Jump to content

x-pj

Members
 • Content Count

  1731
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  VW-59

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-64103

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saman laitoin merkille jo aikaisemmin. Sulla on vähän rajumpaa tavaraa yläkerrassa. Kenen tekele ja mistä hommattu on tuo öljynsuodatimen jalka?
 2. Kaivoin vanhan ilmoituksen, kun tarve tuli taas ajankohtaiseksi. Löytyisikö nyt? Uudenkin voin ostaa, jos jostain saa. AC:llä näyttäisi olevan "loppu". Esimerkkikuva Scatin tuotteesta.
 3. Ei saa vaihdettua ilman koneen irrotusta. Kiinnitys mutterit on kytkinkopan sisällä. Kannattaa vaihtaa, vaikka on ehyet. Vaihteiston hyvä kiinnitys on kuplassa tärkeä. Mootorikin on niiden varassa.
 4. Eiköhän nämä eristykset kestä niin kauan, että ehtii lumet sulaa. Toivotaan, että loppuu ennen kuin uudet tulee.
 5. Moni varmaan ajattelee päinvastoin, että nyt juuri kannattaa tehdä, kun on sitä aikaa ja autokin joutaa seisomaan
 6. Kyllä minä sain omasta puslan tuurnalla ja vasaralla naputtamalla. Jos ei muuten lähde, niin sahaa vaipan poikki. Varovasti, ettei tule pahoja naarmuja nokkapalaan.
 7. Jotain hyvääkin tässä ajassa. Kone pitkästä aikaa menossa takaisin paikoilleen.
 8. 115 pääsuuttimella käy todennäköisesti laihalla. Kierrokset ei oikein kerro mitään. Paikallaan moottori ottaa kovia kierroksia jo ihan pintakaasulla. Kaasuläpän asento vaikuttaa siihen mistä kautta polttoaine tulee. Aluksi polttoaine tulee progressioreikien kautta, jolloin vaikutta tyhjäkäyntisuutin, Kun läppää aukaistaan enemmän siirtyy pääsuuttimen puolelle. Ilmasuuttimella voi säätää sitä missä vaiheessa siirtyminen pääsuuttimelle tapahtuu. Kuormitettuna pintakaasulla tasanopeutta ajettaessa afr pitäisi olla 15-16 ja täyskaasulla 12-13. Siirtyminen yli 14 lukemista alle 14 lukemiin saisi tapahtua jyrkästi. 28 sisäkurkut tuntuu hyvältä valinnalta. Sitten menee kylläkin suutinjumppa uusiksi.
 9. Muutama polkaisu kaasupolkimella ennen starttausta yleensä parantaa tilannetta. Kiihdytyspumppu ruiskaisee kaasupoljinta painettaessa lisäpensaa ja rikastaa siten seosta.
 10. x-pj

  Sini -66

  Ei tarvitse kytkintä vaihtaa, mutta painelaakeri pitää vaihtaa uuden moottorin kytkimeen sopivaksi. Vanha kytkin on keskirenkaalla ja uusi ilman.
 11. Reiät, joista vaihteensiirtäjän lukituskuulat on laitettu sisään, on yksi potentiaalinen öljyn ulostulokohta. Tuossa kuvassa näyttäisi kuitenkin olevan tulpat paikoillaan. Joten tuskin sekään selittää vuotoa. Jos Tipin jo mainitsema huohotusreikä on tukossa, niin työntää öljyä, joka raosta, vaikka paikat olisi normaalisti tiiviit.
 12. x-pj

  T2 1970

  Muistaakseni, mun myöhäsessä pallossa tankin höyryt menee ilmanputsariin eli imetään moottoriin sillon kun kone käynnissä.
 13. x-pj

  T2 1970

  Ei minun tietääkseni noita ole ollut eurooppaan myydyissä autoissa eikä kai uudemmissa usa-malleissakaan, joten ilmankin toimii. Näin vanhoista autoista ei mitata päästöjä katsastuksessa. Joten siitäkään ei tule ongelmaa.
 14. Solenoidi on se joka saa naksahtavan äänen aikaiseksi. Työntää rattaan vauhtipyörälle ja kytkee virran starttimoottorille. Jos se on jotenkin jumissa, niin se mielestäni sopisi noihin oireisiin.
×
×
 • Create New...