Jump to content

Anpu

Members
 • Posts

  854
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anpu

 1. Se on aivan sama onko raidetanko etu tai takapuolella, ongelmana on se jos olat käännetään väärinpäin, elikkä pyörän akseli on olkatappilinjan etupuolella niin ohjaus ei ole enään automaattisesti suoraan hakeutuva vaan automaattisesti kääntyvä.
 2. Niin ja ja o-rengas ei tiivisty jos vetarin mutteri ei ole momentissa.
 3. Onko kiila liian korkea?, kiristyy kiilaa vasten->halkaisee.
 4. Mulla rosterissa kuparimutterit ja kuparitiivisteet esihehkutettuna ja pinnat tod.näk 8.8 eikä ole ollut vuotoja.
 5. https://www.csp-shop.com/en/engine/push-rod-tubes-109-337-111mt-26686a.html Nää toimii
 6. Waspin, kummasti parani käynti.
 7. Tääkin hauskuus loppui siihen kun pauterin pinnapultti pyöri auki kannesta ja työnsi kopan auki että oksensi öljyt rullalle. Hommasta selvittiin sähkähdyksellä...liimaa ja venttiilien säätö.
 8. http://m.motonet.fi/fi/haku?q=+Kuulanivel
 9. Asut ilmeisesti omakotialueella, naapureillahan ei ole kuin omalla pihallaan loukutus oikeus ja kissa oppii yleensä kerrasta loukkuun joutumisesta joten hirveesti en kantaisi murhetta naapuri uhasta. Panta kaulaan ja sirut kuntoon ja varautuu muutaman kympin löytöeläin maksuihin.
 10. Osto: kevennetty, tasapainotettu,8-tappi 200m vauhtipyörä + kytkin esim stage-1 Antti nolnelnol5560138
 11. 2000 260s transit lyhyt ja matala 75hp(lastutettu n.90hp) pepper red, 268tkm, eber kellolla, vaneroinnit, lämmitys kontissa, vetokoukku, katsastettuna hp. 3000€/tarjous sis alv 2012 300 125hp 157tkm lyhyt matala, valkoinen liukuovet molemmin puolin, pariovet takana, ilmastointi, eber kellolla, lämmitettävä tuulilasi/peilit, puhelin handsfree/ääniohjaus, vakkari, vetokoukku, yms HIENO hp 13000€ sis. alv Autot lappeenrannassa Antti 0405560138
 12. Parhaiten uusiin linjoihin sain nestettä menemään aivan painovoimaa käyttäen (jätät nipan auki pariksi tunniksi.
 13. -65 Ainakin -65 meni etukautta, sai tosin käyttää hieman hauista.
 14. Huohottaa aika pahasti, tarttis varmaan tehdä jotain ;)
 15. Ton meno loppuu ensimmäiseen kurviin
 16. No joo jos se vitun kakkonen löytys ilman pakkia. http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/28384-laatikkovika/
 17. https://www.youtube.com/watch?v=dBuNnH8JeU8
 18. Ei tässä tapauksessa, vaihdoin uuden päädyn ja vakion lätkämailan (paikoillaan oli muokattu lätkämaila hitsaamalla vahvistettu ja pää levitetty, myös siirtäjän päät hitsattu ettei väärään väliin luiskahtaminen ole mahdollista).
 19. Lootagurut hoi! Kuplan aski tekee seuraavaa 1,3,4 toimii hyvin, pakki menee päälle muttei tule pois kuin ykkösen kautta runnomalla. Kakkosen vetää päälle menee myös pakki päälle tulee pois normaalisti. Pakin kun käyttää päälle jää päälle kaikkialla muulla paitsi kakkosella, tällöin kakkonen toimii normaalisti. Kun kakkosen työntää vapaalle niin löytyy pakki. Pakki on siis päällä aina kepin ollessa vapaa asennossa. Miten on mahdollista?
 20. Ihan kunnon kobolttiterät käyttöön nm:ei niillä kullitelluilla "titaaniterillä" mitään tee
 21. Halvalla poraat reiät vanhoihin rumpuihin ja laitat lyötävät pultit.
 22. Ettei pumpun tuotto ole riittämätön?
 23. Motonetistä meistit ja lyöt uuteen hyllyyn
×
×
 • Create New...