Jump to content

jupsu

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jupsu

 1. H-kampikammio ehkä huonoin viri aihio johtuen sen metalliseoksesta. Kaksi H-koodista konetta ollut itellä ja kummastakin sortui lohkon keskimmäinen laakeripukki ( nämä olivat 1600 yksreikäkansilla). Itse ottaisin aihioksi -70 lukusen kahella öp-venttiilillä olevan kampikammion.
 2. Noilla aa:n mäännänrenkailla ei tee mitään. Itellä on ollut samanlainen ongelma kaikkien aa:n sarjojen kanssa. Itse olen vaihtanut grantin renkaat aa:n renkaiden tilalle ja ongelma on poistunut.
 3. Tuollainen räpeltelemätön juniksen akseli olisi myynnissä. Kaikki nivelet jarrut yms ovat alkuperäiset. Akselin valmistusajankohta on tammikuu -60. Akselissa ei ole ruosterikiä. Hp:500€ Akseli sijaitsee Äänekoskella. Yhteydenotot yv:llä tai puh: o453455935
 4. Tuollainen vähänkäytetty vaimennin ja lämmönvaihtimien korjausputket olisi myynnissä. Vaimennin on alkuperäinen volkkarin vaimennin johon on hitsattu kumpaankin päähän lattaraudat ilmeisesti teollisuusmoottorin lämpösuojusta varten. Hp 150€ Yhteydenotot numeroon O453455935 tai yv:llä.
 5. Otsikon mukainen kampura hakusessa. Kelpaa hitsattu vakio tai uustuotanto. Max 0.25 alikoossa ja jos akselissa on ollut nitratut kaulat niin niiden pitää olla hionnan jälkeen uudelleen nitratut. Saa myös tarjota arpakuntoisia kampuroita. Hakusessa olisi myös oikean puolen dellorto 36drla kaasutin. Mielellään osiltaan täydellinen.
 6. Ei ole itselle tullut ikinä mitään sanomista puuttuvista pohjaanlyöntikumeista ja kiinnikkeistä.
 7. Ei se kupla sattuisi olemaan punainen?
 8. Tuossa lohkossa on noin 2% alumiinia loput taitaa olla magneesiumia eli ei kannata alkaa hitsaamaan. Ja jos hitsauksen saa onnistumaan niin tuo lohko tulee aika varmaan halkeamaan uudestaan. Onkos tuo lohko kahdella vai yhdellä öljynpaineventiilillä?
 9. En minkäänlaista. Olen vain laittanut tiivisteet kuivana.
 10. Ilman sitä bensa pääse alipainekelloon ja tuhoaa sen sisällä olevan kalvon.
 11. Dieselkäyttöinen Kaikki osat löytyy käyttö ja asennusohjeita myöten. Ollut asennettuna mk1 caddyyn joten mukaan saa siihen sopivan kiinnikkeen ja letkut. Hp:250€ Lämmitin sijaitsee Äänekoskella. Vain haku. Yhteydenotot yv:llä tai viestillä numeroon O453455935
 12. Tuolle vuosimallivälille mahtuu kahta eri kiskoa T ja L mallista
 13. Siellä virranjakajan pyörijän alla akselin sisällä pitäisi olla sellainen huopapala. Tiputa siihen huovan päälle pari tippaa öljyä ja odota jonkin aikaa että öljy pääsee jakajan sisuskaluihin. Koita sen jälkeen kuuluuko ääntä enään.
 14. Olisiko mahdollista saada kuvaa koko moottorista?
 15. Näin tuli tehtyä ja ei vuotanut. Seuraavaksi pitäisi käyttää kannet ohjureiden vaihdossa.
 16. Oma ainakin vuoti joka välistä ja säädöt eivät toimineet.
 17. Ostin kuplaan uuden ohjaussimpukan. Ei tuolle vielä käyttöä ole mutta oli pakko ostaa kun halvalla sai.
 18. jupsu

  VW 1302S '71

  -71 malleissa ainakin omasta mielestä ollut tuo 2-ritiläinen pelti.
 19. Itellä ei ledit mahtunut pystärin alkuperäisiin lokareihin joten lisäsin releet ajovalojen piuhojen väliin h4 polttimoiden kanssa mikä paransi valotehoa huomattavasti.
 20. Ei kyllä taida tuo kone olla auton alkuperäinen.
 21. Mitäs tälle kannelle kannattaisi tehdä? Voiko halkeaman hitsata vai jätänkö tuollaiseksi?
×
×
 • Create New...