Jump to content

vaihdekepukka kyssäri


Recommended Posts

onko kaikissa tunnetuissa "tuning" vaihdekepukoissa tuo 40% lyhentävä systeemi? eli jos kuplaan haluais vaihtaa tuollaisen shifterin tai muun tekeleen niin onko niissä yleensä tuo systeemi....? ja jos on niin heh nyt naurattaa niin kepissä 40% ja sit jos laittaa vielä sen lyhennys systeemin sinne niin onko se sit 80% lyhyemmät kepin liikkeet....? kuhan pähkäilen.... olis aika napakka sentin liike alueella kaikki vaihteet!

Link to comment
Guest fastghia

Gene Berg tekee myös 60% lyhentävää keppiä. Mulla oli sellainen, mutta ei koskaan kiinni autossa, joten ei käyttökokemuksia. 40%:nen GB rokkaa joka tapauksessa. Ja jos ottaa kepin, jossa on lyhyempi varsi, on liike edelleen pienempi. GB:llä on myös eri mittaisia kepukoita, oliko haarukassa 9"-12" tai jotain. Mulla oli KG:ssa semmonen tosilyhyt oliko 9-10" varrella. Se sopi siihen erinomaisesti, kun KG:ssa istutaan matalammalla.

 

Ei taida tulla mitään yhdistelmästä lyhentävä keppi ja vaihdevälin lyhentäjä, luultavasti mahdoton säätää, jos muuten onnistuisikin.

Link to comment

kunhan pähkäilin... juu ei se 40+40 =80% eli sama jos on 60%absolut vodkaa ja 40% giniä ja lyöt yhteen niin loppu tulos ei oo 100% litkua vaan aivan jotain muuta! heh juu mutta yleensähän nuo kepukat on lyhentäviä... eli jos laitan kepukan voin olla aika varma että lyhentää liikettä ilman että tarvii ostaa se palikka joka lyhentää! olisi vaan taas yksi artikkeli pois tilaus listasta!

Link to comment
kunhan pähkäilin... juu ei se 40+40 =80% eli sama jos on 60%absolut vodkaa ja 40% giniä ja lyöt yhteen niin loppu tulos ei oo 100% litkua vaan aivan jotain muuta!

 

Joo, taattu päänsärky molemmissa tapauksissa ;)

 

Jan

Link to comment

Seuraavista siftereistä kokemuksia samassa autossa samoilla vaihteensiirron puslilla:

 

a) vakio... no eikö lie muillakin kokemuksia

b) vakio ja muovinen vaihteenvälinlyhennin: ei oikein kiva, jäykkä eikä kovinkaan tarkka, mutta hyväpuslaisilla olis varmaan ollut ihan ookoo

c) orggis-Empi E-Z-R (lyhentävä), jo parempi mutta en oikein saanut sitä viimesenpäälle säätöihin, varmaan puslat sen verran klappas

d) Flat4 Eliminator, muutoin oikein hyvä mutta pakin jousi ei antanu tarpeeks vasemmalle, ihan selkee virhe miun mielestä siinä kepukassa, olisi tosin helppo korjata. Meni paremmin säätöihin kuin ezr vaikka pusliin ei koskettu.

e) 90-lukunen bergi 40%: ei mitään valittamista, erittäin tarkka ja napakka ja kevytkin vielä, vaikka tosiaan puslat edelleen samat

f) 2002-bergi 40%, toimii ihan just kun tuo 90-lukunen mutta pakkinupin pää oli pyöristetty joka oli ihan hyvä uudistus

 

Toisessa biilissä kokemuksia vakiosta kepistä ja 60% bergistä, erittäin hyvä se 60-prossanenkin vaikka itse valitsisin 40:n.

 

Puavo @ dwl

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...