Jump to content

kuplasta kysymyksiä


Guest Palloilia

Recommended Posts

Guest Palloilia

Eli ongelmana on että kone on koriin nähden liikaa vasemmalla tai sitten kori on liikaa oikealla. Jompaa kumpaa pitäisi saada siirrettyä ehkä yhen sentin verran. Onko siis koneessa tai korissa sen vertaa säätö varaa? joku edellisistä omistajista vaihattanut tuohon tulipellin ja lattian pellit. kuitenkin korjauspaloilla ihan. Ei ehkä niin siististi tehty. voisihan siis olla mahollistakin että kori perästään kiero

 

Tässä kuvia jos sain ne oikein tuonne laitettua, http://aijaa.com/folders.php?act=subfolder&i=91654#

Link to comment

Oisko ajettu lintassa kanttariin, jonka takia vaihteiston sarvet vääntyny/siirtyny. Vois tarkistaa ottamalla ristimitta sarvien päistä esim. torsio-putkeen. Jos sarvet väärät helpoin tapa korjata muokkaamalla vahteistonkannatin rautaa (isojen pulttien reikiä siirtämällä. Sarvien oikominen voi olla aika paskamainen homma, kahdella isolla ketjutaljalla vois onnistua.

Link to comment
Guest Palloilia

Mittailin ja tutkin alustasta koneen asentoa, löysäsin kiinnitys pylttejakin ja heiluttelin. Totesin että ei oo kyllä tuon kone joka ois sivussaa. Nyt ennenkuin lähen edes yrittämään tuota koria siirtää niin onko kori niin täsmä sovite alustaan, oisko mahollista noin sentin siitä siirtää?

Link to comment

Kyllähän siellä kiinnityksissä muutaman millin liikeradat on ja sen päälle jos vaihteiston kumityynyt painahtaneet sopivasti. Pohjalevyn takahaarukatkin joustaa, korin takaosa mahdollisen takakolarin/pusun jäljiltä hiukan vääntynyt. Koneen pellitkin voitu runnoa paikalleen ja silleen.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest Palloilia

yritän ainakin tuota koria siirtää, kiinnitys reijistä sisällä ainakin näyttää olevan pultit aivan toisessa laidassa et ehkä onnistuu. Nyt pultit löysätty, lähi päivinä täytyy kokeilla.

 

Mistähän löytyisi kuplan mittoja? Takahelma kiinnityksien leveys ainakin olisi nyt hyvä tarkistaa kun irtikkin

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...