Jump to content

Huohotinsarja


Guest Metu2

Recommended Posts

No niin tuommosta pikkasen mietinkin.melkeen sitten kannattaa laittaa läpivientiin suojus tai käyttää sitä metallipunos letkua että ei pääse hankautumaan pellinreunaan puhki , käyp ku itselläni syksyllä kun lens öljyt pellolle ku pumpulta tuleva letku hankautu puhki korin reunaan,tosin huohotinpaineet ei varmaankaan ole ihan samaa luokkaa.

Link to comment

Läpivientikumi ja normaaliletku riittää. Huohotusjärjestelmä on kyllä hyvä juttu,tahtoo pukata kuumana öljyä kampiakselin hihnapyörän ja lohkon välistä pihalle muuten kovasssa ajossa. Tulee kuplan konehuoneesta äkkiä aikamoinen letkuhässäkkä kun on huohotusletkua,bensaletkua,öljyletkua ja vielä kun värkkäis vesikannet niin letkuhässäkkä olis täydellinen ;-)

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Paljonkohan pakovenaohjureista tulee kaasuja läpi? Kansien öljynpoiston kannalta olisi parasta tuoda korvausilmaa venakoppiin ja imua lohkoon. Jos pakokaasuja tulee läpi olisi ne toki hyvä tuulettaa pois mahdollisimman nopeasti.

 

No molempia ei voi saada joten taitaa mennä alkuperäisen suunnitelman mukaan niin että letkut kansista suodattimelle ja sit imetään lohkosta pakokaasuejektorilla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...