Jump to content

VW harrastajat ovat aamuvirkkuja


Recommended Posts

Huvitti oikein kun sattumalta vilkaisin montako käyttäjää ja vierailijaa on paikalla näin lauantai aamuna ja oliko 37 rekisteröityneitä ja vierailijat vielä lisäksi! :-)

Taitaa olla muillakin sama juttu kuin itsellä että se viikon työrytmin mukana tuleva ylösnousu aika on sama myös viikonloppuna. No, eipähän siinä mitään, itsekin meinaan kohta talliin lähteä, nukkuupahan sitten vaikka päiväunet, ne alkaa jo tässä iässä olla tarpeelliset! :-)

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Link to comment

Alkaa varmaan muillakin VW hörhöillä olla sen verran ikää, että aamuyöstä on käytävä kusella ja sitten ei saakaan enää unta vaan tulee kahvikuppinsa kanssa koneen ääreen lukemaan vastaavien ikäihmisten pohdintoja. Nuoriso kyllä nukkuu pitkään VW piireissäkin

  • Like 4
Link to comment

Joo ja hauskinta että oli että heti kuuden jälkeen tuona aamuna jo tuo tilanne, kirjoitin postauksen vasta toisen kahvikupin jälkeen :-)

 

Kyllähän se on totta että kun ikää tulee lisää niin nukkumaan meno aika vaan aikaistuu ja eipähän siinä mitään, aamuhetket on mukavia ja rauhallisia suunnitella vaikkapa VW-juttuja!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...