Jump to content

vw type 3 pakoputket tupliksi


Recommended Posts

onnistuisko asentaa tuplaputket nykyisen orkkiksen yhden tilalle? Tarjolla on netissä useampia putkihässäköitä mutta ihmetyttää niiden asenus? Esim empi-putkisto näyttää ok mutta askarruttaa miten sopii orkkisten lämmönvaihtimien kanssa? En ol vw miehiä eli en tiedä miten putken voisi vaihtaa - pitääkö jotain poistaa että tarvikeputket voi asentaa? Vai saako ne toimimaan niin että muutkin lämppärisysteemit edelleen toimii? Info toverit kiitos jos asia hallussa? T Kari 

Link to comment

En oikein saa selvää mitä tarkotat putkien tuplamisella, mutta Kuplan putket osuu helposti jäähytyspuhaltimen koppaan, eivätkä käy kolkin lämmönvaihtimiin (tai ainakaan esilämmönvaihtimet joutuu jättään pois). Siksi Typ3 omat viriputkensa, ja yleensä jonkin verran hinnakkaampia kuin kuplan.

Jos olet laittamassa "kärmeenpesää", orkkis äänenvaimennin poistetaan.

 

Tää ois vissiin hyvä.

Edited by -tipi-
Link to comment

tuplill tarkoita että perästä tuuppaisi ulos 2 rööriä sen orkkiksen yhden sisään ellikkäs niin kuin 1 ja 3 pytyt tuuppais toisesta ja 2,4 toisesta rööristä - mielestäin tuplapakoputketn ulkoasullisesti paremman näköiset.... 3:sen lättäkone sama kaiketi kuin bussissa eli perinteisen kuplan jutut ei natsanne näissä alleissa???

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...