Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1976
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/1891-ohje-myynti-ilmoitukseen-lue/
 2. Kuva vois auttaa ymmärtämään ongelman. Aina on pultti mahtunut paikoilleen.
 3. Yksi tapa varmistaa on kiristää lemmari rautalangalla kiinni pumpun runkoon. Ei ole kaunis, mutta pitää putken paikoillaan.
 4. Aika yleinen ongelma, jos ei peräti ominaisuus😀. Nykybensat kaiketi osasyyllinen. Kaasarin ja imusarjan väliin laitettava bakeliitti voisi tuoda ainakin helpotusta ongelmaan. Eristää lämmönjohtumista imusarjasta.
 5. Prikoilla säädetään kiihdytyspumpun antamaa bensamäärää. Kiihdytyspumpun säätö ei kuitenkaan vaikuta tulvimiseen. Bensapintaa voisi kokeeksi laskea. Silloin bensalla olisi enemmän laajenemistilaa. Usein sammutuksen jälkeisen tulvimisen syy on kohokammiossa olevan bensan laajeneminen lämmön vaikutuksesta. Virtaava bensa pysyy viileämpänä.
 6. Vaikka pumppu ruikkaa, kokeilisin kuitenkin säätää sitä suuremmalle. Paikallaa moottorilla ei ole kuormitusta ja silloin se jaksaa toimia vaikka seos olisi vähän laiha. Vaikka sytkä olisi kohdallaan, voisi vähän lisätä ennakkoa ja kokeilla mitä vaikuttaa.
 7. Antaako kiihdytyspumppu riittävästi bensaa? Sitä voi säätää. Kalvo pitää olla kunnossa. Jos ei tule ollenkaan, niin kuula tai molemmat kuulat on jumissa. Onko virranjakajan perusennakko oikein. Nykybensoilla sais olla hitysen enemmän, kun alkuperäisisää ohjeissa neuvottu. Toimiiko virranjakajan alipaine-ennakko? Jos on 009 jakaja, niin kyykkäämistä voi olla vaikea saada kokonaan pois, mutta kiihdytyspumpun rikastusta lisäämällä sitä saa pienennettyä.
 8. Huurteenpoisto kuuluu katsastuvaatimuksiin. Eli joku puhallin pitää vähintäin olla. Jos syksyllä ja keväällä meinaa ajella, niin olisi hyväkin olla. Katsurista sitten riippuu paljonko kiinnostaa. Ainoastaan kerran on minulta kysytty, että onko tässä joku huurteenpoisto.
 9. Oisko 65, joka rekisteröity 64
 10. Vaikea on kaikkea poistaa, mutta ei sitä tarvitse kammoksua. Uretaaniin ei imeidy vesi eikä kosteus eikä se homehdu tai muutenkaan pilaannu.
 11. Yritä tiivistää samalla ilma-aukon vuotokohtaa. Tuossa kuvassa näkyy tiiviste, joka yrittää estää veden pääsyn korirakenteeseen. Vaihtamaan tuota tiivistettä ei pääse, mutta jollain tiivistemassalla voisi saada saumakohdan vedenpitäväksi.
 12. Uretaani on äänieristeenä. Ilman äänieristettä moottorin melu tulisi sisään. Tuo kanava on suora yhteys moottoritilasta ohjaamoon. Vanhemmissa autoissa käytettiin "tyynyjä", joilla tuo rako tukittiin. Uretaani ei ole tuon kohdan ruostumisen aiheuttaja, vaikka usein niin luullaan. Ruostuminen johtuu poistoilma-aukosta ruostumiskohdan yläpuolella. Ilma-aukon pohja ei ole pintapellissä kiinni. Siinä on tiiviste välissä, joka vuosien saatossa alkaa vuotaa. Vesi pääsee pintapellin sisäpuolelle ja jää uretaanin ja pintapellin väliin muhimaan. Ilma uretaania ruostuminen olisi toki hitaampaa.
 13. Näistä varmaan apua https://www.youtube.com/watch?v=jy8xbLlk5dc https://www.youtube.com/watch?v=PfLqfMJu-70 https://www.youtube.com/watch?v=82BL3kGrqbY
 14. Mulla oli joskus chevy pickuppi, jossa luki otteessa, että autossa ei ole runkonumeroa. Uutena yksityisesti maahantuotu auto. Toiseen autoon, josta runkonumero oli haalistunut lukukelvottomaksi, tehtiin uusi numero vanhan viereen. Konttori laittoi omalla meistimellä leiman molempiin päihin numerosarjaa. Silloin mun piti edelliseltä omistajalta saada vakuutus, että kyseessä oli sama auto, jonka hän oli aikoinaan omistanut. Konttorilta varmaan kannattaisi kysellä mitä vaativat. Säännöt on voinut muuttua vuosien saatossa ja voi olla vähän erilaisia tulkintojakin eri paikoissa.
 15. Hyvä huomio. Runkopalkeista ei löydy numeroa. Meistetty runkonumero löytyy ainoastaan moottoritilasta.
×
×
 • Create New...