Jump to content

Kuplan penkkien kangasverhoilut, mistä?


Recommended Posts

Laitetaanpa 200. viesti tulille ja arvuutellaan että mistä kaupasta alkuperäistyylisiä (kankaisia)istuinverhoilusarjoja saa parhaiten hankittua? Kellään kokemusta näiden hankkimisesta ulkomaan kaupoista? Ja siis nimenomaan euro-style päällisiä joissa istuinosat kangasta ja sivut vinyyliä eikä niitä kokovinyylisiä settejä joita moni kauppa tarjoaa. Itse en kahlailemallakaan löytänyt selkeyttä näille. Kohdeauto on -66 kupla ja sisustan väri vaalea. Kiitti!

Link to comment

No ihan perushyvälaatuiset riittää ja taitaa hinta karata turhan korkeaksi jos teettää verhoomossa. Ite aattelin asentaa kun vaan sais ensin jostain hankittua. Jonkun palstalaisen kanssa BIFissä oli jokunen vuosi sitten juttua että mistä oli omaan kuplaansa setin tilannut mutta en vaan muista kuka heppu oli. Näillä kahdella kaveruksella oli muistaakseni siistit paksutolpat, ruskea ja sininen, tontissa ja levitetyillä peltivanteilla. Säteileekö kellään?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Tämä homma hoidossa. Eli tiedoksi kiinnostuneille että Paruzzin kautta saa tilattua customitilauksena verhoilut vapaavalintaisilla TMI:n tarjoamilla väri/materiaaliyhdistelmillä. Joo, ja BDC:n -65 kuplan ex-omistajalta sain ystävällisesti vinkkiä tähän, kiitti sinne!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...