Jump to content

Pölykapseleiden lisäkiinnitys ?


Recommended Posts

Mahtaako Baby Moon tyyppisiin pillerikapseleihin löytyä mitään lisälukitusviritystä ?

 

Pallukassa on nyt kesän olleet Baby Moon kopiot, 14" orggis vanteilla. Yleensä paikoilleenlaitto on mennyt siten, että kapseli paikoilleen. Ajoa parisataa metriä. Pölärin etsintää pusikoista. Paukutus taas paikoilleen ja yleensä viimeistään kolmannella kerralla kapseli on suostunut pysymään paikoillaan. Nyt takarenkaan kapseli pysyi paikoillaan melkein viikon mutta katosi äsken kauppareissulla johonkin matkanvarrelle enkä nyt sattunut huomaamaan kun ikkunat kiinni ajelin :(

 

Pitää varmaan loppukesä kurvailla ilman kapseleita... En tiedä pysyisikö aidot Baby Moonit paremmin mutta niillä hinnoilla en kehtaisi alkaa kapseleita pusikoihin kylvämään.

Edited by KimmoH
Link to comment

Eikös babymoonit ole tarkoitettu isoviis jakoselle vanteille. Eli en kauheasti ihmettele jos ei kiinni pysy. Ja eikön niitä kapselien reunoja voisi taivuttaa sen verran että pysyisivät tiukempaan kiinni.

Link to comment

Nuo on ihan näillä vanteille tarkoitetut mutta tuntuvat lipsahtavan todella helposti kiinnityksistään irti kun sopiva jännitys jostain suunnalta tulee. Aivan vastaava kiinnitys kuin orggis kapseleissakin. Sekin voi tietysti vaikuttaa, että vanteet on polttomaalattu ja maalia on kiinnityskohdissakin aika reilusti ja se tuntuu aika liukkaalle. Laadussakin on tietty eroa, orggis kapselit taas tuntuvat pysyvän näissä vanteissa kiinni vastaavalla kiinnityksellä kuin tauti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...