Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1591
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse laittaisin kuparitahnaa. Jos ei satu olemaan, niin sitten sipaus vaseliinia.
 2. Bensan suodatinkin näyttäisi olevan painepuolella eli pumpun ja kaasarin välissä. Pitäisi olla tankin ja pumpun välissä. Se ei vaikuta käyntiin, mutta paloturvallisuuden takia.
 3. Todennäköisesti seokset on kunnossa tyhjäkäynnillä vaikka mittari näyttää laihaa. Tyhjäkäynnillä pakokaasun virtaus on hidas ja voi hyvinkin olla, että ottaa "raitista" ilmaa pakoputken päästä. Riippuu paljon siitä minkälainen putki ja missä kohtaa anturi on kiinni.
 4. Paruzzilta löytyy myös, mutta joutuu toki odottamaan https://www.paruzzi.com/fi/baywindowbus/polttoaine-pakoputkistot-lammitys//1149/
 5. En tiedä mikä on oikein. Minä olen säätänyt latta vaakatasossa nollaan. Ei harmita missään vaiheessa. Aurauksen määrä vaihtelee.
 6. Olisi hyvä katsoa että takapyörät ohjaa auto suoraan eteenpäin, ettei auto kulje kuin ajokoira. Kuplassa on helppo taka-akselilla laittaa toinen pyörä hieman edemmäksi kuin toinen ja silti saada aurauskulma kohdilleen.
 7. Tällainen tai vastaava löytyy varmaan lähes joka kodista https://sinituote.fi/tuote/sini-siivousvalineet/lattianpesu-ja-lakaisu/monitoimimopin-vaihto-osat/teleskooppivarsi-100-180-cm/ Takapää on hankalampi, kun pelkän aurauksen säätö ei riitä.
 8. Laita ostoilmoitus tuonne " Osto autot ja varaosat" -osioon https://volkkaripalsta.com/keskustelu/forum/6-osto-autot-ja-varaosat-vw-aircooled/
 9. Yhtä kaasaria kerran liottelin 3 päivää ja välillä kävin rassailemassa. Sillä sain kuulat liikkumaan. Molemmat oli aluksi jumissa. Melkein olisi viisainta aloittaa ultraäänipesulla ja katsoa sen jälkeen tarvitseeko tehdä muuta. Tuossa kuvassa näkyy kuulat punaisina pisteinä. Ylempi on siihen messinkiputkeen menevässä kanavassa ja alempi kohokammion ja kiihdytyspumpun välillä. Imuvaiheessa ylempi sulkeutuu ja alempi aukeaa imun vaikutuksesta. Ruiskutusvaiheessa ylempi aukeaa ja alempi sulkeutuu paineen vaikutuksesta.
 10. Kerkisin huomata tässä välissä, siksi poistin ton kommentini. Kannattaako laittaa noin paljon starttiin, jos sulle kuitenkin jossain vaiheessa vaihtuu moottori?
 11. x-pj

  -58

  On metallilevy, johon johto kiinnitetään. Johdon pää laitetaan levyn keskellä olevaan reikään ja kiristetään toisella puolella olevalla pienellä ruuvilla paikoilleen.
 12. 15A yhdistyy ilmanputsariin. Tarkoitus on imeä bensahöyryt moottoriin, jotta ei tarvitse niitä haistella.
 13. Tuossa yksi video. Ei siinä tiivistettä vaihdeta, mutta se näkyy videon lopussa. https://www.youtube.com/watch?v=k8-DYlPUs-w
 14. Vetoakselin juuressa oleva öljyvuoto johtuu vetolaipan stefa-tiivisteen kulumisesta. Vetolaipan irroittamalla pääsee käsiksi tiivisteeseen. Lämmönvaihtimen päässä olevat öljyt pesisin pois ja katsoisin pysyykö kuivana.
×
×
 • Create New...