Jump to content

takaisin vanhaan


Recommended Posts

Huono kielitaitonihan johtuu siitä, että silloin kun aloitin  kouluni 70-luvun alussa, kouluja ei ollut keksittykään. Oli vain jotain kiertokouluja ja lukkarinkouluja. Lukkarinkoulussa en oppinut kymmentä käskyä, joten sain piiskaa. Myöhemmin 80-luvulla oli talvisota ja Kuplani pakko-otettiin rintamalle. Intternetti keksittiin vasta 90-luvulla ja silloin vasta saimme tietää, että on muitakin kieliä. Ei maha mittään.

Edited by Jyrki Toivanen
  • Like 3
Link to comment

Veikkaan ettei suomentaminen onnistu ihan helpolla, koska softa ei ole ylläpidon kehittelemä, sheriffit kertokoot lisää.

 

Mutta kysy Timo yv:nä tai vaikka tässä ketjun jatkona mitä toimintoa kaipaat ni autetaan. Jossain oli kyllä ketju missä näitä uusia nappuloita sai testailla. Kuvien linkittäminen on varmaan se yleisin ongelma, koska sen käskyjä ei näy perusnäkymässä, vaan pitää painaa "use full editor"-nappulaa jotta saa kaikki toiminnot käyttöön.

Link to comment

Ja mukavampaa (=äijämäisempää) täällä on opetella ne muutamat vieraskieliset sanat ja ilmaisut kun kansalaisopistossa mummujen kanssa - kunhan tätä palstaa ei aleta joku päivä käyttämään venäjäksi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...