Jump to content

Käynti ongelma


Recommended Posts

Elikkäs tämmönen vika ilmeni tänään kun oltiin kuppelolla ajamassa. Käynnistäessä välillä ei pyöri startti ja jos lähtee käyntiin niin käy vaan kahella tai kolmella sylinterillä. Juuri uusittu pyöriä, kärjet, virranjakajan kansi, puola, tulpat, tulpan johdot, startin hiilet ja solenoidi sekä kaikki bensaosat. Elikkä ketokaapas mikä olisi vikana.

Link to comment

Jos sulla on strobo niin käytä sitä jokaisessa tulpan johdossa kiinni niin näet missä vika. Itse veikkaisin asennusvirhettä eli joku johto huonosti paikallaan tai sytkäjärjestys pielessä joko johdot sekaisin tai 90/180astetta pielessä.

 

Mitä starttaus ongelmaan tulee niin luultavasti sulta katoaa jännite virtalukonpohjaan jolloin solenoidi ei saa tarpeeksi jännitettä lyödäkseen kunnolla päälle. Korjaus asenna startti rele joka saa ohjauksensa vanhalta solenoidin herätteeltä ja käyttöjännitteensä suoraan akulta releen kautta solenoidille.

Link to comment

Ei ole asennusvirhe. Koska ajettu jo parisataa kilsaa ilman ongelmia. Jos moottori käynnistyy niin pitää painaa kaasu pohjaan ja pitää siellä siihen asti kun moottori alkaa toimimaan oikein. Katsoin myös ovatko johdot kiinni olivat. Ja sytytys järjestys pitäisi olla oikea.

Link to comment

Tuo kuullostaa nyt sitten taas kaasarivialta. Kurkkaappa että tulviiko kaasari ja oletko kurkannut sytkän ja kärkivälin asennuksen jälkeen.

 

Joissain uusissa kärjissä se hankauspala on ihan saippuaa ja väli saattaa mennä umpeen jo muutaman tankin ajon jälkeen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...