Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1841
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kokeiltu on. Kaksi keltasta tuhottu laskemalla ihan tyhjäksi. Mutta keltasessa voi toistuvasti laskea jänniteen alas, eikä se siitä ole moksiskaan. Vinssiakkuna isopyöräisissä autoissa tuli käytettyä keltaisia. Tavallinen akku ei siinä leikissä kauan kestä.
 2. Optima sietää paremmin syväpurkauksia, mutta kyllä sekin lopulta hyytyy. Valohälytin on helppo asentaa eikä unohdu valot päälle https://www.fixusnet.fi/fin/valohalytin_12v-p-65039-52067/
 3. Ei se jousilatta vastaan laita, jos ei taivaisiin korota. Pieni keulan nosto coilover-jousella ainoastaan keventään kuormaa jousilatalta. Jousituksesta tulee entistä progressiivisempi. Ei ole kokemusta, mutta ihan periaatteessa. Ilmaiskari on toki monipulisempi, kun voi tarvittaessa säätää korkeutta tilanteen mukaan.
 4. Yksi vaihtoehto on laittaa droppiolat ja nostaa coilovereilla, jos tarvetta.
 5. Säädettäessä moottorin olisi hyvä olla käntilämpöinen. Paras, jos ajaa pienen lenkin autolla ennen säätämistä. Alipaineletkun kun ottaa irti jakajasta, niin se pitää muistaa tulpata kaasarin suuntaan.
 6. Kyllä. Tuon potikan tarkoitus on estää mahdollinen jälkikäynti eli sulkee pensansaannin kun virta on pois päältä. Pään katkaiseminen on hyvä hätäkorjaus. Minulla oli kerran tuo venttiili vähän löysälle kiristetty. Ei saanut aina maata kaasarin rungosta. Aiheutti päänvaivaa kun välillä toimi ja välillä ei.
 7. Täältä olen hakenut suoraan palvelutiskiltä http://www.balticbolt.fi/ Ovat jaksaneet palvella harrastajaa. Pienin ostokseni muistaakseni 20 senttiä. Sinulle turhan kaukana.
 8. Joku on tehnyt sambaan hyvän tarinan aiheesta https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=274893
 9. Veneliikkeistä löytyy monenlaisia tarvikkeita lämpimän ilman jakeluun https://www.marinea.fi/ilmakanavat_ym_osat
 10. Kyllä minä omani löysin ostoilmoituksella.
 11. Vetävällä akselilla aina kuluu toinen rengas nopeammin, vaikka voimaa ei niin hirveesti ole. Ei kyllä sais noin nopeasti kulua. Jos aurauskulmissa vikaa, niin rengas yleensä kuluu toisesta reunasta enemmän. Jos puslat on kuluneet, ne kannattaa vaihtaa ennen pyöränkulmien tarkastusta.
 12. https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=9670
 13. Vetoakselin suojaputki pitää irrottaa. Sen jälkeen pääsee irroittamaan rengassokan. Sen jälkeen voi vetää vetarin ulos, korjata puolikuut paikoilleen ja laittaa paketin kasaan. En ole itse tehnyt tuota koskaan vaihteisto paikoillaan, mutta tehtävissä se on. Itse varmaan yrittäisin tehdä irroittamatta vaihteistoa.
 14. Ei ole muita vaihtoehtoja.
 15. Jos kaasun aukipitäminen auttaa, niin se viittaisi siihen, että moottoriin on valunut ylimääräistä bensaa seisonnan aikana. Voisit kokeilla paksumpaa tiivistettä neulaventtiilin alle tai sitten vaikka kaksi tiivistettä päällekkäin.
×
×
 • Create New...