Jump to content

x-pj

Members
 • Posts

  2137
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x-pj's Achievements

 1. Alkuperäinen Gene Bergin keppi löytyy, jos sellanen kiinnostaa.
 2. Vähän käytetty tulostin ja värikasetti värikasetin hinnalla eli 70 euroa. Tuote Espoossa.
 3. Kuvan mukaiset kuituluukut 50 euroa kpl. Vasemmanpuoleinen MYYTY Espoossa.
 4. 55 on hyvä lähtökohta. Voisihan sitä samalla tilata pykälää isomman kokeiltavaksi. Pelkkiä o-renkaita en ole onnistunut löytämään eikä niitä ole kaikissa tiivistesarjoissakaan. Kuvan perusteella tuossa näyttäisi olevan.
 5. Nyt löytyi tallista toiseen suorahampainen kammen ratas. Lisäsin sen nokkapyörän pariksi.
 6. Vaikuttaako ruuvien pyörittely tyhjäkäntiin? Vaikka kaasari olisi kuinka hyvin pesty, tyhjäkäyntisuuttimessa voi olla roska. Sen ottaisin ensimmäisenä uudelleen irti ja varmistaisin, että on puhdas. Se on helpoin asia tehdä. Sitten, jos sinne tulee toistuvasti uusia roskia, niin pesee kaasarin uudelleen.
 7. Ihan uutta minulle. Poikkeako tuo miten 56-59 ratista?
 8. Kuvan ratti taitaa olla v 56-59 kuplasta
 9. Nokkia: 50 euroa/kpl - FK48 - XR302, lähes sama kuin FK8 - CB 2280, MYYTY Nokkapyöriä: - Suorahampainen säädettävä + kammen ratas 80 euroa, säätöprikat puuttuu. Minulla oli itsetehdyt, joissa säätö keskelle. MYYTY - Suorahampainen + kammen ratas 60 euroa MYYTY - Vinohampainen (musta). En tiedä mistä tehty, mutta kevyt 30 euroa. - Vinohampainen alumiinia 20 euroa. Kaikki osat käytettyjä hyväkuntoisia. Osat Espoossa -
 10. Tukeva säilytys- ja kuljetuslaatikko: Plano Sportsman's Trunk XXL Noutajalle 50 euroa Boxi Espossa
 11. Erittäin vähän käytetty sparcon penkki kuplan kiskoihin sopivalla alustalla. Penkissä pieni "säilytysvaurio"; pistojälki, jonka voisi helposti harsia siistimmäksi. Hinta noutajalle 120 euroa. Penkki Espoossa. Lisäksi löytyy aihio uudeksi alustaksi, jos haluaa tehdä hienomman. Kiinnitysraudatkin löytyy kiinteään asennukseen tai vois noista yhdistelemällä ehkä tehdä likuvankin alustan.
 12. Minulla myös tasapainotettiin yhdessä melkein uudessa autossa eturenkaat samalla menetelmällä auton alla, kun irrallaan tasapainottaminen ei poistanut värinöitä. Sitten tuli hyvä. Tasapainotushiekkaa tuli käytettyä isopyöräisissä maastureissa. Muutaman kerran laitoin kuplankin pyöriin ja toimi niissäkin.
 13. Iskarin mallin ja merkin perustella voi löytyä tieto, jos ne on tiedossa tai merkinnät löytyy iskarista. Helppo on myös irrottaa iskarin toinen pää ja katsoa miten iskari käyttäytyy. Oireet kuitenkin viittaisi kaasuiskareihin ja vaihtamaan ne joutuu, jos ongelmasta haluaa päästä.
×
×
 • Create New...