Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1484
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. x-pj

  Herjaa lukemattomista viesteistä..

  paina tota ""mark forum read" linkkiä, niin sen jölkeen toimii OK
 2. Löytyykö varastoistasi ylimääräistä kelloa. Pyöreälle 52 mm:lle kellolle olis tarve. Tässä netistä pöllitty esimerkkikuva, mutta ei tarvitse välttämättä olla juuri tuollainen. Osakaupoista löytyy kelloja ja ostan sieltä, jos ei täältä löydy. Laita mielellään kuva, jos ei ole tuollainen VDO:n kello kuin kuvassa.
 3. x-pj

  Mitä ostit tänään?

  Varvikellon. Näin talvella tulee ajettua melkein aina pimeällä, niin rupes tuo tyhjä musta aukko tympimään.
 4. x-pj

  Kleinbus 1972 nykii

  Ruuvien säätäminen ei vaikuta auton ajonaikaiseen polttoainekulutukseen. Ainostaan tyhjäkäyntiin ja hyvin lähellä sitä oleviin kierroksiin. Ajonaikainen kulutus säädetään suuttimilla. Jos et ole katsonut, niin olisi ehkä hyvä tarkistaa mitkä suuttimet kaasareissa nyt on. Voi olla että joku on vaihtanut niihin täysin "vääränkokoiset" suuttimet. Ryypyn toiminta kannattaa myös varmistaa, ettei se jää läpimänä päälle. Tiputtelusta ei tule bensan hajua. Tiputtelu tapahtuu kaasarin sisällä ja ylimääräinen bensa menee kaasarin kurkun kautta moottorin sisään.
 5. x-pj

  -57 Ovaali

  Nyt varmaan muisti temppuilee. Minä vaihdoin ensin uuden konee 58-kuplaan, josa on alunperin samanlainen vaihteisto kuin sinulla. Piti takimmaista peltiä muokata jotta sai sen sopimaan. Sen jälkeen vaihdoin uudemman vaihteiston eikä siitä aiheutunut mitään ongelmaa.
 6. x-pj

  -57 Ovaali

  Auton rungossa oleva laatikon etummainen kiinnityspiste on eri korkeudella. Keppilinja ei mene kohdalleen, jos ei vaihda juniksen nokkapalaa. Voi toki muuttaa myös kiinnityspistettä, mutta se on työläämpi.
 7. Vanteet E-sarjan mersusta 16x7.5 Maalit hilseillyt. Muuten kelvolliset ja suorat. Kuvassa huonoin. Kantavuus 690 kg. 4 kpl yhteensä 60€ Vanteet Vihdin Nummelassa, mutta nouto Espoosta myös mahdollinen.
 8. x-pj

  Palliksen etuakselin säätö

  Täältä https://www.modificars.fi/ tilasin punaset konit kaikkiin nurkkiin. Oli silloin selvästi halvemmat kuin missään vw-nettikaupassa. Muistaakseni jäi alle 450 koko sarja rahteinen. Pari viikkoa kesti toimitus, kun oli tilaustavaraa. Konit on kyllä hyvät. Ihan ehyet iskarit vaihdoin noihin ja auto muuttui ihan erilaiseksi ajaa.
 9. Tallin muutto tulossa. Itselle tarpeetonta tavaraa yritä sitä ennen vähentää. Lisäilen sitämukaa kun löytyy uutta myytävää ja poistan myytyjä. Osat Vihdin Nummelassa. Mahdollista noutaa myös Espoosta. Alle 10 euron paketteja en oikein viitsi lähettää. Jos ei hinnat miellytä, voi esittää oman näkemyksen. - takavaloja ja etuvilkun kuoret, on siinä pari mittariakin, 50 euroa koko läjä, voin myydä vähemmänki - pässinsarvet 30 euroa - korjauspelti 10 euroa - pystärin kapselit, käytetyt, melko siistit, ainakin yhdessä painauma 50 euroa/sarja - jarrurummut 30 euroa pari: kukkarummut jäljellä, muut VARATTU - spaceri 4x130 -> 5x205, paksuus noin 20 mm, 30 euroa pari - spacer 5x205 -> 4x130, paksuus noin 25 mm, 20 euroa pari - spacer 4x130, paksuus 10 mm, 20 euroa pari - eksoottinen polttoainepumppu, made in Italy, 10 euroa
 10. x-pj

  6 V led polttimot

  Ei ole kokemusta, mutta kyllä autokäyttöön tarkoitetun polttommon pitää kestää. Lykkää se 12V laturikin 13,5-14V.
×