Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1687
 • Joined

 • Last visited

About x-pj

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minulla ei 6v pyyhkijät pysähtyneet. Piti ottaa akunkenkä irti. Muutaman pyyhkäsyn jälkeen sammui, mutta kun pääsi kunnolla vauhtiin, niin ei enää.
 2. Taraficomin määräyksillä näitä ohjataan. Lausunnolla olleessa määräysluonnoksessa asia on kirjattu näin: "Ajoneuvon pyörännavan ja vanteen väliin saa asentaa vain ajoneuvon tai vanteen valmistajan tarkoittamia sovituskappaleita" eli käytännössä sama kuin aikaisemmin.
 3. Sidepultteja (23) voi kiristää, jos niissä on löysää
 4. Entä, jos on korkeus säädetään alakiinnikkeen paikkaa muuttamalla ja esijännitys lautasella.
 5. Joissain tolpissa on mahdollista esijännittää jousta. En tiedä onko Red9Designin jousissa.
 6. Elefantin syöminen pala kerrallaan on mielestäni viisas neuvo moneen isoon urakkaan. Menee tallille, poimii joukon tuotteita myyntiin ja toistaa saman seuraavalla käynnillä. Kun homma lähtee rullaamaan, niin intokin kasvaa sen mukana. Jos tavara ei liiku, pudottaa hintaa. Jos vieläkään ei liiku, laittaa romukuormaan. Toinen tapa on myydä kerralla kaikki jollekin, joka tekee saman, mutta haluaa toki tienata siinä välissä. Sitä voi olla ikävä seurata vierestä. Ihan ensimmäisenä pitää tehdä henkinen päätös, että todella haluaa päästä eroon rojuista. Voihan sieltä rojujen joukosta valita pienen joukon tuotteita, jotka myy vain käypään hintaan. Se joukko ei saa olla iso. Itse puolitin romun määrän vuosi sitten tallin muuton yhteydessä. Ei se aina helpolta tuntunut, mutta hukattua romua en ole takaisin kaivannut. Vielä ronskimmin olisi voinut hävittää. Se mikä siirtyi uuteen talliin, on taas ikuisesti siellä.
 7. Vääntösauvajousien vaihtaminen kierrejouseen tuskin vaikuttaa ajettavuteen juuri ollenkaan. Jousituksen jäykkyyden- ja korkeudensäätö tulee helpommaksi, jos tolpissa on tarvittavat säätöominaisuudet.
 8. Mulla on 1850 cc, pakovena 35.5, keinut vakiosuhteella, vakiolämmönvaihtimet. Ei ole läpöongelmia missään olosuhteissa vaikka kone on bussin perässä.
 9. Mulla on samat kannet ja niillä nyt jo ajettu noin 10k. Laadukkaalta vaikuttivat. Termarin jos laitat, niin kannattaa katsoa, että tikku mahtuu reikäänsä. Minun piti rakoa vähän viilailla suuremmaksi kannet paikoillaan, kun en huomannut ajoissa tarkistaa.
 10. Minä olen joskus yksin turatessa laittanut "hyppylangan" startin solenoidille . Sen kun tökkää vaikka laturin plussaan, niin saa koneen pyörimään. Avaimesta ensin virta päälle, niin näkee tuleeko kipinää.
 11. Oletko katsonut tuleeko kipinää?
 12. Täältä http://www.klpartner.fi/ itse aikoinaan tilasin ja sieltä on tilannut muutama muukin palstalainen. Hyvä asiantuntemus ja palvelu ainakin silloin.
 13. Laitoin jo piikkipyörät alle
 14. Silloin pystyy itse poistamaan, jos ilmoitukseen ei ole tullut yhtään kommenttia, itseltä tai muilta. Jos ei pysty itse poistamaan, voi muuttaa otsikkoon tekstin "MYYTY" ja ylläpito poistaa sen kohtuullisen ajan kuluessa.
×
×
 • Create New...