Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1871
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Parempi olisi jos j-putki jäisi kokonaan pellin ulkopuolelle. Tähän tyyliin
 2. Koneistajia löytyy läheltä. Mäntsälästä löytyy erittäin hyvä koneistamo: Moottorikoneistus T & H Aaltonen Ky. Olen myös käyttänyt GT-motorsia Pitäjänmäeltä ja ollut siihenkin tyytyväinen.
 3. Ei ole kokemusta noista kaasareista, mutta eikös noihin saa suurempia sisäkurkkuja. 30-32mm sisäkurkut riittäisi varmaan tuon kokoiseen moottoriin.
 4. Juuri niitä. Omasta kuplasta kiersin ongelman sillä, että "siirsin" toista takakannakkeen kiinitysreikää, niin että sain vaihteiston vaateriin.
 5. Juuri näin. Kun tulli sanoo, että brittiläisiin hintoihin tulee noin 30% lisää, niin tulli tarkoittaa juuri tuota verotonta myyntihintaa.
 6. Tuo iltasanomien juttu on todella sekava. Jos briteiltä ostaa briteissä valmistettuja auton osia, niin tullia ei peritä. ALV peritään jatkossa Suomessa. Aikaisemmin vastaava maksu perittiin jo briteissä. Tullaus täytyy tehdä briteistä lähetetylle tavaralle ja se jo sinansä hankaloittaa kaupankäyntiä.
 7. Eihän tämä ole vain Suomea koskeva ongelma. EU-maat on varmasti niin suuri markkina, että kaikki kv-kauppaa harjoittavat brittiäiset verkkokaupat perustavat jakelukeskuksen EU:n alueelle kuten tuolla jo mainittu VWHeritage. Sitten ei tule kuvattuja ongelmia. Ei ero tullut niille yllätyksenä.
 8. Läpät kannattaa jättää. Läpät ohjaa ilmaa sylinterikansille. Jos ei ole läppiä, ilma karkaa isommasta raosta eli sylinterien välistä.
 9. Minulta (Espoosta) saat lainaksi vettiilipuristimen
 10. Tässä mallia helman irroitteluun https://www.youtube.com/watch?v=B8WRGrYOAuQ
 11. Voi olla, että joku on ihan tarkoituksella ne tuohon laittanut parantaakseen kansien jäähytystä. Siihen tuo varmaan vähän auttaa, vaikka kokonaisuus kärsii.
 12. Koekäyttämiseen ei tarvita muuta kuin virta puolalle. Laturi saa pyöriä tyhjää. Itse olen yleensä laittanut vielä varoiksi "öljynpainevalon" eli lamppu johon menee + ja miinus tulee öljynpaineanturilta.
 13. Helpommalla vois päästä värkkäämällä puristin, jolla vetää lattaa iskaritornista.
 14. Valuisiko polttoainelinja tyhjäksi. Kyllä minun at pölähtää melko pian käynnistyksen jälkeen tulille.
×
×
 • Create New...