Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1674
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laitoin jo piikkipyörät alle
 2. Silloin pystyy itse poistamaan, jos ilmoitukseen ei ole tullut yhtään kommenttia, itseltä tai muilta. Jos ei pysty itse poistamaan, voi muuttaa otsikkoon tekstin "MYYTY" ja ylläpito poistaa sen kohtuullisen ajan kuluessa.
 3. Kannattaisi varmaan laittaa ostoilmoitus ostetaan-plastalle. Vois löytyä toinen täydellinen akselisto noutomatkan päästä.
 4. Kyllä tuo kattokorma lisää ilmanvastusta. Pelkkä teline tuntui jo jarruttavan, niin että sen ajossa huomasi. Ei se hiljasissa vauhdeissa vaikuttanut, mutta motarilla piti painaa poljinta tavallista syvemmälle. Otin pois, vaikka oli komea.
 5. Samanlainen mielikuva on minulle syntynyt, vaikka en ole koskaan tarkkaan laskenut oman bussin kulutusta. Kilometrejä tulee noin 7-8000 vuodessa, joten joku perstuntuma siinä syntyy. Ajonopeudella on suuri vaikutus kulutukseen. Jos nopeus pysyy 80 nurkilla ja sallii hidastumisen jyrkissä ylämäissä, niin voi päästä hieman alle 10. Mulla yleensä motarilla 100 ja silloin menee kyllä yli 10, mutta ei kuittenkaan yli 12. Mulla T1, 1850 cc.
 6. Akun jännite pitäisi tulla puolalle, jos kaikki on kunnossa. Ei saisi startatessakaan pudota merkittävästi. Ei starttinappin pitäisi vaikuttaa puolalle tulevaan virtaan. Miksi se on sinne laitettu, on toinen kysymys. Jotain ongelmaa sillä on ilmeisesti yritetty ratkaista. Usein virtalukkoon liittyvää, mutta voi toki olla jokin muukin syy. Testausmielessä voisi vetää hyppylangalla virran akulta puolalle ja katsoa miten silloin käynnistyy. Sitten ei enää sammu avaimesta. Pitää nyppästä johto irti.
 7. Ei ole. Nämä kaikki oireet viittaa siihen, että vika on virtalukon pohjassa, kuten tässä ketjussa on jo usein arveltu. Tämänkin ongelman voi kyllä kiertää sillä että ohjaa releen avulla virtaa suoraan akulta puollalle.
 8. Voisitko vähän enemmän valaista, miten tolla aurausta mitataan. En nyt heti keksi.
 9. Alkoi kiinnostaa. Onko tuo kuinka painava? eli pystyykö käyttämään hankalemmissa työskentelyasennoissa vai pitäsikö liitoskohta olla suurinpiirtein vaakatasossa.
 10. Nuo on oikeat eli Konin tuotenumerot 80-2220 ja 80-2110. Minä tilasin täältä https://modificars.fi/ Ei sielläkään ollut hyllyssä, mutta tilaavat tehtaalta hollannista. Viikko siinä tais mennä, mutta hinta oli vähän edullisempi, kuin tuossa linkissä.
 11. Ei katsastuksen iskaritesti paljoa kerro iskuvaimentimien kunnosta. Aika huonot täytyy olla, että hylky tulee. Jos ulosjouston vaimennus on löysä, niin helpommin lyö rajoittimeen. Minulla on myös perää nostettu. Punaset konit nurkissa eikä kolahtele. Hyvät iskarit parantaa muutenki auton ajo-ominaisuuksia. Punaset konit on ollut paras investointi mitä olen omaan autooni tehnyt. Huoletta kuitenki ajelisin. En minäkään usko, että pienestä kolahtelusta vois olla mitään haittaa.
 12. Kyllä vaihtoehtojakin löytyy, mutta sitten hinta pompsahtaa https://www.ahnendorp.com/Beetle-typ-1-engineparts-and-machining/Exhaust/Ahnendorp-VW-T1-Van-Bus-Exhaust-with-same-lenght-stainless.html
 13. Pikkulaipat on imusarjan lämmitykseen. Jos imusarjassa ei ole lämmitysputkia, niin nuo reijät täytyy tulpata. Tekee vaikka pienet laipat, tiiviste väliin ja pulttaa kiinni.
×
×
 • Create New...