Jump to content

Tutkija

Members
 • Posts

  930
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tutkija

 1. Nykyiset hyvät akkukäyttöiset iskevät vääntimet aukaisee tuon helposti vaikka olis kuinka tiukassa tai sit lähtee kierteet mutterista jos ei sovinnolla aukea.
 2. Ei pääse ainakaan missään täys-synchro laatikossa.
 3. Vakiokampiakseli kyllä kestää 10000+rpm hajoamatta,muut osat ympärillä ei välttämättä...
 4. Varaosalohko mihin olisi pitänyt meistää sen moottorin numero minkä korjaukseen käytetään. Minulla on samanlainen autossa kiinni kylläkin merkinnällä B
 5. Täysin mahdollista et latausjännite heittelee hervottomasti kun alkaa relen kärjet takertelee kiinni. Pitäis kyl näkyä valoissakin tuo jännitteenheittely.
 6. Latausrele alkaa olla loppu,kärjet takertelee kiinni.
 7. Epäilen et Talbolt suunnalta löytyy boxi...
 8. Teeppä puristuspaine mittaus sille koneelle... epäilen et jossakin sylinterissä ei venttiilit pidä pienillä kierroksilla.
 9. Ja yli 9000rpm veivattu hajoamatta...
 10. Menee... ja joissakin 12v bendixseissä laakeriholkki minkä pois ottamalla menee suoraan paksumman akselin päälle.
 11. Dellorton suuttimet ne vasta kuraa onkin,samalla kokonumerolla suutintulkkiin aivan eri kokoisia...
 12. Tutkija

  Sini -66

  Nuo nurkkakaasarit on kasattava koneeseen vasta kun kone on paikoillaan jos on alkuperäinen konehuone.
 13. R-koneistuksen hiontamalli 321 on kopioitu scat C25 nokasta 280° 0,35mm välyksellä nosto nokalta 8,5mm 107° nokkakulma
 14. Cb 2260/Eagle cams 2260 Hydro nostajille ja 266° nosto vajaa 10mm nokalta
 15. Pari vuotta uudempi 1300cc 44hv
 16. Pystyy... vaatii jakajan ja bensapumpun/käyttötapin/bakeliitin poistamisen. Sen jälkeen on virranjakajan käyttöakseli nostettavissa ulos ja käännettävissä mihin asentoon haluaa.
 17. Vaihda se o-rengas ehjäksi,vaikuttaa erittäin paljon tyhjäkäynti/väliseoksen säätöön.
 18. Uudempi on pidempi päätykopan kuoresta kun siinä on akselitiiviste("stefa")kuoren päässä mitä vanhemmassa ei ole ollenkaan ja tuo kuoren pituusero ei haittaa mitenkään. Varsinainen vaihteesiirto akseli on kyllä samassa kohtaa ja käy autoosi. Vetoakselit käy kyllä suojaputkineen vanhemmasta tuohon uudempaan vaihteistoon.
 19. Ensimmäisten ykkökoriten golffien ikkunaveivi. Myöhemmässä vaiheessa tuli metallivahvistus kun pelkkä muovinen ei kestännyt.
 20. Nelipestevyöt pitää aina suuntautua alaspäin ei edes vaakasuoraan vaan alaspäin ja niiden tarkoitus on nimenomaan pitää kuski penkin pohjassa kiinni eli niiden pitää painaa alaspäin...
 21. Tuollaisen käynnin aiheuttaa liian laiha seos ei sytytyskatkokset. Vika on polttoainepuolella seos laihalla jostain syystä,ruiskun polttoaineen paineensäätöventtiili oikuttelee tai ruiskun polttoainepumppu alkaa olla tiensä päässä.
 22. 1973 siirryttiin melko tarkalleen valkopohjaisiin kilpiin,poikkeuksiakin on joissakin paikoissa siirryttiin jo -72 mut -74 tais jo joka konttorilla olla vain valkopohjaista tarjota.
×
×
 • Create New...