Jump to content

Roope

Members
 • Content Count

  978
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roope

 1. Ajettiinko siellä kiihdytystä vai pilasiko sade kaiken, kuvat olisi kivoja?
 2. Nyt on amme tehty alle hieman hankala tuon pakoputken takia mutta suurimmat kerää kumminkin. Ei multa ainakaan 2015 kyselty vakuutuksien perään, toisaalta en oikeen ymmärtänyt mistä ne höpisi kun ei puhunu kuin ruotsia katsastuksessa, mutta ajamaan päästivät.
 3. Ei ennätyksiä mutta varovaista testailua kuplalla 11.48/192 1641cc/holset
 4. Olikos tänne lähdössä Kuinka monta ajamaan kiihdytystä ja onkohan öljynkeräys kaukalo pakollinen?
 5. Näillä ainakin omissa erehdyksissä hajonnut kaikkea mahdollista ventiilikoneistosta. Retaineri pohjaa ohjurinpäähän, liian löysät jouset ja väärä jousi nostoon nähden jolloin kierteet painuu liian lähekkäin. Ja sitten on ollu semmossia pinnapultteja jotka ei istu kunnolla keinuvipu pukkiin vaan jää kantamaan, joutunut ohentamaan hiukan siitä m10-m8 kohdalta jotta asettuu kunnolla.
 6. Subarun kansilla toteutettu versio . https://sites.google.com/site/ppjracing/
 7. Ei suoranaisesti talleissa tapahdu mutta eilen käytiin ulkoiluttamassa kilpuria ja kattomassa vesivehmaalla vesisadetta. 3kpl ilmajäähyjä olisi ajanut jos sää olisi ollut kohdillaan
 8. Onhan se 33.90 euron säästö jos suomiputkaan vertaa...
 9. Hiukan on sekava ilmotus sytkät maksaa 800e, mutta mitä judsoni?
 10. Onkohan wbx:n runkolaakerit/akseli tehty siten että jaksottaa kiertokangille menevää öljyä?
 11. Muistelisin että tuon öljynsuodatin pömpelin kuristin on aika pieni että jäisi jotain öljynpainetta järjestelmään. Apunahan tuo esilämmitin/jäähdyttäjä yrittää olla orkkis jäähdyttäjälle.
 12. Triggeri ei vaikuta ihan ohjeen mukaiselta toki varmaan toiminee mutta voi aiheuttaa ongelmia tuo tasajakoisuus joidenkin moottoriohjauksien kanssa. https://www.elfadistrelec.fi/Web/Downloads/eg/t1/cnSerieGT1.pdf
 13. Olikohan monta vw:tä tulossa viivalle ensi kesälle? Aihioita taitaa joka kylässä olla, mutta kuinka monta niistä olisi oikeasti ajokunnossa vaikka toukokuussa? Täältä tallista saisi 2kpl pahnoja viivalle jos huvittaisi touhuta.
 14. Ladan osia http://www.mansemotors.fi/akun-kiinnitysrauta-2106
 15. Onko tälle puolelle mitään tulossa järjestävien tahojen osalta suomenpuolella vai mennäänkö v8:en, ruotsalaisten ja norskien imussa?
 16. Mielenkiiinnosta kysyn että onko nuo kiina idat ollu parempia laadultaan kuin idf kopiot? Yhteen testi moottoriin haihatellut kiina idoja mutta en ole vielä henkisesti selviytynyt kiina idf taistelusta jonka kävin.
 17. Jaa täytyypä mennä ostoksille. Outo käytäntö tuntuu olevan.
 18. Mistäs tämmönen wurthin piste löytyy kun itsellä olisi tarvetta time serteille, mutta täällä päin kaikkien wurthien ovessa lukee vain yritys asiakkaille. Ja nettikaupaan kun yritin rekisteröityä niin luki että vain yrittäjille...
 19. Paljonkohan maksaisi nelostyypin aihio keinut tuota kautta?
 20. Sitä en tiedä onko tuolla mitään merkitysta vakio moottorissa, oudoksuin vaan erikoista toteutus tapaa.
 21. Tajusinko oikein kuvista että tuonne jää nyt 0.30mm pykälä palotilaan kun on vaan tiiviste pinta oikaistu?
 22. Olisiko tästä hyötyä? https://www.moposport.fi/tulpanhattu-suora-pituus-110mm-ruskea-beru
 23. Mulla olis tommonen melkein aikakauden lisävaruste omakustannus hintaan tarjolla.
 24. Onko akseli ja hihnis oikeassa mitassa, ettei olis liian löysä sovite ja sen takia hakkaa kiilaa vasten. Miksi pitää olla noin painava pyörä?
 25. Ovaali räbä projekti. https://www.classicdigest.com/cars/volkswagen/beetle-typ1/147955
×
×
 • Create New...