-Alex- Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 (edited) Aattelin teettää muutaman parin vakiolohkoon sopivia poskilevyjä, mitat vielä vähän epävarmat. TF-1 lohkostani (ja TF-1 cad mallista) otin mittoja.Lohkon M12 pulttijako TF-1 lohkossa 228x114, mahtaakohan se pitää paikkaansa AS41 lohkossa vai onko se saksalaisen täsmällinen 230x115 sittenkin? Edited September 12, 2015 by -Alex- Quote Link to comment
mikko k Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Vakiolohko täytyy modata läpipulteille ja TF1 lohko näyttää ainakin kuvissa niin vahvalta, että mieleen tulee vain yksi kysymys: miksi? Quote Link to comment
-Alex- Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 (edited) Niin ei nämä omaan lohkoon / omaan käyttöön tule, vaan ihan modifioituun AS41 lohkoon. Edited September 12, 2015 by -Alex- Quote Link to comment
mikko k Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Pitää muuten varmaan ajaa jyrsimellä vakiolohkon kyljet suoriksi, ettei jää levyt irti lohkon pinnasta. Ja lohkon vasemmalla puolella pitänee levyyn tehdä väistö pystyöljykanavalle, joka tulee jäähdyttimeltä. Joskus on tuollaisen virityksen kaveri toteuttanut. Kustannukset taitaa olla sitä luokkaa, että parempi/vahvempi uusi lohko taitaa tulla halvemmaksi. Quote Link to comment
Timo Mäntyharju Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Isot pinnat kun poraa niin menee alimmaiset öljy kanavan läpi. Pirullinen homma oli rakentaa, hitsata ja koneistaa. Öp kellon ja lauhduttimen lähdöt tulppasin kaikki. En kyl just tekisi uusiksi... Quote Link to comment
-Alex- Posted September 14, 2015 Author Share Posted September 14, 2015 En minäkään tekisi :) Quote Link to comment
Timo Mäntyharju Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Sinänsä noilla saa sovitettua 2,9 l osat vakio lohkoon.... Quote Link to comment
Roope Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Sinänsä noilla saa sovitettua 2,9 l osat vakio lohkoon.... Olisko tuosta operaatiosta kuvatuksia nähtävillä? Quote Link to comment
Timo Mäntyharju Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Eipä tuosta oo kuvia tullu otettua. (ei ollu ittellä kameraa sillon ku sitä rekenneltiin) Tuola son jossain varaston perällä orottamas parempia aikoja. Quote Link to comment
Recommended Posts