Jump to content

ilkivaltaa


Guest Ooppiumi

Recommended Posts

Guest Ooppiumi

Näyttäisi sille, että joka kerta kun haluaa kuplalla liikkeelle, niin joutuu jotain viritystä tekemään. Tällä kertaa joku k****pää oli käynyt katkaisemassa puolan ja virranjakajankannen välisen piuhan poikki. Muutaman Juuron tikki, mutta kunnon !#@$!~. Toisaalta vähällä selvisin, kun samalla kadulla oli kuuteen autoon murtauduttu. Kuppeloon ei sentään ollut edes sisälle yritetty.

 

Onkos muilla joutunut miten paljon autot ilkivallan kohteeksi?

Link to comment
Guest Mika Raussi

Ei oo kertaakaan mitään ilkivaltaa kuubelolle tehä, mutta arvatkaapas vaan, että kiinnostaako jättää pick-uppia pihalle yöksi kun ei oo mitään koneen ja muitten suojana, eikä keulakaan oo lukossa.

 

Sit vasta kun on paikat suojassa ja lukossa, niin uskaltaa mihkän jättää. Sittenkin vähän hirvittää känniset teinit, jotka saattaa innostua hyppäämään lavalle.

Link to comment

Just viime lauantaina 02:00 kuulu kolinaa etupihalta, katsoin ikkunasta. 2 kollia taluttaa tutun näköistä polkemisvälinettä. Kengät jalkaan ja ulos. no pyörä löyty 15 m päästä. mitä lie vetäneet, niiten rähinöinistä päätellen aattelin että en käy kovistelemassa 2 omankokoista sälliä :) fillari takapihalle turvaan, samoin emännän mankeli( joka sekin oli heitetty pitkin poikin) , vi**u tätä rivitaloelämää, kaikki vaan kaupungin vuokrakämpiin asumaan ... autoreteot ryöstetty monta kertaa, ja kolhittu toisilla autoilla.

Link to comment

Mulla doppelissa käyty kaks kertaa. Ensimmäisellä kerralla oli talvella kuskin ovi jätetty auki. Viimeksi eilen oli sitten kuskin ikkuna jätetty auki. Mitään ei ole koskaan viety, vaikka työkaluja ja osapalikkaa on auto pullollaan. Nyt on sitten peli lukkojen takana.

 

Käyttikseenkin oli menty sisälle. Ei mitään muuta jälkeä kuin lukitsematon ovi ja rekisteriote lattialla. Oli kai sitten ollut tarvetta tietää kenen auto oli kyseessä?

Link to comment

Kerran on, ehkä 4v sitte, potkittu tuon 03:n oikee ovi sisään. (auto oli tietenki just maalautettu) Muuten rauhallisella omakotialueella oli naapurissa teinit uhlimassa ja kännipäissään jollain oli tullu mieleen käydä potkiin kuplasta ovi sisään. Naapurin tyttö tuli onneks omantunnontuskissaan kertomaan seuraavana päivänä kuka se oli ollu. Silti kesti lähes vuoden ennenku poliisi sai herraan yhteyden,vaik oli nimi ja naama tiedossa.

Tyyppi alkoi siinävaiheessa sovittelemaan ja lupas maksaa maalauksen yms. ja tulin vielä senverran vastaan että lupasin ite oikoa oven että tulis älytön lasku. Noooh eipä kuulunu herrasta taas senjälkeen mitään abaut vuoteen. Eli juttu meni oikeuteen ja maksettavaa tuli oikeus yms. kuluineen yli 10x alkup sovitun.

Hupasa tyyppi kun painelee karkuun vielä nykyäänki kun satutaan paikalliseen samaanaikaan...mut ehkä niin onki parempi.

Link to comment

Kun ilkivaltatapauksessa on syyllinen selvillä, niin normaali ilmoitus poliisille ja tehtävä rangaistus- ja korvausvaatimus.

Viranomainen voi sovittelumenettelyn käynnistää, ja jos syyllinen suostuu korvaamaan vahingon ja rahat ovat tulleet, voi viranomaiselle ilmoittaa peruuttavansa rangaistusvaatimuksen ( Hellämielisyyttä ).

 

Näin se homma suunnilleen menee.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...