Jump to content

x-pj

Members
 • Posts

  2013
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x-pj's Achievements

 1. Pahoittelen sekoilua, niinhän noi numerot menee.
 2. IKH:lla näyttäisi olevan PH2 ja PH3 kärkiä, jos 4 on liian pieni.
 3. Premmin se ruuvinkanta kestää iskumeisselillä irrotuksen kuin pelkän vääntämisen.
 4. x-pj

  T1 -58

  Toinen vaihtoehto on vaihtaa lyhyemmät vääntösauvat. Vuosimallissa 60 ja sitä uudemmissa sauva on ohuempi ja siten hiukan pehmeämpi. Splitti kuplissa oli myös lyhyt sauva, mutta se on merkittävästi paksumpi eli jäykempi.
 5. x-pj

  YBA-8

  Sillä on varmaan 5 ensimmäistä vuotta ajeltu vasemmassa laidassa tietä
 6. Mielestäni paras tapa ilmata jarrut on puhaltaa painetta jarrunestesäiliöön ja antaa paineen kuljettaa neste läpi. Poistuu kaikki ilmakuplat ja -lukot väliltä. Täytyy vain huolehtia, ettei säiliö pääse tyhjäksi. Nestettä kuluu. Tuohon on kehitelty kaupallisiakin ratkaisuja. Minä löysin säiliöön sopivan ylimääräisen korkin, johon laitoin venttiilin ja pumpulla ilmaa. Toinen melko hyvä tapa on imeä ilmausreiästä. Siihen on paineilmalla toimivia työkaluja myytävänä, ainakin motonetissä on ollut. Noilla molemmilla olen saanut aina ongelmallisetkin jarrut yksin ilmattua.
 7. Sähkömoottori on voimansiirrolle paljon haastavampi ratkaisu. Sähköllä vääntö tulee heti, eikä vasta kovemmilla kierroksilla, kuten perinteisessä polttomoottorissa. Tarvitaanko sähköautoon vaihteistoa?
 8. Ajotyyli taitaa vaikuttaa enemmän kuin moottorin teho. Kyllä vakiotehollakin voi saada laatikon hajalle. Varmimmin hajoaa, kun on terävästi ottava kytkin, räväkät lähdöt asvaltilla ja huonosti tuettu vaihteisto, joka saa perän pomppimaan. Minä olen ajellut vakiolaatikolla noin 200hv moottorilla ilman ongelmia. Vaihteisto kunnolla tuettu, kennedy stage 1 asetelma, mutta "normaali" jousittamaton kytkinlevy. Kytkinlevy suojasi vaihteistoa luistamalla pikkasen kaikkein terävimmissä lähdöissä, mutta piti ajossa.
 9. Kulmaputkesta vois olla apua. Vaikka kyllä sekin tilaa vaatii.
 10. Huurteenpoisto tuululasille on myös katsastusvaatimus, vaikka siihen ei aina "kesäautoissa" puututa. Onko takapenkin alla liian ahdas paikka lämmittimelle? Sieltä voisi puhaltaa ilman notmaalia/alkeperäistä reittiä pitkin etujalkatilaan ja tuulilasielle. Siinä ilmakin ehtisi hiukan jäähtyä (ainakin kovilla pakkasilla) ennen tuulilasia.
 11. Mene ekaan postaukseen. Oikeassa yläkulmassa on kolme pistettä. Sitä likkaamalla löytyy edit-toiminto, jossa pääset muutamaan otsikon mieleiseksi.
 12. Tätäkö kaipailit https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/26798-lisälämppärin-asennus/
 13. Ei ole kuvia enkä pääse nyt ottamaan, eikä niistä oikein mitään näkisikään, kun itse lämmitin on edessä. Joku teline lämmittimelle pitää väsätä, koska putket (ilma ja pako) tulee lämmittimen alapuolelta. Mulla tuli teline lämmittimen muka. Ainakin webaston lämmittimiin on myytävänä asennustelineitä. Sellaisesta voisi olla apua, jos tuo kiinalainen on tarkka ”webaston kopio”. Mulla pakoputki tulee noin 5 cm pyöräkotelon puolelle. Mulla on ko. lämmittimen oma, kovaa putkea oleva, pakoputki, joka oli juuri sen mittainen. Nykyisin käytetään joustavaa putkea. Sellaisen varmaan vetäisin lattiatasoon asti.
 14. En ole Kiinan lämmitintä asentanut, mutta minulla on eberi kuplan etutavaratilassa. Laitoin sen poikittain tavaratilan takaosaan. Tankin takapuolelle ja johtosuojan etupuolelle. Siitä saa helposti ohjattua lämpimän ilman sinne minne haluaa. Vaikka suoraan etupenkin jalkatilaan ja/tai tuulilasille. Pakoputki tulee etupyörän pyöräkäteloon. Puhallusilman otin etupenkin jalkatilasta ja polttimen raitisilman etutavaratilasta.
 15. Missä kunnossa oli vaihdetut tulpat? Jos sinne ei tule kipinää, ne pitäisi olla märät.
×
×
 • Create New...