Jump to content

x-pj

Members
 • Posts

  2137
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by x-pj

 1. Alkuperäinen Gene Bergin keppi löytyy, jos sellanen kiinnostaa.
 2. Vähän käytetty tulostin ja värikasetti värikasetin hinnalla eli 70 euroa. Tuote Espoossa.
 3. Kuvan mukaiset kuituluukut 50 euroa kpl. Vasemmanpuoleinen MYYTY Espoossa.
 4. 55 on hyvä lähtökohta. Voisihan sitä samalla tilata pykälää isomman kokeiltavaksi. Pelkkiä o-renkaita en ole onnistunut löytämään eikä niitä ole kaikissa tiivistesarjoissakaan. Kuvan perusteella tuossa näyttäisi olevan.
 5. Nyt löytyi tallista toiseen suorahampainen kammen ratas. Lisäsin sen nokkapyörän pariksi.
 6. Vaikuttaako ruuvien pyörittely tyhjäkäntiin? Vaikka kaasari olisi kuinka hyvin pesty, tyhjäkäyntisuuttimessa voi olla roska. Sen ottaisin ensimmäisenä uudelleen irti ja varmistaisin, että on puhdas. Se on helpoin asia tehdä. Sitten, jos sinne tulee toistuvasti uusia roskia, niin pesee kaasarin uudelleen.
 7. Ihan uutta minulle. Poikkeako tuo miten 56-59 ratista?
 8. Kuvan ratti taitaa olla v 56-59 kuplasta
 9. Nokkia: 50 euroa/kpl - FK48 - XR302, lähes sama kuin FK8 - CB 2280, MYYTY Nokkapyöriä: - Suorahampainen säädettävä + kammen ratas 80 euroa, säätöprikat puuttuu. Minulla oli itsetehdyt, joissa säätö keskelle. MYYTY - Suorahampainen + kammen ratas 60 euroa MYYTY - Vinohampainen (musta). En tiedä mistä tehty, mutta kevyt 30 euroa. - Vinohampainen alumiinia 20 euroa. Kaikki osat käytettyjä hyväkuntoisia. Osat Espoossa -
 10. Tukeva säilytys- ja kuljetuslaatikko: Plano Sportsman's Trunk XXL Noutajalle 50 euroa Boxi Espossa
 11. Erittäin vähän käytetty sparcon penkki kuplan kiskoihin sopivalla alustalla. Penkissä pieni "säilytysvaurio"; pistojälki, jonka voisi helposti harsia siistimmäksi. Hinta noutajalle 120 euroa. Penkki Espoossa. Lisäksi löytyy aihio uudeksi alustaksi, jos haluaa tehdä hienomman. Kiinnitysraudatkin löytyy kiinteään asennukseen tai vois noista yhdistelemällä ehkä tehdä likuvankin alustan.
 12. Minulla myös tasapainotettiin yhdessä melkein uudessa autossa eturenkaat samalla menetelmällä auton alla, kun irrallaan tasapainottaminen ei poistanut värinöitä. Sitten tuli hyvä. Tasapainotushiekkaa tuli käytettyä isopyöräisissä maastureissa. Muutaman kerran laitoin kuplankin pyöriin ja toimi niissäkin.
 13. Iskarin mallin ja merkin perustella voi löytyä tieto, jos ne on tiedossa tai merkinnät löytyy iskarista. Helppo on myös irrottaa iskarin toinen pää ja katsoa miten iskari käyttäytyy. Oireet kuitenkin viittaisi kaasuiskareihin ja vaihtamaan ne joutuu, jos ongelmasta haluaa päästä.
 14. Onko ne uudet iskarit sellaiset, että irrallaan kasvaa pikkuhiljaa täyteen mittaan vai jääkö paikoilleen siihen pituuteen johon ne puristaa.
 15. Oletko kokeillut vanhaan maaliin kliineriä. Aika hyvin palauttaa alkuperäisen sävyn.
 16. Tarjoushistorian perusteella veikkaisin, että 3050 oli suurin "rehellinen" tarjous. Sekin jo minun mielestä hyvä hinta tuosta autosta.
 17. Kyllä minulla siellä oli ne alkuperäiset prikat. Jos olis vaihtanut "tuoreet" samanlaiset, niin oishan nekin voinut pitää.
 18. Minulla oli sama ongelma omassa bussissa. Kyllästyin kiristelemään vetarin pultteja ja laiton kokeeksi tuollaiset Nord-Lock prikat ja sen jälkeen ongelma poistui.
 19. Oman kokemuksen mukaan tummennetuissa laseissa on hurjan suuria laatu- ja hintaeroja. Voi olla vaikea löytää samanlaista, jos ei tiedä mistä vanhat on hankittu. Valokuvan lasi vaikuttaa laadukkaalta.
 20. Kun auto pitää kuitenkin trailerilla siirtää, niin onko sillä väliä, jos ajomatka on hiukan pidempi. Tuolla muutamia esimerkkejä Mikon töistä Mikanos
 21. Jännite tippuu, kun kaikki virta kiertää virtalukon kautta. Laita virta kulkemaan solenoidille suoraan akulta releen ohjaamana, saman tempun voi tehdä puolalle.
 22. Moottorit on kaikki yksilöitä. Optimaalisesti ei tällaista kokoonpanoa saa säädettyä, kun ei ole omaa kurkkua joka sylinterille. Käytännössä pakko säätää vähän rikkaalle. Sytytysennakon lisäys saattaisi myös korjata tilannetta.
×
×
 • Create New...