Jump to content

Roope

Members
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hyvinkää/Mäntsälä
 • Ajoneuvot
  fasty.

Recent Profile Visitors

1332 profile views
 1. Eli otsikon mukainen akseli/vauhtipyörä. Ei arpa kuntoista eikä AA merkkisiä. o4o 1991o44 hyvinkää
 2. Ajettiinko siellä kiihdytystä vai pilasiko sade kaiken, kuvat olisi kivoja?
 3. Nyt on amme tehty alle hieman hankala tuon pakoputken takia mutta suurimmat kerää kumminkin. Ei multa ainakaan 2015 kyselty vakuutuksien perään, toisaalta en oikeen ymmärtänyt mistä ne höpisi kun ei puhunu kuin ruotsia katsastuksessa, mutta ajamaan päästivät.
 4. Ei ennätyksiä mutta varovaista testailua kuplalla 11.48/192 1641cc/holset
 5. Olikos tänne lähdössä Kuinka monta ajamaan kiihdytystä ja onkohan öljynkeräys kaukalo pakollinen?
 6. Näillä ainakin omissa erehdyksissä hajonnut kaikkea mahdollista ventiilikoneistosta. Retaineri pohjaa ohjurinpäähän, liian löysät jouset ja väärä jousi nostoon nähden jolloin kierteet painuu liian lähekkäin. Ja sitten on ollu semmossia pinnapultteja jotka ei istu kunnolla keinuvipu pukkiin vaan jää kantamaan, joutunut ohentamaan hiukan siitä m10-m8 kohdalta jotta asettuu kunnolla.
 7. Subarun kansilla toteutettu versio . https://sites.google.com/site/ppjracing/
 8. Ei suoranaisesti talleissa tapahdu mutta eilen käytiin ulkoiluttamassa kilpuria ja kattomassa vesivehmaalla vesisadetta. 3kpl ilmajäähyjä olisi ajanut jos sää olisi ollut kohdillaan
 9. Onhan se 33.90 euron säästö jos suomiputkaan vertaa...
 10. Hiukan on sekava ilmotus sytkät maksaa 800e, mutta mitä judsoni?
 11. Onkohan wbx:n runkolaakerit/akseli tehty siten että jaksottaa kiertokangille menevää öljyä?
 12. Muistelisin että tuon öljynsuodatin pömpelin kuristin on aika pieni että jäisi jotain öljynpainetta järjestelmään. Apunahan tuo esilämmitin/jäähdyttäjä yrittää olla orkkis jäähdyttäjälle.
 13. Triggeri ei vaikuta ihan ohjeen mukaiselta toki varmaan toiminee mutta voi aiheuttaa ongelmia tuo tasajakoisuus joidenkin moottoriohjauksien kanssa. https://www.elfadistrelec.fi/Web/Downloads/eg/t1/cnSerieGT1.pdf
 14. Olikohan monta vw:tä tulossa viivalle ensi kesälle? Aihioita taitaa joka kylässä olla, mutta kuinka monta niistä olisi oikeasti ajokunnossa vaikka toukokuussa? Täältä tallista saisi 2kpl pahnoja viivalle jos huvittaisi touhuta.
 15. Ladan osia http://www.mansemotors.fi/akun-kiinnitysrauta-2106
×
×
 • Create New...