Jump to content

x-pj

Members
 • Posts

  2176
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x-pj's Achievements

 1. Ainakin kuplan droppiolissa on ollut paljon epätarkkuuksia ja erilaisia virheitä, joten olkia epäilisin. Voi olla, että toinen puoli on erilainen.
 2. Tuolla on pohdintoja asiasta 6v vaihdelaatikon avarrus
 3. 6V startti tuntuu kestävän aika hyvin 12V käyttöä ja kone pyörii iloisesti. Ei ollut minulla kuitenkaan niin pitkään käytössä, että osaisin arvioida käyttöikää.
 4. Täältä olen saanut hyvää palvelua https://www.ruuvauspaja.fi/
 5. x-pj

  Baja

  Konin mittoja löytyy täältä Koni Täältä ole numerolla tilannut ja aina toiminut hyvin Modificars
 6. Ei ole kokemusta noista kaassareista eikä tuosta seosmittari, mutta ihan yleisellä tasolla. Keskialue tasakaasulla saakin olla "laiha", säästyy bensaa. Sitten, jos takeltelee eikä oikein jaksa mennä, pitää lisätä seosta. Nopean kiihdytyksen kyykkäys voi johtua kiihdytyspumpusta, joka ei anna tarpeeksi lisäbensaa. Saattaa korjautua säädöllä.
 7. Eikä ole pelkästään paremman näköinen vaan myös parempi pito maastossa, kun rengas pääsee muotoutumaan paremmin maanpinnan muotoihin. Matala rengas maatoajoneuvossa on minun mielestä koominen näky.
 8. Ymmärrän kyllä, että nekin kuluvat ja kuluu vauhtipöräkin. Tarkoituksella yksinkertaistin asiaa, kun tuolla kulumisella ei käytännössä ole merkitystä.
 9. Tuo johtuu siitä, että nokka-akseli pyörähtelee nykäyksittäin venttiilijousten paineesta johtuen. Vinohampainen rataspari sitten liikuttelee kampea pituussunnassa. Jos irrotat keinuvipuakselit, niin pitäisi rauhoittua.
 10. Shimmeillä säädetään välystä laakerin ja vauhtipyörän välissä. Sen voi tehdä vain "terveessä" moottorissa. Kun päittäisvälys alkaa käytössä kasvaa se tarkoittaa sitä, että päätylaakeri alkaa liikkua. Välys laakerin ja vauhtipyörän välissä ei muutu. Käytössä syntyneen päittäisvälyksen voi poistaa koneistamalla kampikammion ja vaihtamalla ylikokoa olevat laakerit. Nyt olet ilmeisesti poistanut laakerin ja vauhtipyörän väliin kuuluvan välyksen ja kiristänyt laakerin kiinni vauhtipyörään. Siinä yhteydessä on voinut vaurioitua jotain muutakin. Avaamatta moottoria ei voi tietää mitkä osat ovat kunnostuskelpoisia ja mitä pitää vaihtaa.
 11. Ei ole kiinni ja se on ongelman alkulähde. Siinä on tiiviste välissä ja kun se alkaa vanhetessaan vuotamaan pääsee vesi pellin ja uretaanin väliin.
 12. En ole noita itse sen kummemmin tutkinut, mutta netistä löytyy tietysti joku joka luulee tietävänsä ELECTRIC FUEL GAUGES
 13. Voi olla joten tuokin maakontakti kannattaa sitten varmistaa vaikka en ymmärrä mihin sitä tarvitaan
 14. Se anturi on herkkä laite ja hapettumat heikentää kontakteja vuosien saatossa. Omaa anturin sain toimimaan (hetken aikaa) kun purin sen ja parantelin kontakteja. Parin viikon päästä vaihdoin uuden tilalle, kun vanha osoittautui edelleen epäluotettavaksi.
 15. Yleismittarilla voisi mitata vastuksen johdonpäästä, joka tulee mittarille. Täydellä tankilla 10 ohmia ja tyhjällä 80 ohm on ohjearvot, puolella tankilla 30-40 ohm. Antureissa on pieniä heittoja. Jos on suunnilleen noin, niin anturin puoli on kunnossa. Mittarin toiminnan vois testata Tanhiksen jo ehdottomalla tavalla eli liittämällä G-nastaan suoran maan. Silloin mittarin pitäisi näyttää täyttän. Urbanin linkittämää stabilazeria käytetään käsittääkseni silloin kun anturi on heilurimallinen. Putkimallisen anturin kannna sitä ei tarvita.
×
×
 • Create New...