Jump to content

Korjaamoja Helsingissä/pk-seudulla


Guest Kike

Recommended Posts

Uutena harrastelijana pyytäisin vinkkejä asiallista korjauspajoista VW kuplalle Helsingissä tai pk-seudulla. Siis sellaisista korjaamoista, jossa osataan muutakin kuin töpseli kiinni tietokoneeseen ja osan vaihto uuteen. Ja paikkoja, joissa ei oteta pitkin hampain pieniä korjaushommia työn alle (esim. kumiletkujen vaihto tankkiin, sytytyksen säätö, ym...). Toki kuplaa jokainen korjaamo ilmoittaa korjaavansa, mutta missä Helsingin/pk-seudun korjaamoissa tiedätte totutun vanhojen autojen kanssa pelaamaan? 

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Kiitos yksityisviestinä tulleista vinkeistä. Jos vielä jollain tulee jokin paikka tai yksityinen tekijä mieleen, laittakaapa vinkkejä lisää.

 

Suunnitelmissa on myös maalipinnan uudistaminen. Etupellin ja ruostepaikkojen hiekkapuhallus, pohjat ja maalaus. Itsellä ei ole paikkaa ei taitoja. Vinkkejä hyväksi todetuista paikoista ja tekijöistä otetaan mielellään vastaan. 

Link to comment
  • 1 year later...
Guest pakarix

Hei,

 

Sama kysymys kuin Kikellä. Mun Kuplani käy nyt niin huonosti, ettei voi lähteä ajamaan Mäntsälään saakka. Löytyisikö Espoon suunnalta korjaamoa, joka huoltaa kuplavolkkareita?

Link to comment
Guest Hannuak

Hei,

 

Sama kysymys kuin Kikellä. Mun Kuplani käy nyt niin huonosti, ettei voi lähteä ajamaan Mäntsälään saakka. Löytyisikö Espoon suunnalta korjaamoa, joka huoltaa kuplavolkkareita?

Matinkylän Auto

Link to comment

Hey, kaikilla ei ole aikaa, halua, huvitusta jne ropata..?

 

(meillä mielenhäiriöisillä aikaa ja viitsimistä löytyy vaikka ketuttaakin joskus).

 

Niille, ketkä eivät moottoritekniikkaa tunne, mutta haluavat tutustua ja yrittää korjauksia ja säätöjä suosittelen John Muirin kirjoittamaa legendaarisen ihanasti kuvitettua kirjaa "How to keep your Volkswagen alive". Ehkä jopa ennemmin kuin geneerinen Bentleyn korjauskirja. Muir selittää hyvin yksityiskohtaisesti ja käytännönläheisesti volkkariin liittyviä arkipäivän säätöjä. Vaatimuksena tietysti kolmas kotimainen eli Englanti. Saatavissa Amazon, Ebay, jne.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...