Jump to content

-73 kuplan ratin vaihto vanhempaan malliin


Guest Jyrkitam

Recommended Posts

Guest Jyrkitam

Onko ratin vaihto vanhemman malliseen rattiin ongelma vai käykö se heittämällä paikalleen?? Onko joku joskus tehnyt tällaista projektia. Tuottaako vilkun/lasinpyyhkimen viikset ongelmia tai käykö boorditus suoraan??

 

Kiitos jo etukäteen :)

Link to comment

Tuo kiinnostaa minuakin. Näyttää olevan lähes mahdotonta löytää mitään varaosaa rattiin tai edes koko rattia tähän 74-malliseen Kuplaan. Korjata tuota kumminkin pitäisi, on halkeillut (se ei ole ongelma), yksi keskiön alla olevista jousista puuttuu, keskiön kiinnitykset on kuluneet pitämättömiksi ja johdotuksiakin on joku tinaillut epämääräisesti eikä töötti toimi. Lisäksi rattiakselin suojamuovit on käytännössä tiessään, muutama pikkupala yrittää vielä pysytellä mukana. Noita suojamuoveja ei näyttäis myöskään missään olevan saatavilla. Pitäisikö etsiä jostain (mistä?) koko rattiakseli? Noita vanhemman mallisia ratteja näyttää olevan kyllä kaupan. Ovat minusta tyylikkäämpiäkin kuin tämä muovihärpäke, mutta tietysti vääränlaisia, jos haluaa pitää kiinni auton alkuperäisyydestä.

Link to comment

Nelipuolaisia ratteja on kahdella erikokoisella boorilla. Vanhemmissa nelipuolaisissa on sama boori kuin kaksipuolaisessa ratissa. 74-kuplassa on ainakin uudempi eli pienempi boori. Joten vanha ratti ei käy.

73- mallisesta kannattaa tarkistaa. Viiksien kanssa taitaa tulla joka tapauksessa ongelmia.

 

 

Link to comment
Guest Jyrkitam

Juu mulla on ensirekistöröinti tehty marraskuussa -72 et vois olla mahdollista saada vanha ratti sopimaan. Tietääkö joko paljonko on pienenmpi ja isompi boordi mitoitus??   Kyllähän vilkun palauttaa käsinkin jos ongelma on vain se :) Lähinnä et saako vanhan ratin heittämällä paikalle ettei tarvitse muokata muovisuojuksia sunmuuta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...