Jump to content

x-pj

Members
 • Posts

  2112
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x-pj's Achievements

 1. Oletko kokeillut vanhaan maaliin kliineriä. Aika hyvin palauttaa alkuperäisen sävyn.
 2. Tarjoushistorian perusteella veikkaisin, että 3050 oli suurin "rehellinen" tarjous. Sekin jo minun mielestä hyvä hinta tuosta autosta.
 3. Tuolta löytyy nyt käärmikseen sopiva stinger
 4. Kyllä minulla siellä oli ne alkuperäiset prikat. Jos olis vaihtanut "tuoreet" samanlaiset, niin oishan nekin voinut pitää.
 5. Minulla oli sama ongelma omassa bussissa. Kyllästyin kiristelemään vetarin pultteja ja laiton kokeeksi tuollaiset Nord-Lock prikat ja sen jälkeen ongelma poistui.
 6. Oman kokemuksen mukaan tummennetuissa laseissa on hurjan suuria laatu- ja hintaeroja. Voi olla vaikea löytää samanlaista, jos ei tiedä mistä vanhat on hankittu. Valokuvan lasi vaikuttaa laadukkaalta.
 7. Kun auto pitää kuitenkin trailerilla siirtää, niin onko sillä väliä, jos ajomatka on hiukan pidempi. Tuolla muutamia esimerkkejä Mikon töistä Mikanos
 8. Jännite tippuu, kun kaikki virta kiertää virtalukon kautta. Laita virta kulkemaan solenoidille suoraan akulta releen ohjaamana, saman tempun voi tehdä puolalle.
 9. Moottorit on kaikki yksilöitä. Optimaalisesti ei tällaista kokoonpanoa saa säädettyä, kun ei ole omaa kurkkua joka sylinterille. Käytännössä pakko säätää vähän rikkaalle. Sytytysennakon lisäys saattaisi myös korjata tilannetta.
 10. Vaimon kohta 20 vuotta vanhasta nelivetomersusta meni viime talvena ensimmäinen suojakumi rikki. Sekin siksi, että jarruletkun pidike oli irronnut ja letku hangannut kumia. Jotain on muuttunut suojakumien valmistuksessa.
 11. Minulla oli sama kaasari 1850 koneessa. Kannet isommilla venoilla ja hyvin virtaava putki. Suurensin pääsuuttimen yhdellä pykälällä. Tyhjäkänti oli vakio. Noilla oli seokset jotakuinkin kohdillaan.
 12. löytyskö tuolta sopivat https://www.csp-shop.com/en/brand-shops/csp-products/body/bumper-compenents/beetle-68/
 13. Nokka-akselin ajoituksen voi tarkistaa avaamatta konetta. Ottaa venttiilikopat pois, pyörittää konetta ja katsoo kuinka monta astetta ennen yläkuolokohtaa imuventtiili on maksiminostossa 1 ja 3 sylintereissä. Jos ei ole sama, niin sitten ei ole nokan ajoitusmerkit kohdallaan ja on pakko avata kone.
 14. Ei jaksa käydä, kun kierrokset putoaa noin alas. Sytytysennakkoa voisi lisätä, jos se on "ohjearvoissa", nykybensa on erilaista ja vaatii hiukan lisää ennakkoa. Sytytysennakon lisäys saattaa korjata tyhjäkäyntiä korkeammalle, mutta jos ei niin nosta tyhjäkäyntiä säätöruuvista. Sen jälkeen säädä tyhjäkäyntiseokset kohdilleen seosruuvista, videolla kuulostaa laihalta.
×
×
 • Create New...