Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1819
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.lainvoima.com/kohde.php?id=9725
 2. Poksuminen voi johtua myös roskasta suuttimessa.
 3. Synkronointi on helppoa, kun hommaa mittarin https://aircooled.fi/tuote/73/synkronointimittari-4055mm-kurkuille vivustosta säädetään niin, että molemmista puolista virtaa samlla voimalla.
 4. Westfalia-ikkuna on ruuveilla kiinni, ei tiivisteillä. Tiivisteet on vain tiivistämässä.
 5. Kampiakseli pyörittää myös virranjakajan käyttöakselia. Voisiko se aiheuttaa ongelman. Pelkkää arvailua, mutta tuo vauhtipyörän päittäinen on ihan rajoissa.
 6. x-pj

  Mr

  Miten ongelma alkoi. Teitkö jotain vai ihan itsestään. Kannattaisi paremmin kuvailla ongelmaa, muuten ei kukaan guru pysty arvaamaan missä vika vois olla. Jos vaihde menee päälle, pysyykö se päällä vai pomppaako helposti pois. Kun kakkosta yrittää päälle, eikö sitä löydy vai eikö se suostu menemään. Meneekä kaikki muut vaihteet sujuvasti päälle.
 7. Voisko se kuitenkin olla nokka-akseli? Jos se pääsee pyörähtämään taaksepäin, niin kolisee hiljasilla kierroksilla, mutta ei kovemmilla.
 8. Saako se pensiiniä ja tuleeko kipinä?
 9. Jousen puuttuminen ei varmaan vaikuta vaihteiden löytymiseen. Luulisin, että se on pelkästään estämässä värinää ja sen seurauksena syntyvää ikävää ääntä. Kannakkeen reikä toimii "puslana". Jos se on kulunut kovin väljäksi, niin siitä vois seurata samat ongelmat kuin huonosta puslasta. Vika voi toki olla ihan jossain muualla.
 10. Ei tietääkseni ole puslaa. Siellä kuuluisi olla tuollainen jousi, joka pitää tankoa paikoillaan.
 11. Ohjausiskunvaimennin on yksi vaihtoehto. Vois nostaa keulan pukeille ja sitten kuulostella mistä narina kuuluu, kun toinen kääntelee rattia. "rasvatiiviste" on pölytiiviste. Estää lian menemisen akseliputkeen. Se laskee ylimääräisen rasvan ulos silloin kun akselia rasvataan. Akselia rasvatessa rasvaa laitetaan niin paljon, että sitä alkaa pursua tiivisteen välistä. Sen jälkeen ulos tullut rasva pyyhkäistään pois. Tiivisteen saa vaihdettua ilman erikoistyökaluja, mutta aika iso vaiva on.
 12. Jos ei lähde pyörimään, niin ei se virran syöttö taida auttaa. Kai se kannattaisi avata ja katsoa hiilien ja liukurenkaiden kunto ennen kun homma uuden tilalle.
 13. Yrititkö käsin pyöräyttää liikkeelle polarisointiyrityksen aikana. Mulla se auttoi yhden laturin kanssa. Seuraavalla kerralla lähti itsestään pyörimään.
×
×
 • Create New...