Jump to content

Roope

Members
 • Content Count

  987
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roope

 1. Tuossa kuvassa näkyy ainakin keskipakopuhaltimen ongelma tuon ilmamäärän jakamisen kanssa, kun toiselle puolelle ei meinaa saada kunnolla ilmaa. On varmaan ollut halvin rakentaa tuon tyyppinen puhallin niin on insinööri pakotettu käyttämään sitä. Monet muut ilmajäähy valmistajat tuppaa käyttämään axiaalipuhaltimia. Onhan tuo orkkis toimiva ja halvin puhallin systeemi käyttö autoon mutta on niitä muitakin vaihtoehtoja.
 2. Aika paljon enemmän menee rahaa siihen jos meinaa kunnostaa arpa ilmajäähyn siihen pisteeseen että koneteho on 60hp ja sillä voi ajaa 100tkm. Tosin vaihdon jälkeen se ei ole kunnon kupla enään.
 3. Itse ajattelin lisätä nyt omaan kannenlämpö anturit 1kpl perkansi. Pakolämpö anturit toimii enimmäkseen sytkäennakon säätöön,vian hakuun ja tietenkin jos tulee ongelma niin ecu lopettaa leikin kesken ennenkuin kaikki on sulanut. tulpan alle ei vissiin suositella lämpöantureita ainakaan vw lentokone jutuissa.
 4. tuolla https://www.oku.fi/osaaminen/konekanta/
 5. Toinen tapa voisi olla tollanen väyläboxi https://www.haltech.com/thermocouple-amplifiers-explained/
 6. Mä oon tuolla narusysteemillä säädelly. Tein jappi putkesta tankot auton eteen ja taakse jossa on lankojen kiinnitykset niin on narut aina yhtä leveällä. tarkasti vaan säättää narut siten että on samalla akselilla molemmilla puolilla saman verran lanka pyörän navasta irti niin näkee kulku kulmankin. Rahamiehetkin vissiin säätää naruilla...
 7. En tiedä onko oikeasti sopivat mutta googlauksella nämä ehkä sopisi. https://www.jenkkiosat.com/virranjakajan-kansi-jeep-l4-50-71-prestolite-iay-jakaja https://www.jenkkiosat.com/virranjakajan-pyorija-jeep-l4-marine-ym
 8. Eli otsikon mukainen akseli/vauhtipyörä. Ei arpa kuntoista eikä AA merkkisiä. o4o 1991o44 hyvinkää
 9. Ajettiinko siellä kiihdytystä vai pilasiko sade kaiken, kuvat olisi kivoja?
 10. Nyt on amme tehty alle hieman hankala tuon pakoputken takia mutta suurimmat kerää kumminkin. Ei multa ainakaan 2015 kyselty vakuutuksien perään, toisaalta en oikeen ymmärtänyt mistä ne höpisi kun ei puhunu kuin ruotsia katsastuksessa, mutta ajamaan päästivät.
 11. Ei ennätyksiä mutta varovaista testailua kuplalla 11.48/192 1641cc/holset
 12. Olikos tänne lähdössä Kuinka monta ajamaan kiihdytystä ja onkohan öljynkeräys kaukalo pakollinen?
 13. Näillä ainakin omissa erehdyksissä hajonnut kaikkea mahdollista ventiilikoneistosta. Retaineri pohjaa ohjurinpäähän, liian löysät jouset ja väärä jousi nostoon nähden jolloin kierteet painuu liian lähekkäin. Ja sitten on ollu semmossia pinnapultteja jotka ei istu kunnolla keinuvipu pukkiin vaan jää kantamaan, joutunut ohentamaan hiukan siitä m10-m8 kohdalta jotta asettuu kunnolla.
 14. Subarun kansilla toteutettu versio . https://sites.google.com/site/ppjracing/
 15. Ei suoranaisesti talleissa tapahdu mutta eilen käytiin ulkoiluttamassa kilpuria ja kattomassa vesivehmaalla vesisadetta. 3kpl ilmajäähyjä olisi ajanut jos sää olisi ollut kohdillaan
 16. Onhan se 33.90 euron säästö jos suomiputkaan vertaa...
 17. Onkohan wbx:n runkolaakerit/akseli tehty siten että jaksottaa kiertokangille menevää öljyä?
 18. Muistelisin että tuon öljynsuodatin pömpelin kuristin on aika pieni että jäisi jotain öljynpainetta järjestelmään. Apunahan tuo esilämmitin/jäähdyttäjä yrittää olla orkkis jäähdyttäjälle.
 19. Triggeri ei vaikuta ihan ohjeen mukaiselta toki varmaan toiminee mutta voi aiheuttaa ongelmia tuo tasajakoisuus joidenkin moottoriohjauksien kanssa. https://www.elfadistrelec.fi/Web/Downloads/eg/t1/cnSerieGT1.pdf
 20. Olikohan monta vw:tä tulossa viivalle ensi kesälle? Aihioita taitaa joka kylässä olla, mutta kuinka monta niistä olisi oikeasti ajokunnossa vaikka toukokuussa? Täältä tallista saisi 2kpl pahnoja viivalle jos huvittaisi touhuta.
 21. Ladan osia http://www.mansemotors.fi/akun-kiinnitysrauta-2106
 22. Onko tälle puolelle mitään tulossa järjestävien tahojen osalta suomenpuolella vai mennäänkö v8:en, ruotsalaisten ja norskien imussa?
 23. Mielenkiiinnosta kysyn että onko nuo kiina idat ollu parempia laadultaan kuin idf kopiot? Yhteen testi moottoriin haihatellut kiina idoja mutta en ole vielä henkisesti selviytynyt kiina idf taistelusta jonka kävin.
 24. Jaa täytyypä mennä ostoksille. Outo käytäntö tuntuu olevan.
×
×
 • Create New...