähde millään käyntiin ensisammumisen jälkeen.

 

Kannattaa se nyt vaihtaa kun helppo homma on ja osa maksaa jonkun 4 euroo... Siten jos siinä ei vika ollutkaan niin etsimään vikaa muualta.

Link to comment

Hi. Milloin viimeksi moottori käynyt? Voi olla venttiilivälykset hävinneet. Puristukset kannattaa mitata että onko ollenkaan.Sähkövialta vaikuttaa kyllä. Tutki onko puolassa olevat navat kunnolla kiinni.

Link to comment
  • 2 weeks later...

sain kuplan eileen käyntiin bensapumppu ja kondensaattori vaidettu, venttiilit ja sytytys säädetty (virtakynällä).kävi ihan hyvin otti kierroksia lähti lämpöisenä käyntiin nätisti.nyt sitten ei lupaakkaan? alipainekello ei reakoinut mitenkään vaikka otti letkun irti ei tyhjäkäynnillä eikä kierroksilla?

Link to comment

Alipainekellon toiminnan voi helposti testata imemällä letkusta ja kattomalla liikkuu jakajan sisällä oleva levy missä kärjet on kiinni.

 

Ja mitä tekee jos kaataa korkillisen bensaa kaasarin kurkusta sisään? Jos lupaa sen jälkeen niin vika on bensapuolella. Ja voi vika olla sellainenkin että tankin sisällä on suodatin tukossa ja käy sen takia nätisti hetken ja sitten loppuu bensa.

 

Sitten tietty puolan ja kannen välinen johto. Voit myös koettaa antaa suoraan puolalle virtaa ulkoisesta akusta niin virtahävikin virtalukolta saa laskettua pois yhtälöstä. Mutta muista että jos se näin lähtee käyntiin niin sitä ei saa sammutettua muutakuin nappaamalla ulkoisen akun irti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...