Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1919
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ohjausiskunvaimentimen kunto ei voi olla syy vapinaan. Auton pitää kulkea normiajossa ongelmitta vaikka ilman ohjausiskunvaimenninta. Huonot iskunvaimentimet voi olla syyllinen, mutta epäilisin, että jossain on väljää. Tarkasta pallonivelet, raidetangon päät ja pyöränlaakerit. Sieltä voi löytyä myös selitys suurelle haritukselle.
 2. Kyllä tuo tarkkuustaso on minulle riittänyt. Voi mitata muutamasta kohdasta siirtämällä autoa hiukan eteenpäin. Vantaaen reunakaan ei usein ole ihan suora.
 3. Tälläinen tuli hommattua turhaan https://www.justkampers.com/outer-sliding-doorskin-20in-high-vw-t2-bay-1967-1979.html Palliksen liukuoven ulkopinnan pelti alareunasta noin 50 cm korkea pala 20 euroa noudettuna Espoosta
 4. OK, tulet varmaan noutamaan kun liikut täälläpäin?
 5. Paranna pallokeulapussin tai -pakun ajonautintoa laadukkailla varusteilla - punaiset Konit kaikkiin nurkkiin 4kpl/400 euroa, kuva löytyy alhaalta, tälläiset https://www.csp-shop.com/en/suspension/koni-shock-absorber-413-032-2110-19847a.html Kaikki muut myyty Kaiiki osat vähän käytettyjä, mutta hyväkuntoisia, alle 15tkm ajettuja Osat Espoossa
 6. Molemmat takalokasuojat mielellään 56-61 kuplasta, alkuperäiset. Hyvät pitäis olla, pientä laittoa saa tuon ikäisissä toki olla. Noudan kohtuullisen matkan päästä. Tarve Espoossa.
 7. Kierretangon päähän vois myös hitsata kiinni poranterän. Tuli kerra kokeiltua, kun tarvitsin 40-50 cm pitkän poranterän.
 8. Traficom ei ole tätä virhettä tehnyt vaan katsuri. Traficom ei voi laskuttaa kolmatta osapuolta. Vahinkoa kärsinyt voi vaatia korvausta katsastusasemalta, joka teki virheen. Katsastusasema maksaa varmaan tässä tapauksessa mukisematta.
 9. Jäin miettimään miten tuossa saadaan sylinterikannet viilennettyä. Kuplan alkuperäisessä puhallinkopassa on läpät ohjaamassa ilmavirtaa sylinterikansille. Ilman niitä ilma hulahtaa sylinterien välistä, kun siinä on eniten tilaa.
 10. Kiskot taitaa olla erilaiset. Vaihtui jossain 75-76 vaiheilla?
 11. x-pj

  T1 -58

  Kyllä siinä nuo pidikkeet kuuluisi olla. Jäljistä päätellen veikkaisin, että painelaakeri on hajonnut kauan sitten ja kun sitä ei ole vaihdettu se on aiheuttanut muut vauriot.
 12. x-pj

  T1 -58

  Hitsaamalla voisi lisätä tavaraa haarukan päähän. Minä kokeilisin laittaa ostoilmoituksen käytetystä haarukasta. Luulisi niitä olevan joutavana. En tiedä saako uusia haarukoita noihin halkaistaviin vaihteistoihin mistään.
 13. Heritage ainakin myy samaa pulttia noihin molempiin käyttötarkoituksiin ja lisäksi kuplan takapenkin selkänojan kiinnitykseen https://www.heritagepartscentre.com/eu/211827345-bolt-for-engine-lid-stay-bonnet-hinge-rear-seat-back-rest.html
 14. x-pj

  T1 -58

  Vaikka nuo autot ovat harvinaisia Porschen teollisuusmoottoreita on ollut aika laajalti käytössä myös suomessa. Itse maksoin omasta hoikasta 12v laturista muistaakseni 150€. Siitä on tosin jo useita vuosia. Kohtuullinen kustannus kuitenkin moottorin vaihtoon verrattuna. Laturin saa myytyä eteenpäin, jos myöhemmin päättää vaihtaa moottorin kokonaan.
×
×
 • Create New...