Jump to content

Tutkija

Members
 • Posts

  859
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tutkija

 1. Vw-diagnoosiliitin,ei mitään käyttöä nykyisin kun testikoneita ei taida olla juuri missään...
 2. Ruotsissa oli vasemmanpuoleinen liikenne 2.9.1967 saakka.
 3. No muutaman vaihdelaatikon sisältä nähneenä tuo vaihteiston haikoin kohta on kolmosen ja nelosen tiheähampaiset välitykset jotka pettää ensimmäisenä jo hyvinkin pienillä tehoilla,alta 100kw.
 4. No tuollaisella yksikurkkuisella kaasarilla ei kyl olekkaan juurikaan vaikutusta tyhjäkäyntiin vaikka 1 ja 3 sytkäjohdot ottaakin irti. Epäilisin ennemminkin pientä vuotoa pakoputkistossa mistä vetää ilmaa pakoputkeen jolloin poksuttelee palamatonta bensaa moottorijarrutuksessa.
 5. IDA Weberistä en osaa sanoa mut Dellortto ainakin tiputtelee kiihdytyspumpun suuttimista bensaa tyhjäkäynnillä jos kiihdytyspumppu on säädetty niin et alkaa antamaan heti ainetta kun läpät kääntyy... meinaan tyhjäkäynnillä läpät heiluu sen verta et pumppaa bensaa kiihdytyspumpulla.
 6. Tänpäivän kampikammioissa kannattaa porata nokkalinjakin stanukokoon aina,tahtoo olla keskimmäinen nokkalaakeripukki aina pienentynny reiästään.
 7. Ei ainakaa kovin isoja eroja,painorässin muotin kuluneisuudesta tulee pieniä muotoeroja,mut ne on hyvin pieniä. Eli sama malli on.
 8. Vaihtoehdot taitaa olla alkuperäinen bosch tai kiinalainen mikälie eli siitä valitsemaan mieleisensä...
 9. Ei näy yksikään kuva,tyhjiä valkoisia aukkoja vaan...😕
 10. Kiihdytyspumpussa oleva bensa laajenee niin tunkeehan se sen jostakin ulos ja kun kuulaventtiilit toimii niinkuin pitääkin niin purkausputkestahan se laajentunut bensa tulee... etanolilisän tuomia haittoja nyky bensassa,laajenee lämmetessän helpommin kuin bensiini ilman etanolia.
 11. 65 tyhjäkäynti ja iiiiiisot kiihdytyspumpun suuttimet tuollaisella imusarjalla ja 009 jakajalla....tai alipainesäätöinen jakaja... tai 009 jakajan sisällle toinen jousi ennakonsäätöpainoihin ja kaventaa kokonaisennakkoa jakajasta ja lisätä perusennakkoa. Asiaan ja toimivuuteen myös vaikuttaa paljon nokkaakseli,sisäkurkun koko ja pääseosputket. Itse laittaisin tuollaiseen kombinaatioon kadulle max 30mm sisäkurkut ja pääseosputki 2
 12. Oire kylläkin viittaa ennemmin liian vähäiseen bensan saantiin jos mustaa ei tule pakoputken täydeltä tai himpun liian myöhäiseen sytytysennakkoon...
 13. Pallukkanivelet tuli kuplan keulaan vasta 1966 mallisarjassa
 14. Myös tuo R on ollut kymenläänin tunnus uudemmissa rekisterikilvissä. U on ollut uudenmaanlääni
 15. Tasavirtalaturilla varustettu kupla missä säädin on ollut takapenkin alla on ollut myös johtosarjassa maajohto laturin runkoon. Muissa malleissa sitä ei välttämättä ole.
 16. Kyllä mulla ainakin 69 mallissa tulee alunperinkin johtosarjassa maadoitusjohto laturin runkoon kiinni ruuvilla eli kolme johtoa alkujaankin.
 17. Liitin löytyy konehuoneesta vasemman sivupahvin takaa samaten valojen maadoituspaikat on siellä pahvien takana molemmin puolin.
 18. Taivuttamalla vaan vartta,nää nykyiset neulaventtiilit korjaussarjoissa on aika huonoja mitoitukseltaan verrattuna alkuperäisiin.
 19. Bensanpinnan korkeuden säätö alemmaksi auttaa ongelmaan.
 20. Näkyy olevan 1.9 vesibokserin jakaja
 21. Jatkomutteri mut ei kannata lyhennellä jos vaan sopii täyspitkänä olemaan.
×
×
 • Create New...